Deci e in siguranta sa-mi fac update ?
Deci e in siguranta sa-mi fac update ?
acum da !
eu m-am trezit cu contul banat dupa update. s-a mai intamplat cuiva?
Access to the PlayStation®Network by this account has been banned or temporarily suspended.
Asta imi da. Unde naiba sa dau mail sa cer explicatii? N-am modat niciodata consola , nimic dubios
M-am uitat pe mail acum, am suspendare o saptamana. Imi vine sa urlu, un rahat de copil m-a injurat ca nu-i placea ca si-o lua in bf3 si i-am raspuns. Bulangiul m-a raportat si a trimis probabil doar ce am raspuns eu.
inseamna ca si-a luat si el. ce bucurii meschine au unii
La mine tot nu merge si nu m'am injurat cu nimeni ....
Cand am dat log-in de pe PC mi'a dat aceasta eroare: Your account is suspended. If the problem persists, please contact Customer Service.
uite-te in mailul primit pe adresa atasata contului de psn pe care ti l-au banat si scrie acolo durata si motivul. cauta bine prin mailuri
Acum fac si eu update. Sper sa nu se intample nimic :D
La fel si pentru mine , acum fac update la versiunea 4.46 , sper sa nu se intample nimic.
Am facut azi update , totul e ok deocamdata.
oamnei buni, ce naiba sa se intample :)) mai citit o data stirea. probleme avea versiunea 4.45, care a fost data jos imediat, dupa cateva ore, si au scos la o saptamana distanta versiunea 4.46 ca sa repare ce au stricat :). faceti fara griji noul update :)
Sunt patit , nu am cum sa am incredere in update-urile lor.
E totu in regula ... puteti face update linistiti.