Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: EA anunta Grand Slam Tennis 2

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

EA anunta Grand Slam Tennis 2

In 2009 a fost lansat Grand Slam Tennis pentru Wii, un joc ce promitea o adevarata revolutie in acest gen. In realitate insa, a fost doar un alt titlu de gen, fiind atat criticat, cat si apreciat. Odata cu lansarea noilor sisteme de control pentru PS3 si Xbox 360 (PS Move, respectiv Kinect), Electronic Arts, producatorii jocului, au confirmat si versiunea next-gen. De atunci nu au mai aparut stiri legate de versiunile pentru PS3 si Xbox 360 ale jocului, si nici nu vor aparea. Motivul? EA a anuntat ca in 2012 va fi lansat un al doilea titlu Grand Slam Tennis, ce va fi lansat doar pe PS3 si Xbox 360, si se va folosi de tehnologia PS Move (nimic legat de suportul pentru Kinect). In joc se vor regasi 4 turnee de Grand Slam: Australian Open, French Open, US Open, dar si Wimbledon, GTS 2 fiind singurul joc ce contine acest turneu. Al doilea joc al seriei va aduce numeroase inovatii, si desigur grafica HD, printre care un nou sistem de control mai inovativ si un AI mai evoluat pe care producatorii il numesc P.R.O. ( �Professional, Realistic, Organic�). Modul cariera va avea o durata de 10 ani (in-game), iar pe langa acest mod va exista si modul ESPN Grand Slam Tournament, in care vom putea retrai meciuri legendare. Printre jucatorii prezenti in joc se afla jucatori de actualitate ca Novak Djokovic sau Rafael Nadal, dar si adevarate legende ale tenisului ca Bjorn Borg.

Poza este din Grand Slam Tennis 1 (titlul pentru Wii). -
    Attached Images Attached Images 1-www-avm_webapps-root-_assets-en_us-tennis-ten10_gstroddickus-wm.jpg

2. #2 SP
    Junior Member buzucan's Avatar
    Sa speram ca e mai bun decat virtual tennis...

3. #3 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by buzucan View Post
    Sa speram ca e mai bun decat virtual tennis...
    Vrei să spui Virtua Tennis?

Sună bine, EA a devenit activ pe toate aripile, foarte activ! Eu nu sper, eu vreau să văd rezultate.

4. #4 SP
    Member BatsBike's Avatar
    am jucat demo on PS3 ... se controleaza in mai multe variante:controller,doar cu move(motion)&move+navigation ... excluzand varianta clasica(sedentara)cu dualshock,mie imi convine mai mult cea cu motion controller dar fara navigation ... destul de mult realism(atmosfera,gameplay) ... se plaseaza bine cu move dar nu'mi dau seama la serve daca'i ceva random cu greselile sau "asurile" ...
    este nevoie de spatiu,acolo unde joci ... de un TV cu diagonala minim 42",daca vrei sa joci la dublu sau contra adversarului din aceeasi camera ... chiar ceva conditie fizica ... oricum,fun va fi in online(bazat pe scheletul fifa)+cariera de 10 ani cu propriul 'eu' ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.