Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 62

Thread: Zvon: Sony nu va mai lansa PS4

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Sony nu va mai lansa PS4

Conform unui site japonez, Sony nu intentioneaza sa lanseze o a patra generatie de console. Desi research-ul pentru noul produs a inceput deja, planurile pentru urmatoarea consola au fost suspendate datorita faptului ca Sony se bazeaza mai mult pe urmatoarea generatie de handheld-uri, NGP. Planurile pentru noua consola includ, conform acestor surse, integrarea unui PowerPC produs de IBM Rochester. Momentan acesta este doar un zvon, confirmarea din partea Sony nu a venit (si probabil nu va veni decat peste mult timp, daca acesta se va dovedi adevarat).
    Attached Images Attached Images ps4-game-console.jpg

2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    NGP este o platforma noua, care sunt sigur ca a costat mult sa fie studiata/ dezvoltata. Nu prea au cum (sau de ce) sa lanseze inca o platforma potenta, atat de repede. Peste cativa ani, cand PS3 o sa fie incapabil sa mai faca fata standardelor in gaming, sunt sigur ca or sa lanseze ceva nou.

In concluzie, cum Nintendo nu au stopat niciodata dezvoltarea noilor console, asa sunt sigur ca procedeaza si ceilalti jucatori de pe piata (Sony si M$).

3. #3 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Conform unui site japonez
    Hai nu zau!! Eu am mesaje de pe Sirius ca se lucreaza la PS4! Ma intreb cum faci sa apara prostiile astea la "stiri"!?

4. #4 SP
    Junior Member amharets's Avatar
    am lucrat la Nintendo, in domeniul Rel. Interantionale ( stiu ca vorbim aici de Sony dar datorita domeniului in care am activat am venit in contact cu aceasta informatie ) Sony lucreaza din 2008 ( in stadiu de proiect ) si din 2009 ( in stadiu practic prototip ) la o noua consola urmas al PS3 - ului, in 2010 insa au intrerupt toate proeictele - in comunicat intreruperea era temorara pana la finele 2012 - deci e posibil ca intr-adevar Sony sa nu doreasca scoaterea unei console ( posiibl sub denuirea PS4 ) pana dupa aceasta data
    vin aici cu aceste detalii, partial in contrazicerea lui Venom dar si in completarea lui ERIKE95

with best regards

5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu prea inteleg de ce. Mi se pare un pic ilogic. Adica cand o sa vina timpul celei de-a 8a generatii de console, Sony o sa zica pur si simplu pas? Nintendo probabil ca o sa tinteasca tot publicul casual (duh, daca le-a mers si inca le merge excelent) si o sa mai ramana doar MS pt core gamers? Lipsa competitivitatii nu-i bine deloc.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca nu se intelege adevaratul sens al opririi "lucrarilor" pt. PS4. Oamenii de fapt l-au gandit, l-au modelat in ultimii ani... insa au ajuns in punctul in care ceea ce vor ei din punct de vedere hardware ar costa prea mult in momentul de fata. Asteapta ca legea lui Moore (care oricum e depasita) sa-si faca treaba si estimeaza ca in 2012 ceea ce au ei pe hartie sa poata fi si realizabil.

Daca pirateria va lovi PS3-ul din ce in ce mai tare, ma "tem" ca-si vor scoate planurile de la naftalina si vor incerca sa modeleze noua consola pe baza actualelor tehnologii. Care dupa parerea mea e suficienta pentru ca la aceleasi costuri de fabricatie aplicate la PS3, sa puna in cutiuta aceea mica, ceva de cel putin 4 ori mai rapid.

Stim cu totii insa ca Sony se bazeaza pe inovatie... iar simpla dublare sau triplare a performantelor pt. o noua consola nu ar fi deajuns... Ramane de vazut ce ne rezerva viitorul...

7. #7 SP
    Banned cryyo's Avatar
    A explodat gamingul pe console si Sony se decide sa nu mai faca... Aiurea!

8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cred ca acest articol nu a fost inteles de toata lumea. Sony nu iese de pe piata consolelor. O sa fie un PS4, dar mai tarziu. Dupa cativa ani. Acum se concentreaza pe NGP pentru ca au vazut la Apple ca asa se fac bani multi si vor si ei. E logic. Ei oricum gandesc consolele pentru 10 ani, asta inseamna 2016. Prin 2012 sau 2013 s-ar putea sa apara PS4.

9. #9 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    A explodat gamingul pe console si Sony se decide sa nu mai faca... Aiurea!
    ati inteles gresit stirea, MonkY a explicat foarte bine cum sta treaba putin mai sus. sa fim seriosi, tocmai sony sa abandoneze proiectul Playstation

10. #10 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Daca pirateria va lovi PS3-ul din ce in ce mai tare...
    Sa nu exageram, pirateria pe PS3 este infima.De ce spun infima?Profitul din vanzari pentru consolele PS3 de anul acesta este mai mare decat cel de anul trecut.Nu mai zic de jocuri precum Cod: BO, Fifa11, care se joaca in prostie pe PSN;la BO am vazut ca au inceput sa baneze persoanele care folosesc hacks, iar ca sa joci MP FIFA11 ai nevoie de un cod special.Daca ar fi contracarat cu ban-waves pe PSN, nu cred ca s-ar fi ajuns nici macar in stadiul de acum.

Si ca sa revin on-topic, eu nu cred ca Sony or sa se opreasca din scoaterea unei alte console(I.E PS4), parerea mea este ca ei nu vor sa fie primi in a scoate ceva.Daca primul ar fi fost PS3 si nu Xbox360, mai credeti ca am fi vazut BD in curtea Sony sau cea a lui Microsoft?

11. #11 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    ... mai credeti ca am fi vazut BD in curtea Sony sau cea a lui Microsoft?
    Dezvolta putin. Nu am inteles nimic din partea asta.

12. #12 SP
    Imi cer scuze, nu m-am exprimat corect.Din ce spunea si Monky, cei de la Sony au vrut dintotdeauna sa fie inovativi, astfel apeland la Bluray-Drive.Daca ar fi fost prima consola lansata, PS3, nu prea cred( si vreau sa spun ca asta e doar parerea mea) ca am fi vazut player-ul Bluray la Sony ci la Microsoft > Xbox360.

13. #13 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu cred ca nu se intelege adevaratul sens al opririi "lucrarilor" pt. PS4. Oamenii de fapt l-au gandit, l-au modelat in ultimii ani... insa au ajuns in punctul in care ceea ce vor ei din punct de vedere hardware ar costa prea mult in momentul de fata. Asteapta ca legea lui Moore (care oricum e depasita) sa-si faca treaba si estimeaza ca in 2012 ceea ce au ei pe hartie sa poata fi si realizabil.

Daca pirateria va lovi PS3-ul din ce in ce mai tare, ma "tem" ca-si vor scoate planurile de la naftalina si vor incerca sa modeleze noua consola pe baza actualelor tehnologii. Care dupa parerea mea e suficienta pentru ca la aceleasi costuri de fabricatie aplicate la PS3, sa puna in cutiuta aceea mica, ceva de cel putin 4 ori mai rapid.

Stim cu totii insa ca Sony se bazeaza pe inovatie... iar simpla dublare sau triplare a performantelor pt. o noua consola nu ar fi deajuns... Ramane de vazut ce ne rezerva viitorul...
    Ceva de genu asta cred si eu, cred ca inca testeaza tot felul de configuratii hardware pentru PS4. Toate zvonurile care iasa pe marginea subiectului sunt povesti. Specificatiile PS3 nu au rasuflat pana la lansare cum nici adevaratele specificatii ale PS4 nu sunt nici pe aproape cu ce are de gand SONY.

Ce va fi absolut cert, SONY vor paria in continuare pe CELL. Probabil unul mai rapid cu mai multe nuclee. Deja au programatori experti in programarea CELL... vor cu siguranta sa foloseasca acest lucru in avantajul lor, nu vor sa repede povestea din 2006 cand nimeni nu stia sa scrie un joc calumea pentru PS3, fiind nevoie de 4 ani pentru a stapani bestia aia de procesor.

Vor ca PS4 sa fie developer friendly. Asta inseamna ca trebuie sa foloseasca toate resursele umane si expertiza dobandita pana acum. Am mare incredere in SONY ca urmatoarea generatie de console va iesi in tandem cu cea de la Microsoft, ca va avea un pret bun de achizitie, ca nu va fi o ieftinatura, ca va fi o consola foarte puternica si cu siguranta, cu un design si o constructie foarte bine puse la punct.

Speculatii pe marginea hardware-ului ptr cei pasionati putem face pana iasa, cred ca nu vom fi nici pe aproape. Tot la capitolul zvonuri, PS4 ar trebui sa includa 2 cell-uri cu 32core fiecare, un cip grafic de la ATI [am inteles ca s-au certat cu nV si nu ii vor mai contracta ptr cipul grafic din PS4] si un cip larabee cu 16 nuclee de la intel ptr fizica. Deh, zvonuri.

Sper ca voi repeta figura cu PS3 si voi achizitiona bestia la lansare Ce sa zic, o astept cu mare nerabdare. SONY FTW!

Ce as putea tine un pariu, controlerul va ramane aproximativ neschimbat Si la xbox si la Playstation.

Ce pot iarasi sa spun destul de cert, cativa developeri numind EPIC cu Unreal Engine [4] si Ubisoft au afirmat ca lucreaza la prototipuri de motoare grafice pentru consolele next gen. EPIC a afirmat ca UE4 va iesi pe urmatoarea generatie de console. La fel Crytek cu CryEngine 4. La fel Ubisoft. Ceea ce ma face sa cred ca undeva se stie arhitectura noilor console. In sensul ca se cunoaste tipul de procesor de sistem / grafic. Oamenii cred ca deja au stabilit [si SONY si MS], dom'le xbox va merge pe power PC si gpu grafic pe DirectX, Playstation va merge pe CELL si gpu grafic OpenGL. Mai incolo, sky is the limit. Probabil la PS4 oi vedea si eu Crysis in modul ala "Natural Mode" care cel putin pana acum cica "e scos din joc" pentru ca nu exista hardware capabil sa il ruleze la 30fps.

14. #14 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca PS3ul s-ar fi lansat la timp (asa cum era programat) am fi avut aceeasi tehnologie, doar ca Sony nu ar fi fost pe locul 3 (probabil). Intarzierea PS3ului si pretul cam mare au fost motivele pentru ca Sony inca este pe locul 3.

15. #15 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    un singur lucru as adauga si cine poate sa vada golul care se formeaza, va stii ce spun. daca Sony intarzie, MS ne vrajeste in continuare cu Kinect pe 360, iar vanzarile de jocuri pe PC sunt pe la 8% din piata, oare in ce barca credeti voi ca sare Nintendo?

PS daca NGP va fi in continuare noul lor model (asa cum au declarat ca nu vor sa mai repete greseala cu PS3-ul), atunci probabil ca acelasi lucru il vor face si cu urmatoarea platforma, in sensul ca vor merge pe ipoteza sustinuta de MonkY mai sus. luati insa in calcul ca asemenea "zvonuri" sunt de obicei lansate tocmai pentru a deturna atentia consumatorilor. ei stiu ca lumea poate foarte usor sa adune 2006+6 si cum NGP iese anu asta (insa nu in toate regiunile), daca ar lansa pasarica cu PS4, chiar daca cele 2 produse nu se exclud, e clar ca NGP intra intr-un con de umbra. rezulta deci ca, in cel mai fericit caz, un anunt ref PS4 vom primi in a doua jumatate a lui 2012 pentru ca lansarea sa se desfasoare prin 2013-2014.

16. #16 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    ca am fi vazut player-ul Bluray la Sony ci la Microsoft > Xbox360.
    Nu exista asa ceva. BD este semnatura Sony. Este produsul lor, copt de ei, scos de ei. Microsoft a incercat cu HD-DVD si au dat-o in bara.

17. #17 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    un singur lucru as adauga si cine poate sa vada golul care se formeaza, va stii ce spun. daca Sony intarzie, MS ne vrajeste in continuare cu Kinect pe 360, iar vanzarile de jocuri pe PC sunt pe la 8% din piata, oare in ce barca credeti voi ca sare Nintendo?

PS daca NGP va fi in continuare noul lor model (asa cum au declarat ca nu vor sa mai repete greseala cu PS3-ul), atunci probabil ca acelasi lucru il vor face si cu urmatoarea platforma, in sensul ca vor merge pe ipoteza sustinuta de MonkY mai sus. luati insa in calcul ca asemenea "zvonuri" sunt de obicei lansate tocmai pentru a deturna atentia consumatorilor. ei stiu ca lumea poate foarte usor sa adune 2006+6 si cum NGP iese anu asta (insa nu in toate regiunile), daca ar lansa pasarica cu PS4, chiar daca cele 2 produse nu se exclud, e clar ca NGP intra intr-un con de umbra. rezulta deci ca, in cel mai fericit caz, un anunt ref PS4 vom primi in a doua jumatate a lui 2012 pentru ca lansarea sa se desfasoare prin 2013-2014.
    Cred ca la sf lui 2012 ne vom juca pe PS4... inceputul lui 2013 cel tarziu CEL TARZIU desi eu mizez pe o lansare de sarbatori in 2012

18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Daca PS3ul s-ar fi lansat la timp (asa cum era programat) am fi avut aceeasi tehnologie, doar ca Sony nu ar fi fost pe locul 3 (probabil). Intarzierea PS3ului si pretul cam mare au fost motivele pentru ca Sony inca este pe locul 3.
    Daca PS3-ul s-ar fi lansat la timp cum iti doresti tu, n-ar fi avut BluRay. Iar daca n-ar fi avut BluRay, acum nu ca s-ar fi plasat pe locul 3... ci pe locul 10...

19. #19 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Cred ca la sf lui 2012 ne vom juca pe PS4... inceputul lui 2013 cel tarziu CEL TARZIU desi eu mizez pe o lansare de sarbatori in 2012
    too good to be true. in cazul asta, ar trebui sa vedem un anunt anul acesta, ori la E3 ori la TGS. daca vine septembrie si nu anunta nimic la TGS, poti sa-ti iei adio de la visul asta.

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Nu exista asa ceva. BD este semnatura Sony. Este produsul lor, copt de ei, scos de ei. Microsoft a incercat cu HD-DVD si au dat-o in bara.
    Nu stiam asta, scuze pentru greseala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast