Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Zvon: Visceral lucreaza la Dante's Inferno 2

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Visceral lucreaza la Dante's Inferno 2

Visceral Games ne-au promis o experienta unica in Dante's Inferno, un joc pe care ei il considerau un adevarat rival pentru greii acestui gen. Dante's Inferno a fost insa o mare dezamagire pentru multi dintre noi, fiind doar un alt hack'n'slash. EA va mai da insa o sansa seriei, asta daca ar fi sa credem intr-un simplu job listing. Visceral lucreaza la un sequel pentru unul dintre IPurile produse de ei, iar avand in vedere ca Dead Space 2 este in productie de ceva timp, cred ca e evident despre ce joc este vorba. Acum trebuie sa asteptam o confirmare oficiala.
    Attached Images Attached Images dantes-inferno-new-screenshots.jpg

2. #2 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Mie personal mi-a placut foarte mult acest joc si sfarsitul clar a lasat impresia unei continuari.Ar fi interesante niste statistici cu vanzarile acestui joc.
    Abia astept partea a doua la Dante cat si la Darksiders.
    THNX Erik.

3. #3 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by reltih_floda View Post
    Mie personal mi-a placut foarte mult acest joc si sfarsitul clar a lasat impresia unei continuari.Ar fi interesante niste statistici cu vanzarile acestui joc.
    Abia astept partea a doua la Dante cat si la Darksiders.
    THNX Erik.
    uite aici vanzarile : Software Totals - VGChartz
    PS3: 0.58 mil
    Xbox: 0.49 mil
    PSP: 0.08 mil

4. #4 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    uite aici vanzarile : Software Totals - VGChartz
    PS3: 0.58 mil
    Xbox: 0.49 mil
    PSP: 0.08 mil
    Merci.
    Oricum sta mai bine la vanzari decat Alan Wake

5. #5 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    a fost super sweet jocul
    GOW mai helly

6. #6 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu ar fi rau daca in al 2-lea joc ar face ceva cu camera, mie nu mi-a placut acest aspect, in rest super joc.

7. #7 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Hell yeah! Abia astept continuarea de la Dante's Inferno, primul a fost super tare!

On and on south of Heaven!

8. #8 SP
    Junior Member Laur27's Avatar
    Da si eu unul consider jocul unul reusit,si binenteles,astept cu nerabdare partea a 2-a

9. #9 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Cea mai buna parte a fost dupa parerea mea story-ul ( ma rog, mie cel mai mult mia placut finalul, perfect pentru Dante's Inferno ). Dupa parerea mea, un sequel mai original ar fi bine primit.

10. #10 SP
    Singura chestie pe care nu as mai vrea s-o vad in sequel: challenge rooms de la final, ffs parca s-au lenevit la sfarsit.

11. #11 SP
    Member angellicus's Avatar
    Pai ca eventual sequel ar putea fi purgatoriul...Faptul ca Dante "s-a inaltat la ceruri", nu inseamna ca a ajuns in rai. Cred ca asta ar fi cea mai viabila continuare. Cu toate astea nu imi pot imagina cum o sa faca din Purgatoriu, un battle ground!

12. #12 SP
    Nu, cred ca ataca Lucifer Raiul si Dante e recrutat sa-l apere... Nu prea ar avea cum sa faca Dante's Purgatory (adica, nu ar prea avea sens).

Si, oricum, nu ii obliga nimeni sa se mai inspire din Divina Comedia (oricum si DI a fost very loosely based pe ea ).

13. #13 SP
    Member angellicus's Avatar
    Intr-adevar, nu te pot contrazice la partea cu inspiratia, dar e o situatie ciudata pentru ei. Ar fi usor sa faca o continuare care sa nu se bazeze pe Dante, dar din moment ce au insistat asa mult pe el ca marketing, nu se pot rupe total. Plus trebuie sa fie o continuare logica, intre 1 si 2. Sa plece cumva din Purgatoriu. O alta optiune ar fi sa faca povestea unui alt personaj si sa il introduca in Iad. Apoi baga o scuza ca iadul e altfel pentru fiecare. Oricum, cred ca o sa vedem ceva de genul de la urmatorul joc.

14. #14 SP
    S-ar putea. Cred, totusi, ca atacul asupra Raiului ar putea fi un fel de tie-in; in plus, iadul l-au aratat deja, poate ar fi bun un setting nou pentru al doilea installment. Sa vedem, sunt convins ca vor aparea mai multe informatii intr-un timp relativ scurt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.