Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: PlayStation Vita: vanzari cu 100% mai mari in UK

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

PlayStation Vita: vanzari cu 100% mai mari in UK

Pentru prima oara de la lansarea consolei portabile PlayStation Vita cei de la Sony se simt optimisti in privinta viitorului, aceasta reusind in vara lui 2013 sa creasca in vanzari cu 100% (statistica e valabila in UK). Desi luam in calcul si vestea ca toate jocurile de PlayStation 4 vor suporta in mod "obligatoriu" Remote Play pe Vita (modul in care te vei putea juca titluri de PS4 pe PSV), cel mai mare impact se pare ca l-a avut bundle-ul Mega Pack, cel in care pe langa consola primiti si 10 jocuri precum si un card de 8GB (la acelasi pret cu consola retail). Mai mult sunt ferm convins ca reducerea de pret a pus si ea umarul la vanzari. Well, viitorul suna bine la Sony...
    Vita had a good summer, the Mega Pack is one of the things that has boosted performance by more than 100 per cent. It's now in growth year-on-year. And you've seen several pieces of news at Gamescom which will only help. So that means we can feel optimistic. The ability to play all 32 PS4 launch titles using Remote Play does a lot for the Vita catalogue...
    Attached Images Attached Images playstation_vita_mega_pack.jpg

2. #2 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Oare acest bundle va fi valabil si pe meleagurile noastre ?

3. #3 SP
    Junior Member Jonn11's Avatar
    Ala e drapelul Romaniei pe geamantanul lui sackboy?

4. #4 SP
    DA!

5. #5 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Sau Republica Chad/Ciad

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Oare acest bundle va fi valabil si pe meleagurile noastre ?
    Sincer nu cred. Dar ti-l poti cumpara linistit de pe amazon.co.uk.

7. #7 SP
    Member Snake's Avatar
    Bine mai! M-ati convins! Hai ca-mi iau si eu un PSV!

8. #8 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyTiME View Post
    Sau Republica Chad/Ciad
    El al Romaniei 100%. Cel din Ciad are albastrul mai inchis si oricum pe geamantan sunt numai steaguri din Europa

9. #9 SP
    Junior Member bubu91's Avatar
    poate sa-mi explice cineva ce inseamna remote play? toate jocurile de pe ps4 vor avea si o versiune pt ps vita?

edit: nevermind http://www.ign.com/wikis/playstation-4/Remote_Play

10. #10 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Poate dupa ce au crescut vanzarile se apuca si ei de facut jocuri serioase.

11. #11 SP
    Junior Member catamaryo's Avatar
    la pretul asta ma intereseaza si pe mine o consola + MEGA pack e chiar o afacere foarte buna
    Pacat ca nu se gaseste si pe la noi bundle-ul

12. #12 SP
    Pe amazon e 180£ insa nu stiu exact cum se procedeaza in caz ca ai nevoie sa o trimiti la garantie.

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Pe amazon e 180£ insa nu stiu exact cum se procedeaza in caz ca ai nevoie sa o trimiti la garantie.
    Teoretic ai garantie europeana sau internationala, deci o poti trimite chiar si la noi in Romania la service-urile autorizate Sony PlayStation.
    Practic eu la produsele achizitionate de pe amazon, de obicei le pun frumos la curier sau posta (in functie de pretul de shipping).

14. #14 SP
    Junior Member higara's Avatar
    Pentru mine ps vita a fost o tzeapa, nu m-a convins inca si-l am de cand a aparut. Am jucat vreo 10 jocuri pana acum iar calitatea lor m-a dezamagit, sunt jocuri pe smartphone comparabile cu cele de ps vista. Chiar ma asteptam la ceva mai mult si la cati bani cer pe ele...

15. #15 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by higara View Post
    Pentru mine ps vita a fost o tzeapa, nu m-a convins inca si-l am de cand a aparut. Am jucat vreo 10 jocuri pana acum iar calitatea lor m-a dezamagit, sunt jocuri pe smartphone comparabile cu cele de ps vista. Chiar ma asteptam la ceva mai mult si la cati bani cer pe ele...
    Pentru mine n-a fost deloc asa. Tot timpul am ce sa ma joc cu el .

16. #16 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Cand vad comentarii de genul lui higara ma intreb daca cumva detin aceeasi consola si avem acces la acelasi ps store...
    Pentru mine Vita este foarte tare, nu am bani pentru toate jocurile care as vrea sa le cumpar, si tot ce iau ori e o exclusivitate al carei calitate nici nu se compara cu orice alta prostie de pe smartphone, ori e ceva ce exista si pe alte platforme dar din experienta pot sa zic acelasi lucru pt majoritatea: BEST ON VITA!

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by BlueLightning View Post
    Cand vad comentarii de genul lui higara ma intreb daca cumva detin aceeasi consola si avem acces la acelasi ps store...
    Pentru mine Vita este foarte tare, nu am bani pentru toate jocurile care as vrea sa le cumpar, si tot ce iau ori e o exclusivitate al carei calitate nici nu se compara cu orice alta prostie de pe smartphone, ori e ceva ce exista si pe alte platforme dar din experienta pot sa zic acelasi lucru pt majoritatea: BEST ON VITA!
    Intr-o anumita masura sunt mai bune dar nu suficient de bune ca sa-si justifice cei 30-40 de euro. Doar rayman origins si gravity rush m-au tinut in fata consolei, celelalte le-am jucat la plictiseala.

18. #18 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    wut ? Resistance , Killzone , Uncharted , Guacamelee etc sunt jocuri slabe naiba sa le ia nu ? Poate ca nu are libraria de la PS2 sau PS3 dar nu poti sa zici ca nu ai ce juca din cand in cand...

19. #19 SP
    Resistance e un joc submediocru, nu am rezista sa-l joc mai mult de-o ora, am alternative mai bune decat sa-mi pierd vremea cu un fps generic cu grafica mizerabila. Iar uncharted a fost decent dar nimic wow. Killzone inca nu l-am jucat.

20. #20 SP
    Junior Member xbox_cluj's Avatar
    sa nu uitam ca este o consola portabila sa nu va asteptati la cine stie ce ! dar daca tot te joci acasa cu el atunci leaga mai bine o consola la tv daca tot vrei calitate !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast