Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Duke Nukem Forever are data de lansare

1. #1 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

Duke Nukem Forever are data de lansare

Dupa ce anul trecut la PAX cei de la Gearbox Software si 2K Games au prezentat un demo jucabil din Duke Nukem Forever, acum a venit randul ca jocul sa primeasca si o data de lansare. 3 Mai 2011 pentru Statele Unite si 6 Mai 2011 pentru Europa, notati-va in calendar aceste 2 zile istorice, de ce istorice ? Deoarece Duke Nukem Forever este in dezvoltare de mai bine de 14 ani, 14 ani nenorociti in care cei de la 3D Realms au amanat jocul deoarece nu era "perfect", venind aproape an de an la E3 cu un nou trailer pentru Duke Nukem Forever. Duke Nukem Forever isi va face grandioasa aparitie pe PC, Xbox360 si PS3, Hail to the King, baby.

Reveal Trailer :

Attached Images Attached Images dnfshot_sep08_1.jpg

2. #2 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Abia astept.Sunt tare curios grafica cat de buna va fi din trailer nu pare cine stie ce.Oricum a must buy

3. #3 SP
    Junior Member bogoalex's Avatar
    @boghy02 after 12 ****ing years it should be

4. #4 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Am asteptat 12 ani, deci mai putem astepta inca vreo 4 luni.

5. #5 SP
    Deci �l aştepţi de la 4 ani ?! Ăsta da gamer...

6. #6 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Deci �l aştepţi de la 4 ani ?! Ăsta da gamer...
    5, te roglol!In 10 Februarie implinesc 17.
    On:Un special edition se aude??

7. #7 SP
    Member Mircea's Avatar
    Nu-mi vine sa cred ce am citit In sfarsit o data ,3 MAI.Hail to the king BABY Cum am vazut si in trailer ,,and now we're ****ing bringing it,,

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    5, te roglol!In 10 Februarie implinesc 17.
    On:Un special edition se aude??
    Am găsit pentru pre-comanda ediţia normală la aprox. 120 ron. Oricum, sper ca o ediţie de colecţie să conţină şi o carte despre tot procesul de dezvoltare al jocului. 14 ani....

PS: Nu lua �n nume de rău postul meu de mai sus, suntem de aceiaşi v�rstă

9. #9 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ce porcărie de muzică in trailer. Unde e Megadeth ?

... in altă ordine de idei, grafica nu arată cine știe ce, dar nu asta contează. contează că arată super fun de jucat.

Hail to the King, baby !

10. #10 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Pfhahaha exact de ziua mea

11. #11 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

the king is back...

the hero will be here. hail to the king. si aduceti fratilor cateva romance numai bune de salvat...

12. #12 SP
    Member Mircea's Avatar
    In nici 3 zile peste 1 milion de vizualizari ale trailerului pe youtube.(imi aduc aminte de concursul de la EA cu nfs HP, nu s-au adunat intr-o luna 1 milion de vizulizari pentru cele 3 masini gratis)Impresionant,si la fel de impresionante o sa fie si incasarile ,deoarece sigur va fi cumparat de multa lume.Hell ya,i'm buying this

13. #13 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar

14 remasterizari

Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Am asteptat 12 ani, deci mai putem astepta inca vreo 4 luni.

Eu zic sa nu il scoata inca si sa mai lucreze la el vre-o 10 ani de acum incolo, cand o sa iasa sa "rupa gura targului", nu altceva!

De fapt si de drept, de acum 14 ani era gata, numai ca de la an la an, daca s-a schimbat tehnologia, aruncau la cos jocul care era gata de lansare, si il refaceau cu noul soft aparut atunci.

...si uite asa anii au trecut.

14. #14 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Exact cum ma asteptam,un joc pentru nostalgici nicidecum pentru marea masa de gameri.Cred ca nici nu se vrea alceva,din trailer se vede clar ca jocul e facut de ceva ani ,in ultima perioada doar l-au mai "vopsit" sa nu para a cioara.
    Sa vedem un topic despre acest joc,dupa ce apare si toti cei care il ridica in slavi,dupa numai un trailer,sa-si spuna parerea sincera.Normal,dupa ce-l termina de jucat
    Mie personal imi pare mediocru,desi dupa unele jocuri mai serioase,parca merge si un RUN `n GUN .

15. #15 SP

sa vedem

sa vedem... poate va fi un esec. financiar insa cred ca nu. am anuntat 4 persoane ca apare (non forumisti). 3 au spus ca-l cumpara. iar semnalele pe net sunt asemanatoare. de asemenea din experienta proprie cred ca va fi un joc decent. si nu m-ar mira sa fie chiar un candidat serios la goty.
    ce-mi doresc deocamdata este un collector's edition interesant. poate o sa avem.

16. #16 SP
    Un eşec financiar este din start, deoarece George Broussard a investit mai bine de 30 de milioane de dolari din buzunarul propriu pentru dezvoltarea lui DNF.

17. #17 SP

and what?

Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Un eşec financiar este din start, deoarece George Broussard a investit mai bine de 30 de milioane de dolari din buzunarul propriu pentru dezvoltarea lui DNF.
    hm... si concluzia e ca DNF nu o sa scoata 30 de milioane? deocamdata nu putem decat sa ne dam cu presupusul si ghicitul in bobi. personal as vrea collector edition de vis.

18. #18 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    Ala nu investea atata banet intr-un "ciuruk", daca e s-o luam asa. Pentru nostalgici, doar vocea originala si expresiile spumoase din joc fac toti banii. Restul e gratis. Mi-au placut seriile anterioare pentru ca a fost pus foarte mare accent pe detalii si nu era timp de plictiseala. Acum, dupa atata timp, nu prea ma mai atrage.
    .....nu stiu, ma mai gandesc.

19. #19 SP
    Junior Member RaizenUnlimited's Avatar
    it's gonna be INSANE

20. #20 SP
    Member Mircea's Avatar

more gameplay

DIE DIE DIE

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast