Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Assassins Creed 2: Complete Edition anuntat

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Assassins Creed 2: Complete Edition anuntat

Ubisoft va lansa pe 4 Iunie o noua editie a jocului Assassins Creed 2, unul dintre cele mai bune jocuri lansate anul trecut. Aceasta editie va contine jocul si continutul aditional ce a fost lansat pentru acesta: cele 2 DLCuri ( Bonfire of the Vanities si Battle of Forli), dar si bonusurile oferite impreuna cu Black Edition ( Templar secret locations, Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari si Arsenal Shipyard). Acesta nu este singurul joc pe care Ubisoft il va aduce in magazine in cursul acestui an, celalalt fiind o intrare noua, numita Assassins Creed: Brotherhood. Cu aceasta ocazie am aflat si vanzarile jocului, peste 9 milioane de unitati.
    Attached Images Attached Images assassins_creed_2_3.jpg

2. #2 SP
    Member Xbox's Avatar
    marfa rau .. rupe piata UBISOFT ... debea astept Assassins Creed: Brotherhood

3. #3 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    Bravo lor! AC2 was EPIC

4. #4 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Stiti cumva daca o sa fie cum ar trebuii sa fie jocul full,adica sa vina in ordine memorile ?Sau trebuiesc downloadate cu codul ce vine pe disc la fel ca si la Resident Evil 5 Gold Edition ?

5. #5 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Stiti cumva daca o sa fie cum ar trebuii sa fie jocul full,adica sa vina in ordine memorile ?Sau trebuiesc downloadate cu codul ce vine pe disc la fel ca si la Resident Evil 5 Gold Edition ?
    Nu cred că poți afla asta p�nă la release date , dacă anunța ei oficial da , dacă nu așteaptă p�nă o să cumpere cineva jocul c�nd o să apară.

6. #6 SP
    Member televizor's Avatar
    Daca spune ca va contine toate DLC-urile, o sa fie pe disc PENTRU A NU FI nevoie sa fie downloadate (si cumparate).

Si nu stiu cum este asta un lucru bun din moment ce e ca si cum Ubisoft ar fi recunoscut ca prima varianta a jocului e incompleta. Dar voi bucurati-va acolo. Scot joc un incomplet si cu cel mai idiot DRM vazut vreodata, lumea sare in sus de bucurie.
    EA si THQ (mai nou, cu UFC 2010) ne vor pune sa platim in plus pt multiplayer sau alte componente daca vom cumpara un joc second-hand, atunci probabil o sa plangeti de fericire.

7. #7 SP
    Junior Member Jaak's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    Daca spune ca va contine toate DLC-urile, o sa fie pe disc PENTRU A NU FI nevoie sa fie downloadate (si cumparate).

Si nu stiu cum este asta un lucru bun din moment ce e ca si cum Ubisoft ar fi recunoscut ca prima varianta a jocului e incompleta. Dar voi bucurati-va acolo. Scot joc un incomplet si cu cel mai idiot DRM vazut vreodata, lumea sare in sus de bucurie.
    In legatura cu DLC-urile, sunt de acord, si aici tot ce poti sa faci e fie sa nu cumperi jocul fie sa nu cumperi DLC-urile. Si eu nu am cumparat DLC-urile, in afara de episoadele GTA 4: TLTD si TBGT nu vad nici un DLC care sa-si merite banii. Poate episoadele-DLC pentru Alan Wake, we'll see.
    Cat despre DRM, acesta nu are nici o treaba cu x350-ul sau PS3-ul; e legat strict de PC = > I don't care.

EA si THQ (mai nou, cu UFC 2010) ne vor pune sa platim in plus pt multiplayer sau alte componente daca vom cumpara un joc second-hand, atunci probabil o sa plangeti de fericire.
    Nu te obliga nimeni sa cumperi jocul SH. Taxa despre care vorbesti tu e de 10 $, si asta doar daca vrei multiplayer.

Sistemul asta de plata e pentru America, unde gamestop si alte magazine cumpara jocuri SH pe un pret de nimic si le vand le pret aproape intreg, si aparent se vand bine. Nu are nici o legatua cu tine sau cu mine care cumparam cateva jocuri SH cu aproape 50% mai putin decat unul nou, pe noi nu vad cum ne-ar afecta taxa aia in mod negativ, din moment ce iesi mai ieftin cu joc SH cu tot cu 10 $ in plus pentru unul sau mai multe feature-uri pe care probabil nici nu le vrei.

Practic nu platesti nimic in plus daca cumperi jocul SH ( se presupune ca il duce capu pe om sa nu plateasca pe un joc SH pretul pretul intreg, egal cu cel al unui joc nou ).

Un joc nou = 50$
    Un joc SH = 20$ - 40$ + taxa de MP (daca vrei MP-ul respectiv, caci nu esti obligat sa-l cumperi) 10$ = > 30 - 50$

8. #8 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Tocmai mi-a ajuns mie, comandat de pe zavvi,
    Varianta Complete nu este decat o carcasa de carton care imbraca varianta normala, inauntru fiind aruncate 2 foi cu codurile necesare pt a downloada addonurile de pe PSN.

Destul de dezamagit de aceasta bataie de batjocura. Astfel nu o sa pot downloada niciun addon pt ca am doar de cont de RO si refuz sa-mi fac altul.
    Noroc ca a fost destul de ieftin (19 lire) si ca nu aveam jocul in colectie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.