Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: PlayStation Vita Pets se va lansa in 2014

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

PlayStation Vita Pets se va lansa in 2014

In ciuda jocurilor mai mature si avansate din punct de vedere grafic, PlayStation Vita-ul nu poate nici macar sa se apropie de vanzarile 3DS-ului. Sony a incercat sa aduca serii foarte renumite pe consola lor portabila (Uncharted, Resistance, Call of Duty, Assassins Creed), au incercat sa porteze fel de fel de jocuri cu diferite bonus-uri (Person 4: Golden, Mortal Kombat etc), au apelat chiar si la foarte multi indie developeri sa ii ajute (Escape Plan, Terraria etc). Dar mai nimic nu pare sa fie acel system seller de care au nevoie.

Asa ca au decis sa se adreseze unei piete mai tinere si uite asa a aparut PlayStation Vita Pets. Un joc foarte asemanator cu renumitul titlu de la rivalii sai japonezi: Nintendogs. Jucatorii vor putea alege unul dintre cei patru catei vorbitori (da, ati citit bine), pe care ii veti ingriji, imbraca si alatura in aventura lor de pe Castlewood Island. Jocul acesta se va lansa candva anul viitor. Aveti mai jos trailer-ul postat initial pe PS Blog Eu.

Ce parere aveti? Au devenit Sony un pic prea disperati avand in vedere ca fac o copie mai mult sau mai putin asemanatoare cu incredibilul hit al celor de la Nintendo (care s-a vandut in aproape 25 de milioane de exemplare pe DS si inca 3 milioane pe 3DS)? Sau poate intr-adevar Vita-ul ar trebui sa se adreseze unui public ceva mai tanar iar jocurile hardcore sa se limiteze doar la PS3 si PS4?
    Attached Images Attached Images playstationvitapets.jpg

2. #2 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    oh god why

3. #3 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    oh god why
    One word:

Si in plus cei de la Sony au nevoie de un system seller cum au cei de la Nintendo: Pokemon, Mario, Legend of Zelda, Nintendogs etc. Dar nu stiu daca acesta ar fi titlul pe care il cauta... who knows?

4. #4 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Jocurile astea cred ca sunt facute de fosti hingheri. Sa nu mai cumpere lumea animale vii.

5. #5 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Imi e rusine ca nivelul gamerilor pe plan mondial a ajuns in asemenea hal... Oricum, jocul pare mai bun decat Fifa.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu inteleg ce va supara... trebuie sa aiba jocuri si pentru copilasi. 3DS a castigat enorm atingand targetul acesta la maxim. Din pacate, Sony nu prea detine licente de jocuri gen Pokemon, Mario, Nintendogs & Co... asa ca fac si ei "clone". Important e sa vina cu ceva mai deosebit decat ceea ce ofera concurenta...

7. #7 SP
    Junior Member Prowld's Avatar
    OFF:Copilasii pana in 10 ani fac vanzare. "TATIII" , respectiv "MAMIII" - "Ia-mi si mie jocul asta te roog" . Nu functioneaza? Let the tears drop .
    ON:Cat despre acest joc , este chiar foarte ok pentru o consola portabila. Ce pokemon era cine stie ce mare joc hardcore? Au scos la versiuni Platinum, Gold , Roz, albastru toate culorile. Fiecare avea diferiti Pokemoni. Puteai sa-i portezi. Cu asa ceva ar trebui sa vina Vita daca doreste sa nu mai iasa in pierdere. Si despre chestia cu AC,Uncharted etc pe PSV...bai eu nu stiu cat va place voua sa va "chiorati" in ecranul acela mic , cand te poti juca un Uncharted sau un AC sa-l "rupi" pe un 3D sau un televizor normal plasma,lcd,hd de 100+ diagonala. Jocurile hardcore in vederea mea nu au fost si nu o sa fie niciodata pentru Portabile.

8. #8 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu ma supara Monky, ca doar am si eu prin casa jocuri de genul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.