Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Xbox One va fi region-locked

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Xbox One va fi region-locked

In ultima vreme aproape toate stirile legate de Xbox One au fost dezamagitoare: nu va rula jocuri second hand, va necesita o conexiune la internet, nu veti putea sa ii schimbati HDD-ul etc. Iar azi, un reprezentant al companiei americane a confirmat celor de la Digital Trends ca noua consola va urma "traditia" de a fi region locked precum a fost primul Xbox si Xbox 360.

Dupa cum stiti, la fel au procedat si cei de la Nintendo care au decis ca toate consolele lor lansate pana acum sa fie region locked. Sony in schimb a "rupt lantul", facand PS3-ul si PS Vita-ul region free. Desi publisherii sau developerii pot lua decizia de a bloca regiunea foarte putini au facut asa ceva in trecut. Momentan nu stim nimic despre PS4 legat pe aceasta tema.

Voi ce parere aveti? Cat de mult va deranjeaza aceasta alegere? Cat de mult va influenteaza? Ce credeti ca vor face cei de la Sony? Si ce alta stire de la Microsoft v-ar mai putea strica ziua?
    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Voi ce parere aveti? Cat de mult va deranjeaza aceasta alegere? Cat de mult va influenteaza? Ce credeti ca vor face cei de la Sony? Si ce alta stire de la Microsoft v-ar mai putea strica ziua?
    - Nici o parere.
    - Deloc.
    - Deloc.
    - Habar n-am.
    - Doamne ajuta!

3. #3 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    - Nici o parere.
    - Deloc.
    - Deloc.
    - Habar n-am.
    - Doamne ajuta!
    Eu in loc de ultima optiune (aia religioasa) as fi ales "Mi se rupe", in rest e perfect, subscriu.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu mai am nicio parere... ma omoara stirile astea legate de Xbox One. Din pacate, nici macar stiri confirmate 100% nu sunt, pentru ca la Microsoft pare a fi un haos total. Vine un CEO si spune ca e alba, apare un director de marketing care spune ca e neagra, site-urile vuiesc ca poate e verde, si comunitatea spune "sa asteptam E3-ul, poate e roz acolo".

Sper ca publisherii sa nu-i convinga pe cei de la Sony sa faca la fel. Daca vor reusi, punem egal intre PS4 si X1, dam cu zarul si vedem ce cumparam. Daca Sony va merge mai departe fara region lock, always online si permit si used games... well, sa fie sanatosi cei de la Microsoft.

5. #5 SP
    Member cipvas's Avatar
    Da, multe stiri si toate proaste...

6. #6 SP
    Member eneea's Avatar
    dar nu este si Xboxu 360 region locked?

7. #7 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    In functie de producatorul jocului. Ubi de exemplu le face region free, EA region locked.

8. #8 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Stiam de ceva vreme despre asta si cum am zis si ieri (intr-un alt topic): mie nu-mi pica deloc bine treaba asta...

Quote Originally Posted by RonanN1
    ...s-o creada ei ca le mai cumpar 3 console ca sa joc "toate jocurile". (asta pana sa-mi fac rost de un jTAG - a 4-a).

Imi pare rau ca s-a ajuns aici.
    [...]

[ 00:17:17 ] (Ceph) yeah
    [ 00:17:39 ] (Ceph) now remember that xbone does an online check every 24h
    [ 00:18:15 ] (Ceph) all they have to do is check if the console is in the same region it was purchased
    [ 00:18:30 ] (Ceph) if it isn't, it won't work
    Deci chiar daca-mi cumpar nu rezolv absolut nimic...
    Attached Images Attached Images ms.jpg

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    In functie de producatorul jocului. Ubi de exemplu le face region free, EA region locked.
    ...din pacate CAVE nu-si permite sa le scoata RF :/ deci salut "shmups" de calitate. Situatia se poate schimba doar daca intervin pe fir cei de la Rising Star Games (cum au mai facut de cateva ori cu 3-4 titluri).

10. #10 SP
    Junior Member Elphy's Avatar
    Nu inteleg altceva, region check-ul se face pe adresa de Ip de unde te conectezi prima data? Sau cum ? Consider ca e o limitare foarte grava tinand cont ca totusi traim in romanica. Si inca o intrebare, cand se refera la region este vorba despre NA, Europe and others? Sau e mult mai specific gen Country / City?

Off : Toate "feat-urile" de la X1 ma lasa rece din moment ce sunt pentru NA, daca exista posibilitatea ca pe viitor sa fie si pentru alte regiuni super, dar consider ca o sa dureze mult prea mult pentru asta. Inca astept sa vad cosola de gaming X1 la E3, asta daca nu au uitat ca totusi scot o cosola de jocuri nu o telecomanda.

11. #11 SP
    Junior Member LOCKERZBOSS's Avatar
    Nu stiu de ce sunt toti impotriva XBOX-ului One.A fost anuntat doar,vom vede la E3 ce si cum.Eu zic ca xbox-ul va fi mai bun decat ps3-ul pentru ca vad ca ambele se bazeaza mult pe partea de internet.Si Microsoft e cel mai bun la multiplayer.La jocuri vor fi pe aceeasi unda.Nu vor exista diferente.Kinect-ul de pe One este cu adevarat o revolutie in materie de accesorii pentru console si nu numai.Va dati seama ce ar putea sa faca in medicina,daca se poate afla la un interval de cateva secunde cate bpm ai...Nu sunt fanboy al niciunei console.Pe PS4 sunt sigur ca va avea niste jocuri exclusive care ii vor face pe fani sa-l cumpere,iar xbox-ul se va baza mult pe kinect,pe miscare si multiplayer.Abia astept sa vad E3-ul.Vreau inca un trailer al Watch dogs.Mi s-a parut ''WOW'' gameplay-ul de pe PS4

12. #12 SP
    Ce ma distrez eu daca nu va merge din Romania aka doar tarile in care exista XBL Oficial sa fie cu acces

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu e distractiv deloc... probabil vor fi la mare cautare conturile VPN

14. #14 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Da, pai asta mai lipsea, abonament la VPN pe langa cel de Live. A pregatit cineva cuiele?

15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Da, pai asta mai lipsea, abonament la VPN pe langa cel de Live.
    Pentru cei maniaci, daca va fi taiat accesul pt. Romania... s-ar putea ca VPN-ul sa fie singura solutie.
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    A pregatit cineva cuiele?
    Daca vor continua cu No Used Games, Always Online, Kinect only si Romania lipsa... eu unul ma fac distribuitor de cuie! Nu de alta, dar in Romania Xbox-ul va inceta sa mai existe.

16. #16 SP
    Junior Member Jonn11's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pentru cei maniaci, daca va fi taiat accesul pt. Romania... s-ar putea ca VPN-ul sa fie singura solutie.
    Sau ar putea sa-i spameze pe cei de la microsoft cu mailuri in care cer ca si Romania sa primeasca xbox live. Nu stiu de ce domneste aceasta gandire cum ca Romania nu va primi niciodata xbox live.

17. #17 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt ca in ultimii 7 ani nu au mişcat nimic, speranţe mai mari am de la ceilalţi(Sony), in Bulgaria vad ca sunt prezenţi

18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Jonn11 View Post
    Sau ar putea sa-i spameze pe cei de la microsoft cu mailuri in care cer ca si Romania sa primeasca xbox live. Nu stiu de ce domneste aceasta gandire cum ca Romania nu va primi niciodata xbox live.
    Si crezi ca "spam"-ul va avea mai mult succes decat o petitie? Am facut asta si ne-au ignorat total. Microsoft Romania nu stie (sau nu vrea sa stie) ce-i acela Xbox sau Live... acolo se fac alte afaceri (cu statul de preferat), nu au ei timp de prostii.

19. #19 SP
    Junior Member cozonacel's Avatar
    scene inportante din xboxone reveal

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.