Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Ninja Theory: actiunea din DMC 5 are loc intr-un univers alternativ

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Ninja Theory: actiunea din DMC 5 are loc intr-un univers alternativ

Tin minte reactia a zeci si sute de fani in momentul in care au vazut primul trailer al celui de-al cincelea joc din seria Devil May Cry, un joc ceva mai diferit la care lucreaza in momentul de fata studio-ul britanic Ninja Theory in loc de cei de la Capcom. Extrem de multa lume se plangea de noul look a lui Dante, de lumea in care se desfasoara actiunea si probabil si de poveste (desi nu stiam mai nimic din acel simplu trailer).

Cei de la Ninja Theory au fost draguti totusi sa clarifice faptul ca actiunea din DMC 5 va avea loc intr-un univers paralel. Mai mult decat atat, in ultimul trailer pus pe internet il putem vedea pentru cateva secunde si pe vechiul Dante cum se lupta cu ceva monstrii. Deci cu alte cuvinte sansele ca el sa isi faca aparitia la un moment dat in joc sunt foarte mari (probabil sub forma unui personaj jucabil sau poate chiar ca adversar). Asa ca bucurati-va fani DMC! Dante-ul cu care ne-am obisnuit in toti acesti ani nu a disparut pentru totdeauna. Aveti mai jos trailer-ul de care va ziceam. Vizionare placuta!

Attached Images Attached Images devil-may-cry-1280x720.jpg

2. #2 SP
    Member Sosetila's Avatar
    .......sau nu mai au idei si au zis sa schimbe ceva ca sa tina fanii in suspans.
    Oricum, Dante adevarat, wuhuhuhu.

3. #3 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Eu ii dau o sansa ,probabil o sa-l cumpar cand o sa apara

4. #4 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Eu ii dau o sansa ,probabil o sa-l cumpar cand o sa apara
    same. nu trebuie sa ai asa o minte incuiata...nici macar la jocuri . Si ce daca arata un pic diferit? Eu dupa ce am vazut trailer-ul de mai sus si am vazut ce misto e lumea si combat-ul ca a ramas la fel, sincer astept cu nerabdare jocul asta. Eu spun ca o sa fie epic. Ninja Theory au reusit mai tot timpul sa ofere jocuri de foarte buna calitate...chiar daca din punctul de vedere al vanzarilor chestia asta nu se prea observa (Enslaved anyone? )

5. #5 SP
    Member nutzule's Avatar
    nu este dante in filmul respectiv (ma rog, in acele momente), e acelasi personaj (brunetu'), doar ca e intr-un moment de "power up", cum so' mai chema, mantia a devenit rosie, parul alb, totul in jur e alb negru, recunosc totusi ca seamana cu dante, priviti cu atentie, sau poate ma insel

6. #6 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Poate vor scoate si o editie de colectieMust buy.Mie imi place aceasta schimbare

7. #7 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Sunt de acord cu nutzule, are aceleasi trasaturi, doar freza si mantia se schimba, cred ca intra in mod SuperSayan . Mie mi se pare interesanta ideea, sunt fan DMC de la primul pe PS2, si aceleasi ideei preconcepute le-am avut cand a fost anuntata Bayonetta, dar pana la urma jocul s-a dovedit a fi unul original si foarte fain. Daca jocul o sa fie la fel de inchegat ca Enslaved il cumpar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.