Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: E3 2010: Nintendo 3DS

1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

E3 2010: Nintendo 3DS

Satoru Iwata a prezentat pentru prima data Nintendo 3DS la conferinta Nintendo. Acesta va avea un ecran de 3.5 inch 3D, un touch screen in partea de jos, precum si un slider cu care putem opri sau modifica efectul 3D. Pe langa acest lucru va avea doua lentile de aparat foto cu care vom putea face poze 3D. Mai multe companii vor scoate jocuri pentru noul Nintendo, cele mai importante fiind Capcom, Ubisoft, Activision, Konami. Printre jocurile care vor aparea, vor fi si Metal Gear Solid, Assassin's Creed, Resident Evil, Castlevania, Kingdom Hearts, Zelda, etc. Mai multe prezentatoare au aratat noua consola publicului prezent in sala. Din pacate nu s-a anuntat cand va aparea Nintendo 3DS.
    Attached Images Attached Images nintendo-3ds.jpg

2. #2 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Full lineup

Activision Publishing, Inc.
    DJ Hero� 3D

AQ INTERACTIVE
    cubic ninja

ATLUS
    Etrian Odyssey
    Shin Megami Tensei
    Shin Megami Tensei: Persona
    Shin Megami Tensei: Devil Survivor

Capcom
    RESIDENT EVIL� REVELATIONS
    SUPER STREET FIGHTER IV 3D Edition (name not final)

Electronic Arts
    FIFA Soccer
    Madden NFL
    The Sims� 3
    Gameloft
    Asphalt GT

Harmonix
    Music game

HUDSON SOFT
    Bomberman franchise
    DECA SPORTS franchise
    KORORINPA franchise

KONAMI
    Baseball franchise
    Contra franchise
    Frogger franchise
    HIDEO KOJIMA�S METAL GEAR SOLID SNAKE EATER 3D
    �The Naked Sample�
    PRO EVOLUTION SOCCER franchise /
    WINNING ELEVEN franchise

LEVEL-5
    Professor Layton and the Mask of Miracle (name not final)

Majesco Entertainment
    BloodRayne: The Shroud
    A Boy and His Blob
    Face Racers: Photo Finish
    Lion�s Pride: Adventures on the Serengeti
    Martha Stewart
    WonderWorld Amusement Park
    Marvelous Entertainment
    BOKUJYOUMONOGATARI 3D (name not final)

NAMCO BANDAI Games
    Dragon Ball� franchise (name not final)
    Gundam� franchise (name not final)
    PAC-MAN� & GALAGA� (name not final)
    RIDGE RACER� (name not final)
    Super Robot franchise (name not final)

Nintendo
    Animal Crossing�
    Kid Icarus�: Uprising
    Mario Kart�
    nintendogs� + cats
    Paper Mario�
    PilotWings Resort�
    Star Fox 64� 3D
    Steel Diver�
    ROCKET
    Crash-City GP
    VS-robo

SEGA
    Sonic (name not final)
    Super Monkey Ball (name not final)

SQUARE ENIX
    CODENAME: Chocobo Racing� 3D
    DRAGON QUEST� franchise
    FINAL FANTASY� franchise
    KINGDOM HEARTS franchise

Take-Two Interactive
    Carnival Games� franchise

TECMO KOEI GAMES
    DEAD OR ALIVE� 3D (name not final)

3. #3 SP
    Senior Member muggs's Avatar

4. #4 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Wow, this is the DS? Can't believe it. Are si thumbstick si ecrane mai mari, sint curios de partea hardware, va fi foarte interesant.

LE: am mai citit despre 3DS, are ceva puncte forte:
    - 3D fara ochelari
    - top screen de 3.52", rezolutie 800x240
    - botton screen, touch screen de 3.05" rezolutie 320x240
    - remake-uri la jocuri clasice, exemplu Zelda: Ocarina of Time
    - 2 camere pe exterior si capacitatea de a face poze 3D (asta sigur va fi interesant)
    - posibilitatea de a rula filme 3D nativ, fara softuri adiancente (se cam transforma intr-un device multimedia)
    - analog thumbstick denumit "Slide Pad"
    - hardware inbunatatit, nu sint date detalii (cum am mai zis sint foarte curios cum sta la partea asta)
    - serviciul online va fi in continuare free

Sa nu uitam si de minusuri:
    - primul ar fi faptul ca 3DS-ul trebuie tinut intr-o anumita pozitie ca sa redea cum trebuie imaginile 3D, altfel iti fug ochii in toate directiile, cu siguranta se va mai lucra la aceasta parte
    - nu este nicaieri specificat daca are TV-OUT

Sursa, hands-on-ul postat de muggs si acest articol.
    Am facut un mic rezumat ca sa fie mai usor pentru cititorii forum-ului.
    Attached Images Attached Images dsspecs.jpg

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Sa nu uitam si de minusuri:
    - primul ar fi faptul ca 3DS-ul trebuie tinut intr-o anumita pozitie ca sa redea cum trebuie imaginile 3D, altfel iti fug ochii in toate directiile, cu siguranta se va mai lucra la aceasta parte
    - nu este nicaieri specificat daca are TV-OUT

- sunt curios tu din cate pozitii te joci pe DS. Eu dintr-una: ma uit la ecran si ecranul e fix in fata mea. Merge? Perfect!
    - Sunt destule poze cu exteriorul consolei cat sa deduci ca nu are TV-OUT. Si la ce bun? 3DS e tocmai alternativa ca sa nu platesc peste 10000 RON pe un TV 3D Ready.

Eu unul vreau sa vad mai multe hardware specs. Din ce am vazut la trailerul pt Kid Icarus nu duce prea multe (nu ca as avea nevoie)... dar daca s-ar putea realiza un joc cu un artwork similar cu Darksiders pe 3DS as vinde Xboxul si un rinichi

6. #6 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Oricum e clar ca au schimbat diverse sub capota la cum arata diversele screenshots / filmulete

7. #7 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    - sunt curios tu din cate pozitii te joci pe DS. Eu dintr-una: ma uit la ecran si ecranul e fix in fata mea. Merge? Perfect!
    - Sunt destule poze cu exteriorul consolei cat sa deduci ca nu are TV-OUT. Si la ce bun? 3DS e tocmai alternativa ca sa nu platesc peste 10000 RON pe un TV 3D Ready.
    1. Eu doar am insirat si tradus ceea ce am gasit pe net, unde omuletii spuneau ca o inclinare foarte mica a dispozitivului strica tot efectul 3D, am dat si sursa, nu e o parere personala.
    2. Ar fi interesant sa aiba TV-OUT, asa il putem folosi ca media player mobil in vacante . Asta e o parere personala.

LE: urmariti filmuletul din acest link, e o scurta prezentare a 3DS-ului. Si persoana care-l prezinta a sesizat "problema" cu 3D-ul iar domnisoara care reprezinta Nintendo i-a spus ca este o unitate demo si ca "minusurile" vor fi fixate in varianta finala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks