Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Zvon: Gearbox va relansa Duke Nukem dupa Aliens: Colonial Marines

1. #1 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar

Zvon: Gearbox va relansa Duke Nukem dupa Aliens: Colonial Marines

Se zvoneste ca Gearbox va relansa Duke Nukem dupa ce development-ul jocului Aliens: Colonial Marines se va termina, in concordanta cu multitudinea de zvonuri ce a fost dezvaluita in OXM (Official Xbox Magazine), ce cuprindea si faptul ca Fable IV s-ar putea lansa in 2013. Aceasta resetare va incepe cu Duke Begins, proiectul la care Gearbox lucra inainte sa preia development-ul jocului Duke Nukem Forever, care a stat 15 ani fara nici o miscare. Developer-ul Texan a spus ca a devenit detinatorul drepturilor IP-ului via CVG.
    Attached Images Attached Images duke_nukem_forever_lista_de_logros.jpg

2. #2 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Foarte bine ca nu renunta. Duke needs another chance!

3. #3 SP
    Member maravela's Avatar
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Se zvoneste ca Gearbox va reseta Duke Nukem dupa ce development-ul jocului Aliens: Colonial Marines se va termina, in concordanta cu multitudinea de zvonuri ce a fost dezvaluita in OXM (Official Xbox Magazine), ce cuprindea si faptul ca Fable IV s-ar putea lansa in 2013. Aceasta resetare va incepe cu Duke Begins, proiectul la care Gearbox lucra inainte sa preia development-ul jocului Duke Nukem Forever, care a stat 15 ani fara nici o miscare. Developer-ul Texan a spus ca a devenit detinatorul drepturilor IP-ului via CVG.
    Reset sau Reboot?

4. #4 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    ce naiba inseamna RESETA?

5. #5 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    ce naiba inseamna RESETA?
    sincer, naiba stie ce inseamna real, banuiesc ca este vorba de o intoarcere la origini, o refacere a originalului cu texturi noi, etc.
    As prefera ca anumite stiri sa nu fie traduse cuvant cu cuvant ci mai degraba sa fie prezentate astfel incat sa inteleaga toata lumea.

6. #6 SP
    @maravela, reboot.
    @nameless_fear, refac jocul intr-un fel.

7. #7 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ce imi plac baietii ca djleo666 care prefera ca "anumite stiri sa nu fie traduse cuvant cu cuvant" da in schimb el nu a scris nici o stire pana acuma. La comentat unii sunt foarte buni da cand vine vorba sa faceti ceva deja va uitati unde e cea mai apropiata iesire. Good job mate!

8. #8 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Astea se numesc critici constructive (pe care unii stiu sa la accepte, iar altii nu). Intr-adevar, nu poti sa spui "Gearbox va reseta Duke Nukem" - ce e asta ? Duke Nukem e o consola ?

9. #9 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    ce imi plac baietii ca djleo666 care prefera ca "anumite stiri sa nu fie traduse cuvant cu cuvant" da in schimb el nu a scris nici o stire pana acuma. La comentat unii sunt foarte buni da cand vine vorba sa faceti ceva deja va uitati unde e cea mai apropiata iesire. Good job mate!
    In acest caz incercati sa renuntati la copy-paste-translate si incercati sa adaptati un pic textul ca doar ati facut ceva scoala. Inca din clasele primare se fac compuneri si ma gandesc ca ati trecut de faza asta.

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    World English Dictionary

reset

vb , -sets , -setting , -set
    1. to set again (a broken bone, matter in type, a gemstone, etc)
    2. to restore (a gauge, dial, etc) to zero
    3. Also: clear to restore (the contents of a register or similar device) in a computer system to zero

� n
    4. the act or an instance of setting again
    5. a thing that is set again
    6. a plant that has been recently transplanted
    7. a device for resetting instruments, controls, etc

11. #11 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Mai bine folosea cuvantul "reboot" in titlu.Just sayin'

12. #12 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Cand am citit titlul eram convins ca se refera la resetarea experientei pe un ladder multiplayer la ei pe server, nu stiu daca exista asa ceva, dar la aia m-am gandit.

13. #13 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Cand am citit titlul eram convins ca se refera la resetarea experientei pe un ladder multiplayer la ei pe server, nu stiu daca exista asa ceva, dar la aia m-am gandit.
    Exact, titlul induce putin in eroare...in fine lasam asta in pace.Revenind la Duke; eu chiar sunt fericit ca vor mai incerca un joc, care sper sa fie totusi mai bine apreciat de critici.Pana la urma "Forever" nu a fost asa rau, insa persoanele care s-au ocupat de review-uri parca nici nu au auzit de un joc Duke Nukem...

14. #14 SP
    Atunci imi cer scuze pentru toti cei care au fost indusi in eroare de titlu, vroiam pur si simplu sa ii dau un titlu mai romanesc, sa nu folosesc neaparat termenul "reboot". Oricum, invat din greseli. Eu incerc sa reformulez stirea cat mai bine, dar pe viitor voi incerca sa fie cat mai limpede pentru toti. Multumesc si celor care ma critica si celor care ma sustin.

15. #15 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Atunci imi cer scuze pentru toti cei care au fost indusi in eroare de titlu, vroiam pur si simplu sa ii dau un titlu mai romanesc, sa nu folosesc neaparat termenul "reboot". Oricum, invat din greseli. Eu incerc sa reformulez stirea cat mai bine, dar pe viitor voi incerca sa fie cat mai limpede pentru toti. Multumesc si celor care ma critica si celor care ma sustin.
    Ideea este ca sunt o gramada de sinonime pentru cuvantul asta. Ca "relanseaza", "reimprospateaza", "reinvie" sau "reface".

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    World English Dictionary

reset

vb , -sets , -setting , -set
    1. to set again (a broken bone, matter in type, a gemstone, etc)
    2. to restore (a gauge, dial, etc) to zero
    3. Also: clear to restore (the contents of a register or similar device) in a computer system to zero

— n
    4. the act or an instance of setting again
    5. a thing that is set again
    6. a plant that has been recently transplanted
    7. a device for resetting instruments, controls, etc
    Din cate vad eu, titlul este in romana.

16. #16 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Oricum nu stiu daca o sa aibe cumparatori la noul Duke Nukem. Multi au cumparat jocul asta din cauza nostalgiei, unii din curiozitate (hype mare, cel mai amanat joc din istorie, etc). Insa dupa esecul asta nu stiu in ce masura un nou joc va fi atractiv pt cumparatori. Cei care zic ca jocul a fost distractiv, etc. au dreptate, dar asa orice joc poate fi apreciat, problema e cand il compari cu alte jocuri actuale.

Cel mai apropiat de Duke mi se pare Bulletstorm (au chiar si engine grafic comun). Si ala e MULT mai distractiv, are o grafica incomparabil mai reusita, pe total e mult, mult mai bun. Pe mine m-a dezamagit enorm DNF, grafica e la pamant, gameplay-ul e varza, glumele lui Duke sunt "expirate"... Da, e distractiv, dar cam atat. Si nici distractia aia nu e ceva extraordinar, dupa cum am zis sunt jocuri mult mai distractive.

17. #17 SP
    Junior Member d4ni3l's Avatar
    sa ma bag si eu..engine-ul din DN este UE 2.5..adica un engine antic cam din 2003 sau 2004, deci nicio treaba cu UE3 pe care a fost facut bulletstorm,jocul arata cum arata ptr ca era 80% gata inca din 2007 cand l-au preluat Gearbox si au terminat practic finisarea lui..nu mai puteau sa schimbe nimic,eventual sa renunte la el
    veti vedea insa ce stiu sa faca cu urmatorul DN

18. #18 SP
    Member pufy's Avatar
    eu asta vreau

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.