Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Guerrilla Games lucreaza la un nou Killzone

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Guerrilla Games lucreaza la un nou Killzone

In caz ca aveti chef de un nou joc Killzone, dar va era teama ca cei de la Guerilla Games se vor limita la o trilogie, aflati ca tot ei au declarat faptul ca lucreaza la un nou sequel. Desi nu au vrut sa ii spuna Killzone 4, acestia au preferat sa foloseasca termenul de "Killzone follow-up". Ca de obicei, doar atat au vrut sa ne zica developerii, acestia "uitand" sa mentioneze daca se lanseaza pe PS3 sau chiar pe PS4.

Deci ce parere aveti? O sa ne bucuram de acest "Killzone follow-up" acum sau odata cu lansarea noii generatii de console? Probabil ca odata cu aparitia noului PlayStation, se va lansa si Killzone 4, sau cei de la Guerrilla vor renunta la aceasta serie si vor lucra la un nou IP.
    Attached Images Attached Images 794854killzone2helghast.jpg

2. #2 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Nu ma intereseaza numele si nici daca il vor lansa pe PS3/PS4 eu vreau doar sa fie ca Killzone 2!!

3. #3 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Sper sa apara pt PS4 si sa fie diferenta intre KZ3 si KZ4 ca si diferenta care a fost intre KZ1 si KZ2. Killzone2 a fost un joc exceptional, nici KZ3 n-a fost rau deloc, dar n-a mai adus nici revolutionar.

4. #4 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sper sa putem juca cu Helghanii.

5. #5 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Sper sa putem juca cu Helghanii.
    Da, ar fi super, nu m-ar deranja daca tot jocul am fi de partea lor, ar fi ceva nou. In KZ3 a fost o tentativa, nu zic mai multe sa nu stric surpriza pt cei care n-au jucat inca.

6. #6 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Cei care asteapta un nou Killzone pe PS4 mai au de asteptat.
    Asta in cazul ca apare. Un link, ceva, Tudoran ?!

7. #7 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Hell yeah .KZ 3 a fost cel mai bun shooter ca gameplay si feeling pe care l-am jucat vreodata.sper ca viitorul titlu sa fie si mai bun

8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Killzone 2 mi s-a parut mai bun decat 3. Eu sper sa semene mai mult cu al doilea joc din serie si nu cu al treilea. Oare putem cere grafica mai buna?

9. #9 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Asta in cazul ca apare. Un link, ceva, Tudoran ?!
    Cum sa nu, mestere ? Uite aici: Report – Guerrilla making “Killzone follow-up” | VG247

10. #10 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Mersi Tudoran!
    Hi, hi! Deci nu Santa Monica e stiudioul care a renuntat sa produca pt PS3 ci Guerrilla.
    Asta inseamna ca noul Killzone pe PS4 my friends.

11. #11 SP
    Banned isis's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Killzone 2 mi s-a parut mai bun decat 3. Eu sper sa semene mai mult cu al doilea joc din serie si nu cu al treilea. Oare putem cere grafica mai buna?
    Pe PS3 nu.

Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Mersi Tudoran!
    Hi, hi! Deci nu Santa Monica e stiudioul ca a renuntat sa produca pt PS3 ci Guerrilla.
    Asta inseamna ca noul Killzone pe PS4 my friends.
    Da, Killzone 4 va iesi pe urmatoarea generatie de console. Guerilla au deja devkit-urile pentru noua consola, se cunoaste si arhitectura CPU-ului si arhitectura GPU-ului. Oricum testele se fac pe GPU-uri din placile grafice de pe PC [nu cred ca cineva isi imagineaza ca la fiecare compilare / debug se face deploy pe consola pentru testarea codului, shaderii si modulele grafice sunt testate pe GPU-urile de pe placile grafice de pe PC].

Dau doar exemplu EPIC, care au spus cum lucrau la Gears of War. Aveau sisteme de calcul cu 32 GB si 2 placi high end pe care dezvoltau, si pe consola rulau codul final la setarile la care ducea hardwared-ul consolei.

Explicatiile de mai sus sunt pentru cei care se intreaba cum se poate dezvolta un joc pentru PS4 cat inca consola nu e lansata. La fel cum s-au dezvoltat jocuri pentru PS3 si Xbox 360 cand lumea nu stia ca exista.

12. #12 SP
    Junior Member spooky1's Avatar
    pe ps4 clar

13. #13 SP
    Member pufy's Avatar
    Sper sa avem mai multa poveste din partea Helthingsurilor ,KZ3 a avut o tentativa pe plan politic destul de buna dar pe parcursul jocului si-a cam pierdut farmecul .
    Personajul Sev mi s-a parut destul de tare cat despre Rico....

14. #14 SP
    Banned isis's Avatar
    K3 a inceput cu epilogul...

15. #15 SP
    Junior Member tudo303's Avatar
    nu am jucat killzone 2 dar killzone3 mia placut foarte mult,ce sa mai epic

16. #16 SP
    Banned isis's Avatar
    Ma apuca dragul de Killzone 3. Il joc a 4-a oara, prea tare shooterul.

PS. Sunt mare fan FPS si spun cu mana pe inima ca nu am jucat pe PS3 / xbox 360 / PC shooter care sa imi placa mai mult decat Killzone 3. E FPS-ul meu de suflet dintre toate jocurile de pe toate platformele.

17. #17 SP
    Junior Member sercanu's Avatar
    2 a fost bestial,3 dezamagitor,mai ales partea multiplay,cine nu la jucat nu stie ce a pierdut.

18. #18 SP
    Junior Member spooky1's Avatar
    sincer am jucat KZ 3 fara sa joc KZ 1 si KZ 2 si sincer nu mi s'a parut asa cine stie ce minune..adica e foarte frumos si ca grafica si tot da cam scurta campania si usor superficiala..sau poate sunt eu prea pretentios

19. #19 SP
    Member awaytokill's Avatar
    joaca KZ2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.