2011 se pare ca va fi unul dintre cei mai buni ani ai gamingului, cu Gears of War 3, Ghost Recon si desigur, si cel mai nou Call Of Duty. "Infinity Ward" isi joaca si ei rolul in co-development-ul al jocului Modern Warfare 3, impreuna cu "Sledgehammer Games" si "Raven Software" care sunt developerii de la conducere, si se zvoneste ca se va lansa anul acesta in Noiembrie. Cum development-ul Modern Warfare 3 este inca neoficial, "Activision" a declarat:
In 2010, "Infinity Ward" a intampinat probleme impotriva "Activision" pentru un "breach of contract", si dupa numerosi angajati ai "Infinity Ward" plecand, care acum sunt angajati la "Electronic Arts" opereaza ca "Respawn Entertainment" si se pare ca MW3 a fost pus la indoiala. Puteti gasi mai multe dspre acest incident aici.�There�s been much specultion recently. We look forward to releasing details for the next Call of Duty in the near future.�
"Infinity Ward" inca exista si ajuta la co-developmentul MW3, dar ei nu il fac, dar vor ajunge cu siguranta pe coperta noului joc MW3.
S-a anuntat ca "Sledgehammer Games" fac un nou stil de Call Of Duty, un MMO, "Massive Multiplayer Online" care va pastra aspectul FPS ce noi toti il iubim la seria Call Of Duty exceptand un diferit stil de gameplay la ceea ce ne-am obisnuit, acesta va da un nou feeling si suntem nerabdatori sa vedem ce putem face cu el.
Dar aparent, "Activision" au pus "Sledgehammer Games" unic proiect pe pauza, si le-a ordonat sa lucreze cu "Infinity Ward" co-design-eri si sa termine MW3. "Sledgehammer Games" vor lucra la aspectul campaniei al Modern Warfare 3, in timp ce "Raven Software", developerii jocurilor ca "Singularity" si "Quake 4" vor lucra la aspectul multiplayer.
Asta cu siguranta va da jocului o diferita experienta si gust la ceea ce ne-am obisnuit.
Se zvoneste si ca ei incearca sa foloseasca engine-ul MW2 pentru MW3. Cred ca jocul e mai rapid, si e mai solid decat titlul curent. Multi zic ca mecanicile MW2 sunt peste mecanicile "Treyarch" folosite in "World At War" si "Black Ops".
E frumos ce au facut "Treyarch" cu "Black Ops", perk-urile, Theatre Mode, si killstreak-urile, dar mi-ar place sa vad asta combinat cu cea mai noua oferta de la "Activision".
Ce noi lucruri ati vrea sa vedeti in noul joc "Call of Duty"? Ce ar putea face din acesta, cel mai bun FPS din toate timpurile, si mai grozav de atat?
Bookmarks