Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Xbox 360 Arcade cu 4 GB ?

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Xbox 360 Arcade cu 4 GB ?

Filiala germana a site-ului Amazon are acum pe site un Xbox 360 Arcade cu 4 GB. Cum actualul Arcade are incorporat o memorie de 512 MB, este destul de sigur sa presupunem ca viitoarele Arcade-uri vor avea incorporate 4 GB. Produsul are pretul de �150, acelasi pret pe care il are si Arcade-ul de acum. Data de lansare este 20 August, care se intampla sa fie fix in aceeasi saptamana cu GamesCon. Ce coincidenta !

Daca nu ma credeti pe cuvant: Xbox 360 4 GB Arcade System Bundle: Amazon.de: Games
    Attached Images Attached Images xbox360.jpg xbox360_arcade_4gb.jpg

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...mai bine-ar scoate un X360 Region Free.

este destul de sigur sa presupunem ca viitoarele Arcade-uri vor avea incorporate 4 GB
    Poate spun aiureli dar eu din c�te știu, și auzit...parcă au zis că nu mai fac modelele vechi.

3. #3 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    E vorba de un o versiune mai ieftina a X360 "Slim".

4. #4 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    asteptam o poza ceva

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Stii deja cum arata noul Xbox 360, la ce iti mai trebuie poza ? Probabil acest "Arcade Slim" nu va avea HDD si/sau adaptorul wireless.

6. #6 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cel mai probabil e un slim cu un sandisk de 4gb, asa vazusem pe la major nelson ca batea campii..
    Xbox.com | Accessories - USB Storage Device Support for Xbox 360

7. #7 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Poate sunt offtopic...desi ma indoiesc.
    Xbox 360 Arcade costa pana in 200$ right?
    1$ =3.3 lei...
    De ce vad in magazinele din tara noastra preturi de 9.9 mil la aceleasi produse?
    Cand o sa iasa noul xbox slim...sigur o sa umfle pretul si o sa il faca si mai scump decat un elite

8. #8 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Poate sunt offtopic...desi ma indoiesc.
    Xbox 360 Arcade costa pana in 200$ right?
    1$ =3.3 lei...
    De ce vad in magazinele din tara noastra preturi de 9.9 mil la aceleasi produse?
    Cand o sa iasa noul xbox slim...sigur o sa umfle pretul si o sa il faca si mai scump decat un elite
    TVA-ul de la noi. Plus adaus. Plus transport. Plus Romania. Mai vrei ceva ?
    Ah, da...alea-s preturi de US. Vezi preturile din Europa si fa asa calculele. O sa vezi ca nu e chiar asa scump nici la noi, raportat cu restul Europei. Asta e viata, americanii tot timpul au preturi mai mici la chestiile astea

Acum ontopic - e inutil 4 GB, mai ales ca acum poti folosi stick-uri USB pana la 16 GB.
    Dar e inutil si ca nu poti instala jocuri pe 4 GB, e mult prea putin. E ok pentru salvari, dar pt aia e suficient si 512 MB.

9. #9 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Offtopic: si in plus ei le-au cumparat probabil acum cateva luni acele console cu un pret, daca pretul s-a ieftinit intre timp ei tin de pret pentru a recupera macar investitia. Este logic, si in plus ceea ce a spus Raverx este adevarat, daca compari preturile noastre cu cele din Europa o sa vezi ca nu-i chiar asa mare diferenta Americanii au alte taxa, noi avem TVA-ul!
    Ontopic: eu speram la versiunea mai ieftina la noua consola dar cu un hard de 40-60 gb

10. #10 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    On topic: se pare ca la noi in comert a aparut un Xbox360 "White Arcade" dupa cum e denumit, care vine cu un "hard de 20GB cadou".

Initial am crezut ca e o greseala de tipar (cum am gasit la un bundle PS3, poza o aveti la Poze Funny), dar la o privire mai atenta pe lateralul cutiei apare si o poza cu hardul.
    Attached Images Attached Images clipboard01.jpg

11. #11 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Balzacu View Post
    On topic: se pare ca la noi in comert a aparut un Xbox360 "White Arcade" dupa cum e denumit, care vine cu un "hard de 20GB cadou".

Initial am crezut ca e o greseala de tipar (cum am gasit la un bundle PS3, poza o aveti la Poze Funny), dar la o privire mai atenta pe lateralul cutiei apare si o poza cu hardul.
    1050 lei ? E enorm, arcade ar trebui sa fie versiunea de buget, ieftina. In conditiile is care noul XBOX cu 250 GB, port kinect si toate nebuniile o sa fie 1300 lei. Sau un xbox super elite cu un joc si 2 controllere si tot 250 GB e tot la 1300 lei... Sa fim seriosi, arcade-urile au pret care nu se justifica deloc. Un arcade ar trebui sa coste 700 lei, maximum 800 lei in magazin (si sa aibe ceva joc cat de cat ok in bundle la pretul ala).

12. #12 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Balzacu View Post
    E "reclama" la accesorii pe care le poti cumpara separat, nu ceea ce primesti in pachet.

13. #13 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    Aha. Am inteles. Merci de atentionare. Credeam ca are deja hardul inclus in cutia consolei. Dar, probabil, in dulcele stil comercial romanesc, hardul va fi atasat cu banda adeziva de cutie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.