Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Metal God, Rob Halford trademarks 'Metal God' video game for "Brutal Legend"

1. #1 SP
    VIP Member Donely's Avatar

Metal God, Rob Halford trademarks 'Metal God' video game for "Brutal Legend"

Rob Halford - liderul legendarei trupe de heavy-metal Judas Priest si detinatorul faimoasei porecle "Dumnezeul Metalului" a depus o cerere de patentare la Oficiul de Brevete si Marci al Statelor Unite ale Americii, pentru clasa "Console de jocuri, jocuri video si jocuri pentru calculator" pentru jocul ce va iesi anul acesta pe PS3 si X360 si anume "Brutal Legend". Jocul va avea pe coloana sonora cantece din repertoriul Judas Priest, iar unul dintre personaje va imprumata vocea celebrului Rob Halford.

Publisher: EA Games
    Developer: Double Fine Prod.
    Genre: Action
    Release Date: TBA 2009
    Attached Images Attached Images brutal.jpg halford.jpg

2. #2 SP
    VIP Member Donely's Avatar

3. #3 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Judas Priest WOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !

4. #4 SP
    Member weriwulf's Avatar
    WOOOOOOOWW...daaamn....m-a surprins intr-un mod placut f****n' metal!!!

5. #5 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    you gotta love jack black
    rock god
    wau
    asta da poveste inovativa

6. #6 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Hai să fim serioși, chiar dacă este cu Rock , and i realy like Heavy Metal ... Asta nu �nseamnă că jocul o să și aibe serios. Din ce am văzut in teaser, grafica este foarte slabă...Totuși suntem �n 2009, trebuie să avem niște standarde. Mai ales că jocul apare la sf�rșitul anului. Well... Eu cred că au destul timp să-l dezvolte corect. Now, we wait...

7. #7 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Hai să fim serioși, chiar dacă este cu Rock , and i realy like Heavy Metal ... Asta nu �nseamnă că jocul o să și aibe serios. Din ce am văzut in teaser, grafica este foarte slabă...Totuși suntem �n 2009, trebuie să avem niște standarde. Mai ales că jocul apare la sf�rșitul anului. Well... Eu cred că au destul timp să-l dezvolte corect. Now, we wait...
    Grafica nu e chiar atat de slaba

8. #8 SP
    Member weriwulf's Avatar
    cat de tare e faza "AHAA!!! got you! big ugly demon...and sexy though in a wierd way"

9. #9 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post

te inseli amarnic...
    nu grafica aia impecabila face un joc sa fie bun

acum lumea sa obisnuit la jocuri simple cu grafica de iti ia ochii si cu un story al naibi de prost si repetitiv...
    avem exemple la greu de jocuri "gorgeous"
    dar dupa cateva ore de gameplay...we cry ca e boring
    si in plus pt gamerii mai vechi care au copilarit cu sega,nintendo,atari(oldies)...terminator este ceva sa vezi un joc care sa aiba ceva diferit in 2009 si nu the same war,hunt an kill story...si mai simplu nu iti place,nu joci...dar eu zic sa vezi peste aparente si sa gusti mai bine din marul verde....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.