Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 62

Thread: PS3: ban-urile au inceput sa apara

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

PS3: ban-urile au inceput sa apara

De cand a aparut "celebrul" jailbreak oferind posibilitatea sa joci jocuri piratate, multi se intrebau cum vor reactiona cei de la Sony. La inceput acestia au lansat update-uri de firmware incercand sa imbunatateasca sistemul de securitate al consolei, insa de fiecare data hackerii reuseau sa gaseasca o metoda de bypass si sa se logheze pe PSN. Inevitabilul s-a produs, dupa ce au lansat un comunicat de presa prin care le cereau utilizatorilor de Jailbreak sa renunte la aceste deviceuri, au inceput sa apara si primele rapoarte cu ban-uri pe PSN pe un forum popular de hacking. Cei care au consola modata si incearca sa se conecteze pe PSN sunt intampinati cu urmatorul mesaj "You cannot use the PlayStation Network with this account (8002a227)". Inca este neclar care este motivul banului, incercarea de bypass al securitai pentru a se conecta la PSN sau jocurile piratate sau de ce nu chiar amandoua.
    Attached Images Attached Images 74173_ori.jpg

2. #2 SP
    Senior Member tray's Avatar
    "To avoid this, consumers must immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from their PlayStation 3 systems."

Foarte interesant, deci daca prinzi un hot ii zici pune la loc ce ai furat, nu il bagi la puscarie, pare credibil.

3. #3 SP
    Member AVoF's Avatar
    Daca se redereseaza si revine pe originale e in castigul SONY dar daca el va continua cu jocurile piratate SONY pierde, ce scop ar avea daca l-ar pune la zid? asa cu revenirea pe calea cea buna e castig pentru amandoi.

4. #4 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    "To avoid this, consumers must immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from their PlayStation 3 systems."

Foarte interesant, deci daca prinzi un hot ii zici pune la loc ce ai furat, nu il bagi la puscarie, pare credibil.
    Propaganda face minuni intotdeauna. S-au castigat razboaie datorita ei.

5. #5 SP
    Member wolverine's Avatar
    foarte frumos din partea lor.din cate am inteles pe live esti banat permanent in cazul in care esti prins cu consola modata.macar asa poti sa zici:ei,am incercat,m-au prins,asta e!o sa fiu din nou un gamer cuminte!

6. #6 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    Se pare ca banul a fost in urma "unei conduite vulgare" a user-ului. Codul reprezinta un ban temporar pentru astfel de atitudini.

7. #7 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    foarte bine bv sony

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by deimien View Post
    Se pare ca banul a fost in urma "unei conduite vulgare" a user-ului. Codul reprezinta un ban temporar pentru astfel de atitudini.
    nu crezi ha? take a look here
    Sony Addresses PS3 Circumvention Devices, Piracy and PSN Bans - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Forums
    Sony Droppin’ the Banhammer Like It’s Hot? *Updated* | PS3 Hacks :: PS3 Homebrew :: PS3 Downloads

9. #9 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Cine pirateaza si va pirata (cica si eu, dupa parerea unora), nu este interesat de PSN.
    Daca este interesat, va fi la fel ca la 360. El intra, ei baneaza, el ia alta consola, o modeaza... si tot asa. Lantul slabiciunilor.

10. #10 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pai iesi scump sa tot schimbi consola. ...mai bine cumperi jocuri

11. #11 SP
    Member pijama35's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    pai iesi scump sa tot schimbi consola. ...mai bine cumperi jocuri
    Nu chiar,unii cumpara console gata modate si folosite la un pret mic.

12. #12 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Deocamdata sunt decat avertismente.

Important: Access to PlayStation Network and Access to Qriocity Services Notice
    Inbox
    X
    Reply
    from PlayStation <[email protected]>
    reply-to PlayStation <[email protected]>
    to xxxx@xxxxxxxxxx
    date 16 February 2011 22:21
    subject Important: Access to PlayStation Network and Access to Qriocity Services Notice
    mailed-by sonyplaystn.bounce.ed10.net
    Signed by emails.eu.playstation.com
    hide details 22:21 (24 minutes ago)

Important: Access to the PlayStation(R)Network and Access to Qriocity(TM) Services Notice

Unauthorized circumvention devices for PlayStation(R)3 system have been recently released by hackers for the PlayStation(R)3 system. These devices permit the use of unauthorized or pirated software.

Use of such devices or software violates the terms of your “System Software License Agreement for the PlayStation(R)3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation(R)Network/Qriocity(TM) and its Community Code of Conduct provisions. In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws.

A circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation(R)3 system.

Immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from your PlayStation(R)3 system. Failure to do so will result in termination of your access to PlayStation(R) Network and access to Qriocity(TM) services through your PlayStation(R)3 system.
    P.S: Nu e a mea, eu nu am PS3.

13. #13 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    You cannot use the PlayStation Network with this account
    De ce zice ca nu poti acesa cu "acest cont"?

14. #14 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Oricum Sony castiga de pe urma vanzarii consolelor , iar Hackerii de pe urma update-urilor pe care le scot sa poata "baietii rai" sa isi modeze consolele.
    Insa eu nu inteleg un lucru : de ce isi mai iau PS3-uri daca vor sa le modeze ? De ce nu se joaca pe 360 ca pe ala nu ai astfel de probleme (deocamdata).
    Ei nu inteleg un lucru : Sony a facut consolele PS3 si PSP pentru a crea o comunitate de gameri care sa joace live , insa hackerii au stat s-au gandit putin si au zis :"daca am reusit noi "sa spargem atatea console , de ce nu am putea sparge si un PS3" - de unde rezulta faptul ca ei vroiau sa-si confrunte geniul lor cu geniul de la Sony si le-a iesit in mare parte , pana cand Sony vine si pune punct acestei aventuri pe care hackerii au propus-o.Acum cateva luni era o intrecere intre hackeri si Sony care scoate mai multe update-uri si aici cursa a fost castigata de hackeri , iar cei de la Sony vazand asta au zis sa ia masuri , chiar daca asta inseamna sa baneze consolele celor "necredinciosi".
    ATENTIE!!!Aceasta este o parere proprie pe care mi-o asum.(trebuie tratata ca atare).

15. #15 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nu sunt doar zvonuri sau supozitii, IT'S TRUE!
    Personal am primit azi un mail de la Sony ca in urma ultimelor evenimente prin care au iesit diferite softuri ilegale s-a detectat pe consola mea cum ca as avea soft .... Ei ma roaga cu frumuselul sa sterg aceste softuri de pe consola si sa continui sa intru online cu softuri curate. E totusi o chestie faina, nu te baneaza din prima ca la xbox.

16. #16 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Pai si aveai "softu" sau nu ?

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Pai si aveai "softu" sau nu ?
    tu ce crezi . a primit cineva e-mail si a folosit doar originale?

18. #18 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by AVoF View Post
    Daca se redreseaza si revine pe originale e in castigul SONY dar daca el va continua cu jocurile piratate SONY pierde, ce scop ar avea daca l-ar pune la zid? asa cu revenirea pe calea cea buna e castig pentru amandoi.
    Pai de ce sa nu-l puna la zid?De exemplu eu joc pentru trofee iar un user care detine o consola modata poate juca jocurile fara multiplayer isi face platina iar apoi cand a strans destule platine face update,sync cu serveru si iar si-o modeaza.

19. #19 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    tu ce crezi . a primit cineva e-mail si a folosit doar originale?
    Exactly Teoretic sunt flag-uit ca la xbox360 atat ca Sony se pare ca sunt mai de treaba, intai te avertizeaza si apoi te taie.
    Ce ma intriga totusi e ca am fost (sa zic asa...) un hot asa mai...curatel, in sensul ca: no cheats, no other hacks. Doar conectat online si jucat online Killzone3 beta si GT5, atat.
    @eugen, pana nu de mult nici nu trebuia sa ai consola "curata" ca sa poti sincroniza trofeele.

20. #20 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    nu ma intereseaza de altii, vreau doar sa joc killzone 3 online fara probleme. Asta e toata rugamintea mea. Sony, do yer thang

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast