Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 45

Thread: Zvon: Wii 2 la E3 2011

1. #21 SP
    Member krOOm's Avatar
    Urmatoarele console de la Sony si Microsoft is construite demult acum se lucreaza doar la jocuri si niste finisari, voi credeti ca wii2-ul a aparut peste noapte? eu zic ca se lucreaza la el de cativa ani...la ps3 a durat vreo 4 ani research and development-ul la CELL deci ganditi-va cu cat timp inainte de lansare era gandit ps3-ul.Eu vad lucrurile asa:Se anunta Wii2-ul la e3 2011 dar consola apare in 2012 se anunta noul XBOX la e3 2012 si apare la vanzare in 2013, se anunta PS4 la E3 2013 si apare la vanzare in 2014.

2. #22 SP
    Member emanuel's Avatar
    Sony nu-si permite in nici un caz sa lanseze ps4 la 2 ani dupa nintendo. Decat daca vrea sa piarda batalia din start. Parerea mea e ca cel TARZIU in 2013 atat Sony cat si MS vor scoate o noua consola.

3. #23 SP
    Member daredevil's Avatar
    Chill guys,Nintendo nu poate castiga dintr-o data console war,Xbox 360 si PS3 sunt mult mai evoluate decat consolele Nintendo.Conclusion:Nintendo should stick to Mario and their fruity games.

4. #24 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nimeni nu intelege ca Wii este o clasa aparte, gamerul casual. Pana acum, Sony si Xbox nu acopereau piata aceasta de fun, dar au venit fiecare cu cate o alternativa.

Nu tine nimeni ceva ascuns, sa ii dea drumul asa, doar ca a scos Nintendo o consola... Pac, scoate din dulap Xbox 3! Mai au de scos bani grei din Kinect si Move, sunt tehnologii proaspat lansate, care sunt la nivel grafic si tehnologic cu (aproximativ) orice ar scoate Nintendo.

5. #25 SP
    Member daredevil's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Nimeni nu intelege ca Wii este o clasa aparte, gamerul casual. Pana acum, Sony si Xbox nu acopereau piata aceasta de fun, dar au venit fiecare cu cate o alternativa.

Nu tine nimeni ceva ascuns, sa ii dea drumul asa, doar ca a scos Nintendo o consola... Pac, scoate din dulap Xbox 3! Mai au de scos bani grei din Kinect si Move, sunt tehnologii proaspat lansate, care sunt la nivel grafic si tehnologic cu (aproximativ) orice ar scoate Nintendo.
    Da,dar eu ma refeream la un alt lucru,ca sa castigi Console War trebuie sa fie o consola mai buna decat 360 si PS3,Nintendo a avut o gama larga de jocuri mai pentru copii,in timp ce 360 si PS3 au o gama larga de jocuri de diferite stiluri.

6. #26 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by daredevil View Post
    Chill guys,Nintendo nu poate castiga dintr-o data console war,Xbox 360 si PS3 sunt mult mai evoluate decat consolele Nintendo.Conclusion:Nintendo should stick to Mario and their fruity games.
    man, Nintendo deja a castigat actualul console war (pt generatia 7) - e cu vreo 40 de mil. in fata la X360 si ps3.
    Wii 2 va da startul la generatia 8.

---------- Post added 17-04-2011 at 06:37 PM ----------

Nu tine nimeni ceva ascuns, sa ii dea drumul asa, doar ca a scos Nintendo o consola... Pac, scoate din dulap Xbox 3! .
    totusi cam asa se intampla, cum scoate unul o consola, cum sar si ceilalti. Pur si simplu nu isi permit sa ramana in urma.

7. #27 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Mai au de scos bani grei din Kinect si Move
    Tehnologiile respective nu se vor perima o data cu noile console de la Microsoft si Sony.
    Eventual vor fi perfectionate si astfel vor iesi bani din ele in continuare, poate chiar mai multi.
    Iar Nintendo vor lansa consola anul asta, pt. ca sunt cei mai isteti dintre cei trei.

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by emanuel View Post

totusi cam asa se intampla, cum scoate unul o consola, cum sar si ceilalti. Pur si simplu nu isi permit sa ramana in urma.
    Si de unde ai datele astea? Intre toate consolele actuale exista un decalaj. Poate doar pe piata handheld, unde variantele erau aceeasi supa incalzita... Dar acolo era obligatoriu sa lanseze ceva acest an. Dar iti garantez ca nu a lansat sony ngp pe principiul "vai, a lansat nintendo 3ds, hai sa aruncam ceva in joc". Asta e o solutie de copil, nu de companie globala. Au experti care stabilesc timpii de lansare dupa piata, vanzari, popularitate, costuri. Nu mandrie...

Si nu neg ca lucreaza la console noi. Dar nu arunca ceva in joc doar asa... De dragul mandriei.

9. #29 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Nivel grafic si tehnologic cu ceva va scoate Nintendo? Noua consola Nintendo va avea, conform zvonurilor, un IBM Power PC cu 3 nuclee (trebuie sa stim ceva mai multe despre procesor ca sa ne dam cu parerea, poate fi ceva mai puternic decat ce exista in X360 si, eventual, PS3), ATI R700 (mai nou decat GPU-urile din X360 si PS3, pixel shader 4.1 comparat cu 3.0), RAM 512 (PS3ul are 256 XDR, 360 are 512 pentru GPU si sistem) etc. Teoretic consola este mai avansata decat PS3 si X360.

Si de unde ai datele astea? Intre toate consolele actuale exista un decalaj. Poate doar pe piata handheld, unde variantele erau aceeasi supa incalzita... Dar acolo era obligatoriu sa lanseze ceva acest an. Dar iti garantez ca nu a lansat sony ngp pe principiul "vai, a lansat nintendo 3ds, hai sa aruncam ceva in joc". Asta e o solutie de copil, nu de companie globala. Au experti care stabilesc timpii de lansare dupa piata, vanzari, popularitate, costuri. Nu mandrie...

Si nu neg ca lucreaza la console noi. Dar nu arunca ceva in joc doar asa... De dragul mandriei.
    Nu arunca doar de dragul mandriei, dar anticipeaza aceste lansari. Mai mult ca sigur ca si Sony sau MS lucreaza la noi console, si mai mult ca sigur ca vor fi gata sa le scoata pe piata in 2013. O intarziere mai mare ar insemna sa piarda startul in fata Nintendo.

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cel dei la Nintendo nici macar nu au nevoie de hardware mai puternic decat Sony si Microsoft. Ei scot oricum mai multi bani chiar si cu "jucaria" (asa cum o vad multi) de Wii, desi PS3 si X360 sunt mult mai puternice. Acum ca vor avea insa si hardware puternic, si un gamepad destept, plus ceva extra inovatii... sper sa nu mai fie vazuta ca "jucarie", si sa treaca ceva mai multi developeri si in barca Nintendo. Atentie, nu ma refer la exclusivitati, ci la jocuri care nu au ajuns pe Wii doar pt. simplul motiv ca nu facea fata hardware.

11. #31 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Everything We Know About Wii 2 - Wii Feature at IGN
    As fi foarte UIMIT si FERICIT daca Nintendo ar veni cu o BOMBA care ar detrona Kinect-ul.Daca Nintendo pastreaza traditia si ne inveseleste cu un Wii 2 in 2011 este posibil ca totul sa fie peste asteptarile noastre.

12. #32 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by SkyBorg View Post
    este posibil ca totul sa fie peste asteptarile noastre
    Care sunt asteptariele nostre ???!!!

13. #33 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Ca Wii 2 sa fie o copie Wii - Casual Games

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, oricare ar fi asteptarea ta, Nintendo va veni cu ceva extra. Eventual in pachet vor include un PS3 si un Xbox 360 moka, modificate sa le folosesti pe post de oglinzi retrovizoare in jocurile de Wii2

Serios acum, va fi o evolutie normala a consolei. Dar stati linistiti... vine sigur Nintendo cu ceva diferit de orice am vazut pana acum. Nu degeaba o coc ei de ani buni...

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nivel grafic si tehnologic cu ceva va scoate Nintendo? Noua consola Nintendo va avea, conform zvonurilor, un IBM Power PC cu 3 nuclee (trebuie sa stim ceva mai multe despre procesor ca sa ne dam cu parerea, poate fi ceva mai puternic decat ce exista in X360 si, eventual, PS3), ATI R700 (mai nou decat GPU-urile din X360 si PS3, pixel shader 4.1 comparat cu 3.0), RAM 512 (PS3ul are 256 XDR, 360 are 512 pentru GPU si sistem) etc. Teoretic consola este mai avansata decat PS3 si X360.

Nu arunca doar de dragul mandriei, dar anticipeaza aceste lansari. Mai mult ca sigur ca si Sony sau MS lucreaza la noi console, si mai mult ca sigur ca vor fi gata sa le scoata pe piata in 2013. O intarziere mai mare ar insemna sa piarda startul in fata Nintendo.
    Dupa logica mea umila, ce spui tu acolo sunt doar cuvinte la nimereala. Nu ma joc pe un pc tocmai pentru ca nu ma intereseaza numele pieselor si softurilor din calculator.

Stii de ce am zis ca este la nivel? Pentru ca Wii 1 este cu grafica la nivelul generatiei anterioare si ma indoiesc sa vina Nintendo cu ceva NEW GEN. Ce inseamna New Gen? O revolutie. Nu o imbunatatire usoara. Ca sa fie revolutie, trebuie sa rupa in doua orice ai putea scoate cu o consola actuala (xbox sau ps3), nu doar sa aiba o hartie mai pompoasa.

Cat despre partea a doua, ori doresti sa imi arati mie o superioritate, respectiv sa tac, ori nu ai citit restul topicului. Se discuta tocmai de lansari aruncate de dragul mandriei. Ca sa nu fie mai fraieri. Tocmai asta am si aratat. Ca decizia lor de a lansa o consola se bazeaza pe statistici, sondaje si alti factori importanti, nu pe mandrie.

Sau poate doreai sa imi intaresti ideea, dand quote la postul meu si zicand exact aceeasi idee? Ca sa stiu, sa nu iti sar la gat degeaba.

16. #36 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    o stire bine venita pentru noi

cum va fi consola, poate mai puternica decat ps3-u meu poate nici nu ma intereseaza ,

sa apara cat mai repede ,e bine venita

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sper doar sa introduca o protectie pe masura impotriva pirateriei si sa faca Dzeului ceva cu preturile la jocurile retail... Fara suparare, dar jocurile de Wii (desi majoritatea sunt tehnologic la ani distanta sub celelalte console) au avut intotdeauna cel mai mare pret dintre cele 3. Cat despre protectie... cred ca in Romania pot sa numar pe degete persoanele pe care le stiu cu jocuri originale de Wii. Atat de bine au reusit sa se protejeze...

18. #38 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Dupa logica mea umila, ce spui tu acolo sunt doar cuvinte la nimereala. Nu ma joc pe un pc tocmai pentru ca nu ma intereseaza numele pieselor si softurilor din calculator.

Stii de ce am zis ca este la nivel? Pentru ca Wii 1 este cu grafica la nivelul generatiei anterioare si ma indoiesc sa vina Nintendo cu ceva NEW GEN. Ce inseamna New Gen? O revolutie. Nu o imbunatatire usoara. Ca sa fie revolutie, trebuie sa rupa in doua orice ai putea scoate cu o consola actuala (xbox sau ps3), nu doar sa aiba o hartie mai pompoasa.

Cat despre partea a doua, ori doresti sa imi arati mie o superioritate, respectiv sa tac, ori nu ai citit restul topicului. Se discuta tocmai de lansari aruncate de dragul mandriei. Ca sa nu fie mai fraieri. Tocmai asta am si aratat. Ca decizia lor de a lansa o consola se bazeaza pe statistici, sondaje si alti factori importanti, nu pe mandrie.

Sau poate doreai sa imi intaresti ideea, dand quote la postul meu si zicand exact aceeasi idee? Ca sa stiu, sa nu iti sar la gat degeaba.
    Este mai puternica decat PS3 si Xbox 360, insa nu stiu ce vor putea sa faca urmatoarele console de la Sony si MS. Asta e marea problema, Nintendo face un pas intre generatii. Daca aceasta consola va face parte din a 7a generatie puterea ei nu va fi folosita suficient in jocurile multiplatform. Daca va fi un competitor pentru urmatoarea generatie, ar putea avea un hardware prea slab. Un hardware prea slab ar insemna ca Nintendo sa se afle in situatia actuala, doar ca acum si Sony sau MS au un motion controller si jocuri casual.

Pentru partea a doua... nu doresc sa arat niciun fel de superioritate, pur si simplu nu am vazut cui i-ai dat quote.

19. #39 SP
    Member emanuel's Avatar

nu este vorba de nici un fel de mandrie, ci de calcul rece. Uita-te putin la istoria consolelor: In 1994 iese playstation, Sega sare cu SAturn. In 2000 apare ps2, in 2001 apar gamecube si Xbox. In 2005 apare X360, in 2006 wii si ps3. La handheld scoate nintndo 3ds, sony pregateste ngp. Dar binenteles, probabil toate astea sunt coincidente.
    Oricum, am explicat pe celalalt topic de wii 2 mai in detaliu. Daca Nintendo scoate o noua consola, in max. 1 an vom vedea si x720 si ps4. Pt contraexemplu, vezi ce a patit nintendo in 1996, cand a decis sa scoata N64 la 2 ani dupa competitie.

20. #40 SP
    Junior Member and990's Avatar
    deci sa inteleg ca o sa apara alta consola wii,care o sa fie mult mai buna ca cea veche?
    ca as vrea sa imi iau wii si sa stiu daca mai astept

---------- Post added 04-05-2011 at 03:39 PM ----------

si toate astea in 2011?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast