Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Rockstar lanseazaă doua screenshot-uri noi!!!

1. #1 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar

Rockstar lanseazaă doua screenshot-uri noi!!!

Lume, lume! Precupete, vanzatori, artisti, scriitori si voi, creatorilor de nou, luati aminte! Rockstar Games, creatorul vostru de iluzii preferat va ofera, acum, 2 (doua!) capturi de ecran din Graalul jocurilor electronice de pe orice platforma si din orice epoca! Da, zic vai voua saltimbancilor erei digitale, guralivilor tehnologiei digitale ce va pretindeti dezvoltatori de divertisment, de placere a jocului, ratatilor ludici, ooo, vai voua, caci gurile voastre vor amuti, ochii vostri vor orbi iar numele voastre se vor pierde in negura uitarii: Grand Theft Auto Cinci se pogoara incet peste noi si nimic nu-l poate opri! Repent, sinners!!!!

Ei bine, dragii mei, Rockstar, pasemite presati (desi, as putea la fel de bine sa scriu �striviti�) de asteptarile neostoite, frustrate - si oricum altcumva va trece prin cap sa le catalogati � ale fanilor si deopotriva, ale presei, au gasit cu cale sa �slobozeasca� (folosesc termenul doar pentru a pastra aura de arhaism misterios ale productiei in obiect) un comunicat de presa. Referindu-se la ciclurile de dezvoltare lungi, Rockstar se scuza, asigurandu-si, totodata, fanii ca studioul se concentreaza pe calitate. Comunicatul, care, asa cum este preluat de Gamespot, suna cam asa:

�Dragii mosului (scuze, nu ma pot abtine). Ne pare rau ca ne ia atat de mult timp cateodata, dar cantitatea uriasa de munca necesara pentru a imagina, proiecta, construi si popula o lume digitala este pur si simplu coplesitoare si depunem eforturi constante (sic!) pentru a ne asigura ca fiecare nou joc il depaseste pe cel precedent (�) Incercam sa lucram cat de rapid posibil dar, luand in considerare tehnologiile de varf, grafica High Definition si animatiile si sutele de mii de fisiere de sunet, toate acestea trebuind sa functioneze perfect impreuna, sa fie distractive si sa poata fi jucate cu placere, nu e de mirare ca e nevoie de ceva timp pentru a face astfel de jocuri�. Rockstar arata in continuare ca, fie si pentru urmari ale unor jocuri precedente, simt ca este de datoria lor sa le faca atat de inovative si de incitate pe cat le pot face, aducand prospetime in atmosfera acestora.

Cat despre tacerea cu privire la GTA V, de la anuntul lansarii acestuia din octombrie 2011 si pana in prezent, studioul arata ca pur si simplu nu este pregatit sa dezvaluie mai mult. �Singurele lucruri care ne preocupa sunt ca voi sa va simtiti cat mai bine jucand acest joc [atunci cand va fi lansat] si ca informatiile dezvaluite [despre joc] sa fie cat mai acurate. Pur si simplu n-am fost in pozitia de a prezenta mai mult decat ce este prezentat in trailer si nici nu vom fi pentru o buna bucata de timp�. De asemenea, Rockstar a afirmat clar ca nu intentioneaza sa lanseze nici un pre-realease de tip beta, avertizandu-si jucatorii ca orice oferta de cod pentru un pretins beta-code de GTA V este doar o incercare de inselatorie online.

De asemenea, Rockstar a facut o vaga declaratie cu privire la sequel-ul lui Red Dead Redemption, spunand ca �nu ne grabim intotdeauna sa realizam urmari, dar asta nu inseamna ca nu le vom face, in cele din urma�.

Intr-o sinteza a sintezei sintetizate, hai sa vedem evolutia proiectelor Rockstar din trecutul recent. Rockstar a lansat in aprilie 2008 ceea ce va fi un model de joc open-world, cu rutine fluide si subtile, bine integrate in mecanica jocului � GTA IV. Sigur, jocul n-a fost perfect, modelul de shoot & cover 3rd person nu se putea compara cu titlurile dedicate acestui gen, versiunea de PC era incredibil de �hrapareata� ca resurse, insa driving-ul era fluid si credibil, iar lumea creata cu acest joc impreuna cu toate detaliile care-l populau (animatii, story, diversitate) erau incredibile, ani lumina peste GTA III care a fost prima reiterare a unui GTA in 3D, un joc amplu aclamat la vremea lui. La scurt timp, in octombrie 2008, urmeaza Midnight Club: Los Angeles, un arcade driving game open-world ce incerca sa se bata cu un Burnout Paradise lansat la inceputul aceluiasi an. Desi inferior din punct de vedere tehnic lui Burnout Paradise, MC:LA aducea prospetime cu un Los Angeles integral populat (fata de un Paradise City parasit), grafica extrem de reusita si efecte meteorologice magistral folosite. In 2010 intalnim o versiune a modelului de shooting 3rd person evoluat, intr-un open-world - Red Dead Redemption - pentru ca, in 2012, sa intalnim o versiune noua si rafinata a sistemului 3rd person shooting & cover marca Rockstar: emblematicul Max Payne 3. Cu toate ca acesta din urma este un urmas vrednic al jocurilor Remedy, mecanica de shooting nu este cea mai buna dintr-un 3rd person shooter din prezent, inse reprezinta un salt inainte major facut de Rockstar in aceasta directie.

Nu putem decat sa ne imaginam felul in care cei de la Rockstar vor reusi sa imbine driving, shooting si multe alte rutine tipice unui open world folosindu-se de evolutia tehnologiilor lor si de experienta acumulata. Pana acum ceva timp cantitatea de date ce trebuia procesata pentru un astfel de joc parea inimaginabila pentru o consola. Rockstar au dat de pamant cu previziunile inca de la GTA III, lansat pentru prima oara pe PS2. Ce a oferit GTA IV parea inimaginabil chiar si pentru platforme mult mai puternice cum sunt Xbox 360 si PS3. GTA V va fi pasul catre�? Fus-do-raaaah! (cred ca iar am gresit putin jocul). Bucurati-va de cele doua noi screen-shot-uri.

Sursa: Gamespot.com
    Attached Images Attached Images grand-theft-auto-v-trailer-gta-5.jpg gtav_1.jpg gtav_2.jpg

2. #2 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Va fi dumnezeu pe pamant!..

3. #3 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Ai citit asta nu?

Sincer nu am citit tot articolul pentru ca e dimineata si inca mi-e somn si mi-e lene deci nu stiu daca e rant sau nu, dar dupa parerea mea raspunsul lor este cat se poate de ok (si anume ca vor sa nu ne dezvaluie multe pentru a le descoperi noi si a ne bucura de joc).

Felicitari pentru articol!

4. #4 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Ai citit asta nu?

Sincer nu am citit tot articolul pentru ca e dimineata si inca mi-e somn si mi-e lene deci nu stiu daca e rant sau nu, dar dupa parerea mea raspunsul lor este cat se poate de ok (si anume ca vor sa nu ne dezvaluie multe pentru a le descoperi noi si a ne bucura de joc).
    Felicitari pentru articol!
    Pai... citeste-l pana la capat dupa ce te dezmeticesti . Am lasat si sursa, la ora la care citeam despre ce au comunicat Rockstar nu vazusem Q&A de pe site-ul lor, dar ce am scris eu este exact acelasi lucru, Gamespot au luat de acolo.

Nu stiu daca ce am scris eu poate fi catalogat drept "rant", fapt este ca R* dezvaluie foarte putin pentru un produs aflat foarte mult timp in dezvoltare, iar asta nu este intotdeauna un lucru pozitiv. Cred pur si simplu ca satisfactia pe care ti-o da experienta unui joc este strans legata de asteptarile pe care le ai de la acel joc. Red Dead a fost pentru mine o surpriza extrem de placuta, ce prezentasera ei pana atunci nu-mi spuneau ca va fi un joc extrem de reusit. In acelasi fel, am fost destul de dezamagit de Max Payne 3, dar nu pentru ca ar fi fost un joc slab (nici nu cred ca este) ci doar din doua motive:
    1. Max Payne 1 si 2, la momentul aparitiei, aduceau ceva nou, proaspat, evoluat fata de predecesori. Max Payne 3 este bun dar nu-i deloc o revolutie, nici ca story nici ca gameplay.
    2. Vaznd cat de mult au evoluat ca tehnologii (facial animations in L.A. Noire si fluiditate in Red Dead) ma asteptam la ceva superior, si nu este cazul. O fi fost suplimentar rafinata mecanica de shooting, dar, pentru un joc care este eminamente un shooter 3rd person, mai au multe de realizat pentru a fi la nivelul altor shootere 3rd person, repet, ma refer strict la macanica. Cat despre facial animations...well...

5. #5 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @Alan Poe vorbesc serios, lasa-te de ce te ocupii acum si apuca-te serios de scris glumesc, insa nu neg ca mi-ar placea sa citesc mai des articole atat de bine scrise si cu o ampreta personala atat de puternica. cat despre stire, Rockstar ar putea sa nu mai lanseze niciun trailer sau imagine pana la aparitia jocului, ca tot va fi vandut in draci. are un fan-base maricel si fidel, fanii fiind in stare sa cumpere orice ar avea emblema cu GTA. jocul nu este rau, dar nici cel mai bun ever si am obervat ca fanii inraiti al serei fac parte din categoria "cocalari gamers" daca exista asa ceva, parerea mea stric personala, nu-mi sariti in cap

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    jocul nu este rau, dar nici cel mai bun ever si am obervat ca fanii inraiti al serei fac parte din categoria "cocalari gamers"
    Nu-ti sar in cap dar de unde stii tu cum este jocul? sau te referi la serie? cat despre "cocalari gamers" nu cred ca marea majoritate sunt... poate 50% coca 50% serious gamers

7. #7 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Repede uitati despre ce joc sa vorbit la observator... despre faptul ca in america sau pus oanenii la coada in fata magazinelor cu o zi inainte de data lansarii si au dormit pe jos

---------- Post added 14-07-2012 at 03:58 PM ----------

Ce joc a mai provocat o astfel de isterie??? Eu cred ca are sanse sa egaleze mw3 ca profit....

---------- Post added 14-07-2012 at 04:00 PM ----------

Eu sa inteleg ca fac parte din cocalari... multumesc prefer sa fiu cocalar dar cu jocul viselor mele in biblioteca...gta5 for ever....

8. #8 SP
    Member biagyydog's Avatar
    @AlanPoe: nu stiu daca ai scris articole in vreun ziar tiparit ori daca ai vreun blog, dar ai un stil al naibii de bun.

9. #9 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Repede uitati despre ce joc sa vorbit la observator... despre faptul ca in america sau pus oanenii la coada in fata magazinelor cu o zi inainte de data lansarii si au dormit pe jos

---------- Post added 14-07-2012 at 03:58 PM ----------

Ce joc a mai provocat o astfel de isterie??? Eu cred ca are sanse sa egaleze mw3 ca profit....

---------- Post added 14-07-2012 at 04:00 PM ----------

Eu sa inteleg ca fac parte din cocalari... multumesc prefer sa fiu cocalar dar cu jocul viselor mele in biblioteca...gta5 for ever....
    Sunt perfect de acord cu tine , as renunta la multe jocuri din colectie, doar ca sa pun mana si sa raman cu gta 5...
    Long Live GTA V
    P.S.: Stiu ca am jucat mai demult Gta IV cu tine si m-ai facut praf

10. #10 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Pai locul 22 mondial oare inseamna ceva????? Am pierdut pe gta4 2ani 8 ore pe zi....

11. #11 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    ^

nobody-cares-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1254.jpg

12. #12 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @taconi, eu propun sa te calmezi ca o sa iti plezneasca o vena pe undeva si nu mai apuci GTA V

13. #13 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Nu aveti voi norocul asta..,.

---------- Post added 20-07-2012 at 10:40 PM ----------

Nu moare ursu cand latra cainii.....

14. #14 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu aveti voi norocul asta..,.

---------- Post added 20-07-2012 at 10:40 PM ----------

Nu moare ursu cand latra cainii.....
    Mai era un proverb sau zicala...hmm ceva legat de astia care traiesc mult
    PS vezi ca e un raspuns la proverbul tau, sper ca nu te superi, apoi iti plesneşte vreo vena

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

15. #15 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...seria FIFA este jucata de intelectuali

16. #16 SP
    Banned tacconi's Avatar
    ce ziceti de asta????

17. #17 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Mod.

18. #18 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    GTA IV cu mods pe PC.
    Arată oribil btw.

19. #19 SP
    ce ziceti de asta????
    Cum sa fie Lamborghini si BMW in joc? Niciodata nu cred ca o sa introduca Rockstar masini reale in vreunul din jocurile din seria GTA.
    Se vede de la un km ca e fake dar spun ca si fapt divers e ridicol ca cel care a creat video-ul sa creada ca pacaleste pe cineva introducand mod-uri cu masini reale.

20. #20 SP
    Member iUser's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Se vede de la un km ca e fake daEr spun ca si fapt divers e ridicol ca cel care a creat video-ul sa creada ca pacaleste pe cineva introducand mod-uri cu masini reale.
    Pai a pacalit pe cineva!

---

Abia acum am vazut articolul, tine-o tot asa AlanPoe!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast