1 Attachment(s)
Microsoft omoara gamingul?
M-am tot gandit azi de cand m-am trezit daca ar trebui sa scriu sau nu o stire despre cele cateva "avantaje" cu care va veni in iarna noua consola de la Microsoft, Xbox One. Pana la urma mi-am pregatit si congelatorul, asta in cazul in care anumite persoane cred ca apar intr-un fel sau altul tabara cealalta. Deocamdata nu am ce apara, dar daca si cei de la Sony vor veni cu asa ceva eu renunt la aceasta generatie de console si voi fi la fel de aspru. Dar haideti sa va prezint lista lui Schindler, pardon, Microsoft:
* Tu nu vei detine jocurile pe care le vei cumpara, e vorba mai degraba de o licentiere
* Discurile sunt folosite doar pentru instalarea si licentierea jocurilor si nu implica dreptul la proprietate
* 10 persoane pot fi autorizate pentru a juca aceste jocuri pe o alta consola Xbox One via cloud, dar nu in acelasi timp, similar cu dispozitivele autorizate iTunes
* Publisherii vor decide pentru jocurile second hand si de asemenea pot taxa pentru acest tip de comert
* Puteti sa oferiti un joc sau mai multe jocuri gratis unui prieten cu conditia ca acesta sa fie in lista cu prieteni de cel putin 30 de zile
* Consola trebuie sa fie conectata la internet cel putin o data la 24 de ore, altfel nu veti avea acces la jocurile licentiate
* Cand te joci de pe o alta consola Xbox One, timpul necesar pentru conectarea la internet se reduce la o singura ora
* Live TV, Blu-ray si DVD-urile sunt exceptate de la aceste cerinte de internet obligatoriu.
* Imprumutul si inchirierea jocurilor nu va fi posibila in ziua lansarii dar cei de la Microsoft promit sa exploreze noi posibilitati
* Microsoft poate schimba aceste politici sau sa le intrerupa in orice moment.
Acestea fiind spuse astept si parerile voastre cu privire la acest subiect si sper inca o data ca marti dimineata dupa conferinta Sony sa nu fiu nevoit sa mai scriu o stire atat de trista pentru lumea gamingului.