Totul a inceput pe vremea Games Convention 2007 cind un trailer cinematic a fost prezentat publicului. Rubi, tipa WET, a depasit brusc in popularitate personaje precum Lara sau Rayne, insa numai pentru citeva zile. Apoi pauza. Anul trecut, pe vremea cind Activision si Blizzard faceau dragoste in arsita verii, s-a vehiculat ca WET s-a uscat si a cazut ca urmare a fuziunii, impreuna cu alte citeva titluri. Apoi iarasi pauza. Cum asta seara eram in pana de stiri bune ("Eduardo the Samurai Toaster vine pe WiiWare" nu mi se pare cea mai atractiva stire pe ziua de azi), ma apuc sa vanez si alte surse, in afara de cele prafuite...pardon, traditionale, si cum francezii de la playfrance.com m-au obisnuit cu surprize, m-am gindit ca nu ar fi rau sa trec si pe la ei. Se pare ca bine am facut pentru ca pe ziua de ieri tronau in vazul lumii o serie de 5 poze din WET. Cum nu imi aduc aminte ca prin ograda noastra sa fi discutat despre acest titlu, mi-am zis ca ar fi o idee destul de buna sa vi-l aduc la cunostiinta, prezenta celor 5 noi poze fiind tocmai o dovada ca proiectul nu a fost anulat. Jocul ar trebui sa apara pentru Xbox 360 si PS3 anul acesta si o are in prim plan pe Rubi. Nu stiu daca ati vazut trailerul (poate zeii sunt ingaduitori si il posteaza pe site), insa Rubi nu este chiar modelul de asasin platit cu care ne-am obisnuit pina acum. Ea este ceea ce unii numesc "fixer". Ai o problema? Nici o problema, chemam un fixer si se rezolva. Aveti pozele atasate mai jos impreuna cu 2 artwork pentru saliva voastra cea de toate zilele, insa va recomand cu mare caldura sa vizitati si site-ul jocului. Get WET!
Bookmarks