Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 11 of 11

Thread: Motorstorm 3D Rift se lanseaza maine

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Motorstorm 3D Rift se lanseaza maine

Odata cu lansarea patch-ului pentru 3D a fost lansat pe PSN si un demo al Motorstorm: Pacific Rift in 3D. Daca vreti mai mult, am o veste buna pentru voi. In urmatorul update al PS Store va fi inclus si Motorstorm 3D Rift. Acesta va include 10 trasee, fiecare atribuita unui anumit tip de event. Din nefericire nu va exista niciun mod multiplayer. Jocul va putea fi jucat pe televizoarele normale, iar in modul 3D va avea doar 30fps. In ciuda faptului ca are cateva lipsuri, Sony aduce si un mare avantaj acestui joc: pretul, Motorstorm 3D Rift va costa doar 10$.
    Attached Images Attached Images vr8ymp.jpg

2. #2 SP
    Banned nurv's Avatar
    Jocurile astea 3D nu suporta si modul anaglyph 3D, care are nevoie de ochelari Red/Cyan? Trebuie obligatoriu TV 3D & glasses?

3. #3 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    TV 3D nu ai nevoie, spune in stire, doar ochelari.

4. #4 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    TV 3D nu ai nevoie, spune in stire, doar ochelari.
    Nu ma refeream la jocul din stire, am citit aia. Jocurile 3D , ca sa le joci in 3D... la asta ma refeream eu.

5. #5 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Stirea este formulata un pic ambiguu astfel ca imi permit cateva rectificari: jocul va suporta atat 3D cat si 2D; pentru a-l rula in 3D este nevoie de un TV 3D si ochelarii aferenti, in timp ce pentru 2D este suficient un TV normal.

6. #6 SP
    Banned nurv's Avatar
    Am inteles perfect stirea. Intrebarea mea este, jocurile 3D, pentru a fi jucate in 3D, nu suporta si modul stereoscopic 3D Anaglyph cu ochelari Red/Cyan?

7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    pentru a-l rula in 3D este nevoie de un TV 3D si ochelarii aferenti, in timp ce pentru 2D este suficient un TV normal.
    Quote Originally Posted by pustiulica View Post
    Am inteles perfect stirea. Intrebarea mea este, jocurile 3D, pentru a fi jucate in 3D, nu suporta si modul stereoscopic 3D Anaglyph cu ochelari Red/Cyan?
    Cineva cred ca are nevoie si de ochelari de citire...

Sony a incorporat in noile sale televizoare tehnologia 3D. Se foloseste acum si de Playstation ca sa o vanda.
    Pe scurt, ai nevoie de TV 3D si ochelarii aferenti, pentru ca nu este folosita metoda anaglyph (red/cyan etc).

8. #8 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Cineva cred ca are nevoie si de ochelari de citire...
    N-am nevoie de ochelari domnu meu, am intrebat frumos daca este suportat si modul anaglyph, nu trebuie sa fi sarcastic.

Sony a incorporat in noile sale televizoare tehnologia 3D. Se foloseste acum si de Playstation ca sa o vanda.
    Pe scurt, ai nevoie de TV 3D si ochelarii aferenti, pentru ca nu este folosita metoda anaglyph (red/cyan etc).
    Daca te limitai la fraza asta era exceptional.

9. #9 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Te-am vazut mai agitat si am zis ca ai nevoie de o clarificare mai sarcastica, "domnu meu". Se pare ca a fost de efect.

10. #10 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pe scurt, ai nevoie de TV 3D si ochelarii aferenti
    Sharp are tehonolgie 3D care nu se bazeaza pe ochelari si am impresia ca si Toshiba vor sa scoata pana la sfarsitul anului un televizor 3D asemanator (eu unul nici nu stiam ca fac televizoare ).

Nu ca n-as fi de acord cu ce-ai spus, dar simteam nevoia sa fac aceasta mica precizare pentru cei care vor 3D fara ochelari.

11. #11 SP
    Banned nurv's Avatar
    Jocul asta de fapt are 10 track-uri si cateva vehicole selectate din versiunea full a Pacific Rift si optimizate pentru 3D. Cine are Pacific Rift si nu are posibilitatea sa joace in 3D il cumpara degeaba.

Eu am crezut ca sunt track-uri noi dar nu e asa, era sa dau 10 dolari degeaba.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.