Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Data de lansare pentru L.A. Noire este...

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Data de lansare pentru L.A. Noire este...

L.A. Noire este urmatorul joc publicat de Rockstar care prin utilizarea unei tehnologii noi promite ca va ridica stafeta in industria jocurilor. Oficialii au dezvaluit acum cateva zile ca vor lansa un trailer nou al jocului pe data de 24 ianuarie 2011, luni, dar din cate se pare deja trailerul circula pe internet. La prima vedere pare un simplu video, insa prin intermediul lui Rockstar dezvaluie data de lansare a jocului: 17 mai 2011. Enjoy the footage.

Attached Images Attached Images la-20noire_screenshot_ps3_142.jpg

2. #2 SP
    Banned Miata's Avatar
    sper sa aiba si freeride

3. #3 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Miata View Post
    sper sa aiba si freeride

Din pacate nu va fi un `open-world`.

4. #4 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Multumesc mult Andrew. Daca doriti, puteti citi si preview-ul aici: http://www.consolegames.ro/forum/f47...eview-l-noire/

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ce de jocuri... Nici nu stiu ce sa cumpar in perioada asta.

6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by anotherchild View Post
    Din pacate nu va fi un `open-world`.
    "din pacate"? nu cred... vrei sa-mi spui ca nu ti-a placut Heavy Rain ca nu era open world? dar Uncharted?

7. #7 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Ce de jocuri... Nici nu stiu ce sa cumpar in perioada asta.
    Sentimentul asta il am si eu mai ales ca in perioada asta e mai greu cu banii. Prea multe jocuri interesante...

8. #8 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai p'afara se iese din recesiune. pe la noi mai dureaza 1 an sau 2.

9. #9 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    GTA a setat moda cu open-world si acum e un minus orice joc care nu-i sandbox. Prefer anumite jocuri sa nu fie open-world pentru ca astfel dezvolta povestea mai bine si se concentreaza mai mult pe personaje. Printre acestea se numara si LA Noire.

Ontopic: pentru mine data aia nu e foarte bune cazand in categoria "o sa-l joc dupa bac". (si probabil nu o sa fie singurul de genul)

10. #10 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A apucat cineva sa-l downloadeze ? ca vad ca l-au sters de pe youtube.

11. #11 SP
    Member anes's Avatar

12. #12 SP
    Banned Miata's Avatar
    pai cand ai masini de epoca si no freeride e pacat, cine nu ar dori sa conduca masinile alea prin oras?
    branza buna in burduf de caine

13. #13 SP
    Nu e chiar asa. Nici Mafia 1 nu a avut freeride. Si sunt multe jocuri bune care nu sunt open world. Cele mai noi exemple sunt Enslaved, Mafia 2, Uncharted 2.

Despre trailer...ce sa zic. Jocul promite foarte mult, pe partea de actiune/story/facial animation, dar pe partea de grafica, dezamageste crunt. Din ce se vede, arata mult mai urat decat GTA 4 (aparut acm 2/3 ani).

Stiu, nu grafica face un joc, mai ales unul de la Rockstar, dar parca e mult prea slaba.

14. #14 SP
    Banned Miata's Avatar
    Mafia 1 a avut freeride, Mafia 2 e un fail game l-am instalat pe pc si i-am pus freeride ca altfel il stergeam demult, Am avut sperante mari la jocul asta dar sa speram ca va avea un storyline interesant

15. #15 SP
    Freeride ca Mafia 1 va avea si LA Noire. Te vei putea plimba prin oras, da nu vei avea 'nspe mii de misiuni secundare si de activitati care sa-ti omoare timpul. Depinde ce intelegi tu prin freeride si ce astepti tu de la asta. Pe mine, personal, faptul ca pot merge oricand, oriunde si nu mai stiu unde sa merg mereu, ma plictiseste. Este unu din motivele pentru care nu am putut sa joc Far Cry 2 mai mult de 2-3h.

16. #16 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    "din pacate"? nu cred... vrei sa-mi spui ca nu ti-a placut Heavy Rain ca nu era open world? dar Uncharted?
    Nu am PS3.
    Pot spune ca e mult mai agreat un open world de genul. (nici mafia 2 nu a fost)
    Cei de la RockStar au avut toata seria GTA, si RDR - open world. (poate si altele)
    Si spun din pacate, pentru ca mai pierdeai cateva ore plimbandu-te prin orase, si facand tot ce-ti trecea prin cap.

17. #17 SP
    Junior Member rosiani's Avatar
    Un joc care sunt convins ca va fi deosebit. Tehnologia moderna folosita va oferi un o grafica de exceptie. Iata un scurt film despre cum a fost realizat jocul :

18. #18 SP
    Member maravela's Avatar
    Quote Originally Posted by rosiani View Post
    Un joc care sunt convins ca va fi deosebit. Tehnologia moderna folosita va oferi un o grafica de exceptie. Iata un scurt film despre cum a fost realizat jocul :

YouTube - L.A. Noire: The Technology Behind Performance
    Ar fi bine daca jocul ca gameplay si nivel de distractie s-ar ridica la nivelul graficii care este laudata, mie asta mi se pare mult mai important.

Apropo de grafica, oare asta o sa aibe iarba pe PS3?

19. #19 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    De fapt grafica nu are nimic ieșit din comun, animațiile expresiilor faciale sunt �n schimb demne de lăudat.

20. #20 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post

Ontopic: pentru mine data aia nu e foarte bune cazand in categoria "o sa-l joc dupa bac". (si probabil nu o sa fie singurul de genul)
    i hear you man . Asta e un must buy da numa din iunie-iulie lol... poate se si ieftineste pana atunci

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast