Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Harti noi pentru Assault on Dark Athena

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

Harti noi pentru Assault on Dark Athena

Modul de multiplayer din Assault on Dark Athena va beneficia dupa lansarea jocului de un map pack, care va fi distribuit pe Xbox Live Marketplace si Playstation Store. DLC-ul va contine 5 harti. Modul multiplayer din joc este alcatuit din 6 moduri de joc si 15 harti, ceea ce ne va tine ocupati o perioada de timp. Nu se stie nimic despre data de lansare a DLC-ului sau despre pret, dar nu va fi in nici un caz gratis!
    Attached Images Attached Images dark_athena.jpg

2. #2 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Alta penalitate de stire. Sunt deja bulversat de DLC-urile astea penibile. Eu nu inteleg. Jocul nu a aparut, NU !? ... De ce dracu nu baga ei hartile alea in joc direct, iar pe urma sa-l distribuie. Inca o metoda sa ia niste bani nejustificati.

3. #3 SP
    Banned cryyo's Avatar
    De ce dracu nu baga ei hartile alea in joc direct, iar pe urma sa-l distribuie. Inca o metoda sa ia niste bani nejustificati.
    hmm... good point!!!

4. #4 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Pentru ca nu mai stiu cum sa faca sa stoarca cat mai multi bani.Penala faza.Daca ai de gand sa scoti un DLC si nici macar nu s-a lansat jocul,taci naibii din gura ,nu rasufla stirea.Poti ulterior sa aburesti fanii "nu era gata la momentul lansarii DLC,ca-l introduceam in joc,etc "
    Ma intreb la alte jocuri (Vezi Unreal Tournament 3),cum de oamenii aceia promoveaza un joc si lanseaza DLC-uri la luni bune de la lansare si nu cer banii.La ei chiar credeti ca nu sunt costuri?

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    E foarte aiurea ce fac astia. E foame mare de bani. Uitati-va la Resistance 2 unde trebuie sa platesti 1$ pentru un skin

6. #6 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Alta penalitate de stire. Sunt deja bulversat de DLC-urile astea penibile. Eu nu inteleg. Jocul nu a aparut, NU !? ... De ce dracu nu baga ei hartile alea in joc direct, iar pe urma sa-l distribuie. Inca o metoda sa ia niste bani nejustificati.

De ce e penibilitate?Omul si-a facut datoria si ne-a adus la cunostinta.....Respect!

7. #7 SP
    Member thegame's Avatar
    vin diesel ftw

8. #8 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Se cheama "strategie de marketing"...e la moda sa anunti dlc'urile inainte de lansarea oficiala in plina criza economica.

9. #9 SP
    Member televizor's Avatar
    la fel au facut si cu re5...

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca se cheama "criza financiara" si fac tot posibilul de a mai scoate ceva banuti din DLC-uri. Pana la aparitia Live si PSN asa ceva nu exista pe console. Ori introduceau cat mai mult content in joc, ori deja lasau pentru sequel

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.