Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 14 of 14

Thread: Zvon: Visceral lucreaza la Dante's Inferno 2

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Visceral lucreaza la Dante's Inferno 2

Visceral Games ne-au promis o experienta unica in Dante's Inferno, un joc pe care ei il considerau un adevarat rival pentru greii acestui gen. Dante's Inferno a fost insa o mare dezamagire pentru multi dintre noi, fiind doar un alt hack'n'slash. EA va mai da insa o sansa seriei, asta daca ar fi sa credem intr-un simplu job listing. Visceral lucreaza la un sequel pentru unul dintre IPurile produse de ei, iar avand in vedere ca Dead Space 2 este in productie de ceva timp, cred ca e evident despre ce joc este vorba. Acum trebuie sa asteptam o confirmare oficiala.
    Attached Images Attached Images dantes-inferno-new-screenshots.jpg

2. #2 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Mie personal mi-a placut foarte mult acest joc si sfarsitul clar a lasat impresia unei continuari.Ar fi interesante niste statistici cu vanzarile acestui joc.
    Abia astept partea a doua la Dante cat si la Darksiders.
    THNX Erik.

3. #3 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by reltih_floda View Post
    Mie personal mi-a placut foarte mult acest joc si sfarsitul clar a lasat impresia unei continuari.Ar fi interesante niste statistici cu vanzarile acestui joc.
    Abia astept partea a doua la Dante cat si la Darksiders.
    THNX Erik.
    uite aici vanzarile : Software Totals - VGChartz
    PS3: 0.58 mil
    Xbox: 0.49 mil
    PSP: 0.08 mil

4. #4 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    uite aici vanzarile : Software Totals - VGChartz
    PS3: 0.58 mil
    Xbox: 0.49 mil
    PSP: 0.08 mil
    Merci.
    Oricum sta mai bine la vanzari decat Alan Wake

5. #5 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    a fost super sweet jocul
    GOW mai helly

6. #6 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu ar fi rau daca in al 2-lea joc ar face ceva cu camera, mie nu mi-a placut acest aspect, in rest super joc.

7. #7 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Hell yeah! Abia astept continuarea de la Dante's Inferno, primul a fost super tare!

On and on south of Heaven!

8. #8 SP
    Junior Member Laur27's Avatar
    Da si eu unul consider jocul unul reusit,si binenteles,astept cu nerabdare partea a 2-a

9. #9 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Cea mai buna parte a fost dupa parerea mea story-ul ( ma rog, mie cel mai mult mia placut finalul, perfect pentru Dante's Inferno ). Dupa parerea mea, un sequel mai original ar fi bine primit.

10. #10 SP
    Singura chestie pe care nu as mai vrea s-o vad in sequel: challenge rooms de la final, ffs parca s-au lenevit la sfarsit.

11. #11 SP
    Member angellicus's Avatar
    Pai ca eventual sequel ar putea fi purgatoriul...Faptul ca Dante "s-a inaltat la ceruri", nu inseamna ca a ajuns in rai. Cred ca asta ar fi cea mai viabila continuare. Cu toate astea nu imi pot imagina cum o sa faca din Purgatoriu, un battle ground!

12. #12 SP
    Nu, cred ca ataca Lucifer Raiul si Dante e recrutat sa-l apere... Nu prea ar avea cum sa faca Dante's Purgatory (adica, nu ar prea avea sens).

Si, oricum, nu ii obliga nimeni sa se mai inspire din Divina Comedia (oricum si DI a fost very loosely based pe ea ).

13. #13 SP
    Member angellicus's Avatar
    Intr-adevar, nu te pot contrazice la partea cu inspiratia, dar e o situatie ciudata pentru ei. Ar fi usor sa faca o continuare care sa nu se bazeze pe Dante, dar din moment ce au insistat asa mult pe el ca marketing, nu se pot rupe total. Plus trebuie sa fie o continuare logica, intre 1 si 2. Sa plece cumva din Purgatoriu. O alta optiune ar fi sa faca povestea unui alt personaj si sa il introduca in Iad. Apoi baga o scuza ca iadul e altfel pentru fiecare. Oricum, cred ca o sa vedem ceva de genul de la urmatorul joc.

14. #14 SP
    S-ar putea. Cred, totusi, ca atacul asupra Raiului ar putea fi un fel de tie-in; in plus, iadul l-au aratat deja, poate ar fi bun un setting nou pentru al doilea installment. Sa vedem, sunt convins ca vor aparea mai multe informatii intr-un timp relativ scurt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.