Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Modern Warfare 3 vine in Noiembrie 2011

1. #1 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar

Modern Warfare 3 vine in Noiembrie 2011

2011 se pare ca va fi unul dintre cei mai buni ani ai gamingului, cu Gears of War 3, Ghost Recon si desigur, si cel mai nou Call Of Duty. "Infinity Ward" isi joaca si ei rolul in co-development-ul al jocului Modern Warfare 3, impreuna cu "Sledgehammer Games" si "Raven Software" care sunt developerii de la conducere, si se zvoneste ca se va lansa anul acesta in Noiembrie. Cum development-ul Modern Warfare 3 este inca neoficial, "Activision" a declarat:
    �There�s been much specultion recently. We look forward to releasing details for the next Call of Duty in the near future.�
    In 2010, "Infinity Ward" a intampinat probleme impotriva "Activision" pentru un "breach of contract", si dupa numerosi angajati ai "Infinity Ward" plecand, care acum sunt angajati la "Electronic Arts" opereaza ca "Respawn Entertainment" si se pare ca MW3 a fost pus la indoiala. Puteti gasi mai multe dspre acest incident aici.

"Infinity Ward" inca exista si ajuta la co-developmentul MW3, dar ei nu il fac, dar vor ajunge cu siguranta pe coperta noului joc MW3.
    S-a anuntat ca "Sledgehammer Games" fac un nou stil de Call Of Duty, un MMO, "Massive Multiplayer Online" care va pastra aspectul FPS ce noi toti il iubim la seria Call Of Duty exceptand un diferit stil de gameplay la ceea ce ne-am obisnuit, acesta va da un nou feeling si suntem nerabdatori sa vedem ce putem face cu el.

Dar aparent, "Activision" au pus "Sledgehammer Games" unic proiect pe pauza, si le-a ordonat sa lucreze cu "Infinity Ward" co-design-eri si sa termine MW3. "Sledgehammer Games" vor lucra la aspectul campaniei al Modern Warfare 3, in timp ce "Raven Software", developerii jocurilor ca "Singularity" si "Quake 4" vor lucra la aspectul multiplayer.
    Asta cu siguranta va da jocului o diferita experienta si gust la ceea ce ne-am obisnuit.

Se zvoneste si ca ei incearca sa foloseasca engine-ul MW2 pentru MW3. Cred ca jocul e mai rapid, si e mai solid decat titlul curent. Multi zic ca mecanicile MW2 sunt peste mecanicile "Treyarch" folosite in "World At War" si "Black Ops".
    E frumos ce au facut "Treyarch" cu "Black Ops", perk-urile, Theatre Mode, si killstreak-urile, dar mi-ar place sa vad asta combinat cu cea mai noua oferta de la "Activision".

Ce noi lucruri ati vrea sa vedeti in noul joc "Call of Duty"? Ce ar putea face din acesta, cel mai bun FPS din toate timpurile, si mai grozav de atat?
    Attached Images Attached Images 44282_orig.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    O rugaminte catre cei care se ocupa de aprobarea acestor "news" sau ce faceti voi acolo.
    CITITI inainte sa iasa asa ceva. Ma doare capul de cand am citit "chestia" asta.

3. #3 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    in enumerarea din prima fraza trebuie mentionat si Resistance 3. anul asta o sa fie o bucurie pentru trigger-happy kids. in rest, sunt de acord cu Krusht, trebuia putin organizata stirea astfel incat sa aiba cap si coada.

4. #4 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Dar aparent, "Activision" au pus "Sledgehammer Games" unic proiect pe pauza
    Nu inteleg ce ai vrut sa zici aici. Ai incercat sa scrii o stire complexa, te-ai incurcat mult in cuvinte si a iesit o imbarligatura.

@h0stile: multe jocuri pot fi considerarate demne de a intra in enumeratia aia. De asemenea, nu cred ca Ghost Recon isi merita un loc acolo, la ce "interes" arata Ubisoft in development.

5. #5 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Fi sincer, ai folosit google translate.

GSOLs: Vrei sa spui marketing nu development...

6. #6 SP
    Nu, nu am folosit Google Translate. Imi cer scuze pentru greseli. Nu am verificat, e vina mea.
    Pot corecta stirea? Voi reciti stirile scrise de mine de acum inainte sa le postez.

7. #7 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Nu, nu am folosit Google Translate. Imi cer scuze pentru greseli. Nu am verificat, e vina mea.
    Pot corecta stirea? Voi reciti stirile scrise de mine de acum inainte sa le postez.
    Nu e doar vina ta, e si vina celui care a aprobat-o. Stirea o poti corecta si o poti trimite unuia dintre editori (naz, Mika, Andrewqp, erik95)

8. #8 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    Ce as vrea eu sa vad la seria call of duty in viitor este o campanie mai lunga. Nu spun ca nu au fost bine facute, dar la durata de single player pe care o are seria este penibil de scurta. Povestea din mw 1 si mw 2 ar fi trebuit spusa doar intr-un singur joc, asta este parerea mea.

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Nu e doar vina ta, e si vina celui care a aprobat-o. Stirea o poti corecta si o poti trimite unuia dintre editori (naz, Mika, Andrewqp, erik95)
    Multumesc pentru sfat. Imi cer scuze din nou, voi corecta.

10. #10 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    no more fps lag ! kthanks

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.