Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Dark Souls 2 Collector's si Armour Edition vor fi valabile doar prin pre-order

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Dark Souls 2 Collector's si Armour Edition vor fi valabile doar prin pre-order

Foarte multi oameni apreciaza o editie de colectie generoasa. Sunt sigur ca foarte multi dintre voi au pus ochii pe cea legata de Dark Souls 2. Doar ofera jocul intr-o carcasa metalica, un artbook, un CD cu sountrack-ul oficial, o harta din panza si bine-nteles o figurina de 12 inci, toate foarte frumos impachetate intr-o cutie speciala. Armour Edition desi nu ofera la fel de multe lucruri, tot are inclusa acea carcasa metalica foarte frumos realizata impreuna cu soundtrack-ul jocului.

Din pacate preturile de lansare la aceste editii sunt destul de piperate si foarte multi oameni ar prefera sa astepte pana ar scadea un pic. Ei bine, cei de la Namco Bandai nu ne recomanda sa facem asa ceva: acestia au anuntat ca numarul de exemplare facute va fi determinat DOAR de numarul pre-order-urilor facute. Deci cu alte cuvinte daca vreti neaparat sa aveti una dintre aceste editii in colectia voastra, va trebui neaparat sa va rezervati o copie printr-un pre-order.

As ruga colegii forumisti sa ne spuna de unde au comandat ei Collector's Edition-ul sau Armour Edition-ul pentru Dark Souls 2 ca sa se poate bucura si restul lumii de aceste produse...pana mai sunt disponibile. De asemenea, daca se vor ivi la orizont ceva oferte imposibil de refuzat (pe aceasta tema bine-nteles), as ruga sa posteze un link pe thread-ul acestei stire.

Apropo ce parere aveti de acest anunt? De ce ar fi ales cei de la Namco Bandai sa faca asa ceva? Sa fi pierdut oare foarte multi bani cu editiile de colectie facute pentru primul Dark Souls? Sau vor sa fie siguri ca vor face si mai multi bani inca de la inceput, bazandu-se pe fan base-ul "Souls" care e in continua crestere?
    Attached Images Attached Images dark-souls-2-dragons.jpg

2. #2 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    mie imi place ideea. daca vrei cu adevarat un joc si ii sustii pe producatori inainte de a il lansa sa poti cumpara editia de colectie. Daca stai dupa recenzii, scaderi de preturi sau alte balarii sa nu fii pus in aceeasi categorie cu cei care iubesc cu adevart jocul.

3. #3 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Eu am comandat de aici -> http://www.amazon.co.uk/Dark-Souls-C...dp/B00F96ELSM/ . Foarte interesant ca atunci cand am comandat, in 20 septembrie, pretul a fost £64.34.

4. #4 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Mi se pare o strategie de marketing buna insa riscanta in acelasi timp, doar pebtru ca transforma editia de colectie in editie limitata acest fapt nu le garanteaza o cifra mare de vanzari.

5. #5 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...fost-anuntata/

Aveti si link-urile de precomanda.

6. #6 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Mi se pare o idee ft buna, aşa ar fi normal să facă toţi, i-ar adaugă mai multă valoarea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks