Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Seria Call Of Duty s-a vandut in 35 milioane exemplare

1. #1 SP
    Member SpitFire's Avatar

Seria Call Of Duty s-a vandut in 35 milioane exemplare

Reuters a publicat cifrele de vanzare pentru franciza Call of Duty, acestea fiind impresionante: 35 milioane exemplare vandute in toata lumea. Cu cele noua titluri aparute de la crearea seriei de catre Infinity Ward in 2003, Call of Duty a reusit performanta de a devenii cel mai bine vandut FPS pe PC si console. Din acelasi articol publicat de Reuters mai aflam ca GTA IV a totalizat 11 milioane exemplare vandute din prima zi pana azi, in timp ce Gears of War 2 are la activ 3 milioane de unitati vandute in prima luna. O alta franciza, Guitar Hero, a vandut peste 23 milioane de exemplare din Guitar Hero: World Tour, Guitar Hero: Aerosmith si Guitar Hero III: Legends of Rock. Jocurile din seria Call of Duty:

2003: Call of Duty - Infinity Ward (PC)
    2004: Call of Duty: United Offensive - Infinity Ward (PC)
    2004: Call of Duty: Finest Hour - Infinity Ward (GameCube, PS2 şi Xbox)
    2005: Call of Duty 2 - Infinity Ward (PC, Xbox 360)
    2005: Call of Duty 2: Big Red One - Treyarch (GameCube, PS2 şi Xbox)
    2006: Call of Duty 3 - Treyarch (PS2, PS3, Xbox, Xbox 360 şi Wii)
    2006: Call of Duty: Roads to Victory - Amaze Entertainment (PSP)
    2007: Call of Duty 4: Modern Warfare - Infinity Ward (PC, Xbox 360, PS3 şi DS)
    2008: Call of Duty: World at War - Treyarch (PC, Xbox 360, PS3, DS, WII şi PS2)
    2009: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Infinity Ward (in dezvoltare)
    Attached Images Attached Images cod32.jpg

2. #2 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Una dintre cele mai tari serii scoase vreo data !!
    10X

3. #3 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Sunt de aceiasi parere cu Donely!

4. #4 SP
    Member collector's Avatar
    exact ! , am jucat call of duty 1 .. demult
    2-u mi s-a parut cel mai bun fps de razboi impreuna cu moh pacific assault
    3u .. n-am jucat .. poate o sa joc
    4 .. de departe cel mai bun - printre putinele jocuri cumparate
    5u .. cel mai slab .. dar nu un joc prost .

5. #5 SP
    Mie 5 mi-a placut la nebunie.

6. #6 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Inca nu l-am jucat pe 5, dar abia astept!

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Seria Call of Duty s-a v�ndut in 35 milioane exemplare | Business | Stiri

...mai schimbă cuvintele �ntre ele că se prinde lumea.

8. #8 SP
    Daca iti iei 5 joaca pe veteran ca asa e mai adevarat te chinui dar parca esti in razboi.

9. #9 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Pe Veteran il joc! COD2 l-am terminat pe Veteran de vreo 10 ori!

10. #10 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Cod World at war imi place foarte mult. Co-op-ul e divin + zombie mod ii foarte distractiv

11. #11 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Eu le-am terminat pe totate in afara afara de COD 3 cel mai tare mi sa parut COD 5 cu al sau zombie mod care e bestial iti baga frica in oase :X .
    Merita seria continuata la nesfrasit sunt fan inrait de Call of Duty :X

12. #12 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Seria Call of Duty s-a v�ndut in 35 milioane exemplare | Business | Stiri

...mai schimbă cuvintele �ntre ele că se prinde lumea.
    Hmm recunosc ca am luat de acolo si am schimbat unele cuvinte, de acum inainte pun si sursa, se poate sterge news-ul daca e nevoie, eu nu pun articole nici pentru thanks-urile pe care le primesc, si nici pentru cate views-uri acumuleaza, ci pentru a informa lumea, greseala mea ca nu am pus si sursa. Dar uite ceva interesant: Serial Call of Duty a vandut 35 de milioane | Play247.ro Daca te uiti atent e articolul meu luat de pe Gamoholic dar cu cuvintele schimbate de mine care nu sunt pe Gamoholic, deci, cineva copie news-uri de pe CG si le pune pe site-ul lui Nice. Tin sa cred ca e acest user datorita semnaturii http://www.consolegames.ro/forum/members/reborn2603. Acum nu stiu daca este vreun sponsor al forumului, daca e asa, my bad. Si as prefera sa se stearga news-ul daca se poate deoarece a trecut prea mult timp de cand am postat si nu il mai pot sterge eu. Mersi.

13. #13 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Nu este copiat cuvant cu cuvant, vad ca au fost scoase diacriticele si s-au inlocuit cuvinte. Cel mai bine de acum incolo cand scrieti un news, puneti si sursa daca textul are un continut aproape identic. In rest este OK !!!

14. #14 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Call of duty 4 este pe departe cel mai bun in opinia mea; COD 5 nu mi s-a parut cine stie ce, dar poate imi schimb parerea cu modul co-op + zombie . Mersi pentru news!!

15. #15 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Una dintre cele mai tari serii scoase vreo data !!
    10X
    +1

16. #16 SP
    Manager paul's Avatar
    COD 4 si 5 au iesit super jocuri, deci cred ca seria o sa continue sa fie la fel de buna si sa o ia sus la calitate nu ca NFS.
    @Don: asta e reclama ta sau tot copiata e ?

17. #17 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cele mai tari au fost 4 & 5 (pe xbox,normal )
    COD 5 a facut legea.

18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Una dintre cele mai tari serii existente.Este una din favoritele mele.Cele mai bune mi s-au parut COD4 si COD5

19. #19 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Cu corecturile de rigoare:

2004: Call of Duty: United Offensive - [strike]Infinity Ward[/strike] Gray Matter Interactive, cu contributia PI Studious (PC).
    Nota: Gray Matter a fost achizitionata de Activision in 2002 si catre sfarsitul dezvoltarii lui Call of Duty: Big Red One (2005) a fost asimilata de Treyarch (tot internal dev team Activision), pastrand cativa dintre fostii angajati.
    PI Studios a colaborat cu Treyarch la Big Red One, la COD 3 (inclusiv CoD3 Bravo Map Pack de pe XBL) si la Call of Duty: World at War, unde au contribuit la creearea nivelului single player "Blowtorch and Corkscrew"

2004: Call of Duty: Finest Hour - [strike]Infinity Ward[/strike] Spark Unlimited (PS2 şi Xbox) in vreme ce Exakt s-a ocupat de versiunea GC.
    Nota: Spark sunt aceia care s-au ocupat de Turning POint: Fall of Liberty si de Legendary.

20. #20 SP
    Junior Member tjay's Avatar
    Vreau si yo cod4 (((((. Dau la schimb joace de ps3 pt el.(bioshock, fallout3,oblivion goty,dead space- unu singur pt cod4, si nu sunt sigilate. cel interesat contact me on id mess: little_reggie_miller_24

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast