Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 11 of 11

Thread: Ghostbusters noi imagini

1. #1 SP
    Member SpitFire's Avatar

Ghostbusters noi imagini

Publisher-ul Atari a lansat astazi cateva noi screenshot-uri ale jocului Ghostbusters. In opinia mea arata cam ciudat, sa vedem ce va fi de capul lui. Jocurile de pe platformele Xbox 360, PlayStation 3 si PC vor avea ca developer pe Terminal Reality, si vor vedea lumina zilei in data de 16 iunie. Versiunile de Playstation 2, Nintendo Wii si Nintendo DS, dezvoltate de Red Fly Studios vor iesi tot in aceeasi zi o data cu lansarea Blu-ray a primului film Ghostbusters.
    Attached Images Attached Images ghost0.jpg ghost.jpg ghost1.jpg ghost2.jpg ghost3.jpg ghost4.jpg ghost5.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    mda...exact cum am mai spus. incepe sa arate din ce in ce mai execrabil fata de primele trailere vazute. texturi din ce in ce mai sterse si mai intinse...grafica pare...nush...de prin 2001-2002. pot sa zic cu mana pe inima ca jocul Mafia 1 arata mai bine in varianta inituala (fara patch-uri sau altele) decat asta...

3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Monstrii aia din a 2a poza cel putin arata oribil.

4. #4 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    mda...exact cum am mai spus. incepe sa arate din ce in ce mai execrabil fata de primele trailere vazute. texturi din ce in ce mai sterse si mai intinse...grafica pare...nush...de prin 2001-2002. pot sa zic cu mana pe inima ca jocul Mafia 1 arata mai bine in varianta inituala (fara patch-uri sau altele) decat asta...
    agree, daca acum fac rost de mafia 1, si il joc cu totu la high arata mai bine decat gluma asta de joc

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Arata cam rau

6. #6 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Pentru genul acesta de joc, arata chiar foarte bine.

7. #7 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Jocul arata oribil
    Monstrii din a doua poza nici eu nu cred ca ii faceam mai rau daca ma chinuiam
    In afara de personajele umane nu arata nimic bine

8. #8 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

9. #9 SP
    Member dexx's Avatar
    Doesen't matter , m-au cam tradat pozele..... spiderman2 e un mare eveniment pe langa Ghostbusters . Puteau sa mai lucreze ceva la el , decat sa jigneasca pe toata lumea cu monstrii din a 2a poza

10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Păi au avut de ales...�ntre un film sau un joc.

Mie unu-l �mi place (chiar dacă o să fie super penal tot o să-mi placă). N-are cum să fie mai penal ca Alone in The Dark (5). Plus că mai auzi c�te o glumă (proastă), c�te un comentariu (aiurit)...wooo!

11. #11 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    E...hidos. Dupa ce ca monstrii din poza 2 arata mai rau decat cei din quake1, omul nici macar nu sta pe sol...leviteaza mai ceva ca David Blaine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.