Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Forza si Star Wars pentru Kinect, in 2011

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Forza si Star Wars pentru Kinect, in 2011

Kinect se vinde bine, foarte bine. Succesul acestui device vine insa in urma unor investitii uriase, fiind nevoie de 3 ani pentru conceperea acestui nou controller, iar tehnologia incorporata in Kinect este studiata de Microsoft de mai mult de 10 ani. Momentan multi se plang de lipsa jocurilor pentru Kinect, insa 2011 pare a fi anul in care acest lucru se va schimba. Si asta pentru ca in 2011 vor exista multe jocuri pentru Kinect, 2 dintre ele fiind dezvaluite azi: Forza si Star Wars, ultimul urmand sa fie lansat de Craciun. Forza Kinect a fost prezentat si la E3.
    Attached Images Attached Images fm_2_1.jpg

2. #2 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Ce ciudat suna, Forza Kinect .

3. #3 SP
    Member televizor's Avatar
    Mai ciudat o sa fie ca trebuie jucat in picioare
    Iar jocul Star Wars ma lasa rece

4. #4 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    In Forza Motorsport poti doar sa controlezi volanu, acceleratia si frana le controleaza jocul. Nu inteleg scopul acestui mod de joc, ce este mai bine sa stai cu mainile intinse si sa virezi, care devine foarte incomod pentru o perioada de timp, sau cu mainile pe volan relaxat si sa controlezi acceleratia si frana cu pedalele. Incep sa imi pierd speranta in kinect mai ales ca am vazut ca are si lagul destul de maricel.

5. #5 SP
    Junior Member r3mus_r3mus's Avatar
    da sursa ca acest kinect se vinde "foarte bine" unde e? ca din cate am citit eu pe net situatia nu e foarte roz...

6. #6 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Peste 475K in 3 zile, doar in America. Pentru un device de 150$, bani la care-ti cumperi o consola, este foarte bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.