Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Crysis 2 nu apare anul asta

1. #1 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

Crysis 2 nu apare anul asta

FPS-ul celor de la Crytek, Crysis 2, era pregatit sa ajunga pe monitoarele si televizorele noaste de sarbatori, dar acesta a fost amanat pana in Q4 Anul Fiscal 2011, ce inseamna asta mai exact ? Jocul urmeaza sa-si faca aparitie in primele luni ale noului an, Ianuarie-Martie. Daca astepti jocul cu suflet la gura ar fi bine de stiut ca acesta va fi prezent la Games-Com ce are loc la sfarsitul lunii. Crysis 2 va fi disponibil pe PC, Xbox 360 si PS3, si promite sa ridice stafeta in materie de grafica...ca si predecesorul sau.
    Attached Images Attached Images 66464d1277597362-crysis-2-crysis2xbox360trailerkn.jpg 66465d1277597362-crysis-2-crysis2xbox360trailerpi.jpg 66466d1277597362-crysis-2-crysis2xbox360trailerso.jpg 66467d1277597362-crysis-2-clipboard-4zozc.jpg

2. #2 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Intr-un fel e bine ca apare la anu pt ca sunt deja prea multe titluri bune care urmeaza sa apara...F1 2010, GT5, Black Ops, Castlevania, WRC etc si din pacate cam toate vin in aceeasi perioada...daca mai venea si asta trebuia sa o vand pe soacramea ca sa cumpar atatea jocuri bune

3. #3 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    dar acesta a fost amanat pana in Q4 Anul Fiscal 2011, ce inseamna asta mai exact ? Jocul urmeaza sa-si faca aparitie in primele luni ale noului an, Ianuarie-Martie..
    Cred ca vroiai sa zici Q1 2011
    In orice caz, cred ca amanarea asta e un lucru bun pentru finisarea jocului ori au intampinat ceva probleme cu varianta de console.

4. #4 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Cred ca vroiai sa zici Q1 2011
    Este vorba de anul fiscal, ce nu corespunde cu cel calendaristic. Greseala este insa alta, este vorba de Q4 din anul fiscal 2010, nu 2011. Q4 FY 2011 ar inseamna ianuarie-martie 2012 si nu cred ca-l amanau asa mult.

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Este vorba de anul fiscal, ce nu corespunde cu cel calendaristic. Greseala este insa alta, este vorba de Q4 din anul fiscal 2010, nu 2011. Q4 FY 2011 ar inseamna ianuarie-martie 2012 si nu cred ca-l amanau asa mult.
    E o stire destul de ciudata
    Uite 2 link-uri diferite :
    VG247 Blog Archive Crysis 2 delayed into next year
    Aici scrie Q4 FY2011
    iar aici Crysis 2 Won't Make It Out This Year
    Martie 2010. E clar ca lansarea este undeva intre Ianuarie si Martie. Imi aminteste de declaratie lui Doug Lombardi despre HL2Ep3 " Durata dintre Ep2 si Ep3 este egala cu durata dintre HL2 si hl2 ep1, si dintre Ep1 si Ep2....

6. #6 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pentru moment m-am bucurat, deja erau prea multe jocuri bune in aceasta perioada. Dar lucrurile nu stau atat de bine, tot in aceasta perioada apar Driver, The Last Guardian, Killzone 3, FF XIV, Motorstorm 3 si lista poate continua.

7. #7 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eh or fi ele asa concentrate, dar sunt sigur ca vor fi imprastiate pe prima jumatate de an...

8. #8 SP
    Banned nurv's Avatar
    Nu ridica Crysis nici o stacheta de grafika man, stai bland... din pozele alea arata mai prost ca primule. Is alte joculete care vorbesc de ridicarea stachetei, acest Crysis 2 nu se afla printre ele. In afara de mediul total distructibil, fizica buna si efectele speciale foarte bine realizate, e sub Killzone 2 la orice capitol, desigur, din punct de vedere al aspectului.

Io zic ca n-o sa fie mare lucru de el, am dat az jos pe PS3 un trailer cu el si arata urat, plus ca impusti tot lighioanele alea, care is incadrate de border-ul ala rosu cand le tintesti.

9. #9 SP
    Referitor la Pc-uri nu la console...

10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Crysis 2 nu apare anul asta
    ...foarte bine. Dă-l dracului.

11. #11 SP
    Member Xbox's Avatar
    poate vor sa lucreze la el .. de exemplu la grafica sau la story ..

12. #12 SP
    Member taz@'s Avatar
    E bine,macar avem timp de Reach,COD,Gran Turismo,Vanquish...;oricum e destul de prost momentul ales,ianuarie-martie,avem RAGE,Dead Space 2,KZ3.

13. #13 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...foarte bine. Dă-l dracului.
    De acord... deci sa ne intoarcem la ale noastre.

14. #14 SP
    Member vTGS's Avatar
    Foarte bine ca nu apare, macar sa-l finiseze si sa-l imbunatateasca. Sa vedem cum va fi in final jocul, daca tot l-au laudat atata. Primul mi-a placut, al doilea pana acuma din ce am vazut nu m-a prea impresionat.

15. #15 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Xbox View Post
    poate vor sa lucreze la el .. de exemplu la grafica sau la story ..
    Grafica nu a fost niciodata calcaiul lui Ahile la Crysis, in schimb povestea si gameplay-ul m-au lasat rece. Impusti a proasta la extraterestrii iar parte de shooting nu mi-a placut deloc. Ce sa mai zic, te-au mai scos plimbarile prin jungla. Acu' te plimbi numa prin cladiri si impusti roboti. Cred ca lu Crysis 2 i-ar sta mai bine ca tool de benchmark si demo tehnologic pentru placile grafice de top decat de joc care sa "entertaintmneze" lumea

16. #16 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Toti vorbiti de jocuri bune care o sa apara anu asta dar nici unul nu pomeniti de Mafia 2. Nu pot sa cred!

17. #17 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pentru ca apare in August nu in perioada Octombrie-Decembrie.

18. #18 SP
    Manager paul's Avatar
    Crysis 2's new release date: March 22nd, 2011 in North America and March 25th, 2011 in Europe
    Twitter / Crytek: Crysis 2's new release dat ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.