Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 41

Thread: Gran Turismo 5 - fara exclusivitate PS3 ?

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Gran Turismo 5 - fara exclusivitate PS3 ?

In mod normal nu ma arunc in astfel de afirmatii pentru ca stiu ca dau apa la moara pentru prea multi fanboys PS3, insa fiind vorba de declaratia sefului de marketing al SCEA (John Koller)... well, i feel like i have to. Prin urmare, la ultimul interviu acordat VG247, acesta a spus ca "Sony vede momentan GT5 pe toate platformele, macar pentru a verifica daca are sens" si a intarit printr-o afirmatie de genul "vrem ca franciza sa fie continuata pe cat mai multe platforme posibile". Declaratia sa a fost "preluata" de boss-ul de la Polyphony (Kazunori Yamauchi) care a spus ca "e posibil ca GT5 sa ajunga si pe PC" si s-a referit in special la o lansare in China. Ramane sa asteptam E3 ca sa ne minunam. Oricum eu stau si ma gandesc la afirmatia aproximativa "macar pentru a vedea ce iese de-aici". Adicatalea ma gandesc ca vor scoate GT5 pe PC doar de dragul de a arata ca e mai simplu sa dai 350 USD pe un PS3 decat 2000 USD pe un PC care sa ruleze in 1080p cu toate detaliile la maxim. Evil, nu ?
    Attached Images Attached Images gt5.jpg

2. #2 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    poate a intarziat 1 aprilie la ei
    oricum pe calculator daca va fi, avand in vedere grafica lui gran turismo, o sa ai nevoie de un calculator serios. si daca va fi portat pe 360 e o victorie pentru 360...

3. #3 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ugh,no multi-platform!Daca se va scoate pe mai multe console...ii va scadea mult valoarea.Ar fi culmea sa arate mai bine pe 360 O.o.No no sa ramana pe Ps3 unde e cald si bine

4. #4 SP
    Member dogdan's Avatar
    lookin' good! vreau sa vad daca vine pe 360 ...poate deasta a fost asa de mult amanat pe ps3,sunt sceptic pana la urma nu cred ca va fi pe 360, dar nu se stie nici odata.

5. #5 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Eeeee asta da stire...daca traiesc sa o mai vad si pe asta nu mai ramane decat sa vedem si GOW pe mai toate platformele si asa s-a dus dreaq PS3...o sa-l si vand si ma las de sportu asta numit GAME...nu se poate asa ceva

6. #6 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Ar fi ciudat sa ajunga un joc publicat de sony pe o consola rivala. Cmon, doar nu-s fumati chiar toti in corporatia aia
    Pe pc insa poate fi alta poveste. Cum zicea Monky, sa fie necesar un quad cu placa video din generatia tz de sa-ti sara sapca de pe cap

7. #7 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Tphase, argumentele tale sunt in mare parte pertinente (dupa mine), dar nu trebuie neaparat sa te certi, nu? Oamenii isi spun parerea, nu inseamna ca sunt "aberatii" respectivele lor pareri.

In plus, EUR 350 tot e mai putin decat EUR 500-800 (pc-ul de gaming fara monitor).

On-topic: m-ar interesa foarte tare sa vad GT 5 pe 360 (nu am inca PS3), arata extraordinar din cate am vazut. Nu cred, insa, ca va iesi pe consola M$, e ca si cum ar scoate Gears of War 3 si pe PS3 (nu ca m-ar deranja personal in vreun fel , dar e din ciclul "not gonna happen" ).

8. #8 SP
    Junior Member BigG's Avatar
    ar fi ceva sa fie multiplatforma ptr ca ar scoate bani mai frumosi din vanzarile pe X360 decat din PS3.

9. #9 SP
    Junior Member GraX's Avatar
    Not going to happen. Una zice lumea, alta "intelege" VG247. GT5 nu va aparea decat pe PS3, urmand sa fie lansata si o versiune Gran Turismo pentru PSP.

10. #10 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    E posibil sa fie doar un zvon. Nu cred ca va fi multi platform. Este unul dintre jocurile cu care Sony vrea sa creasca vanzarile PS3ului. Ar fi ilogic sa-l scoata pe alte platforme.

11. #11 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tavitzu, vezi ca este doar un zvon neinteles in totalitate. Ideea este ca afirmatia " vad GT 5 pe toate platformele" nu inseamna ca va fi pe toate ci ca jocul le face fata cu brio. Asa ca opreste-te din incercarea de a face un gest necugetat

12. #12 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Quote Originally Posted by BigG View Post
    ar fi ceva sa fie multiplatforma ptr ca ar scoate bani mai frumosi din vanzarile pe X360 decat din PS3.
    esti tu sigur de asta? Ma indoiesc sincer ca va fi asa mai ales ca multi nu vor cumpara jocul original

13. #13 SP
    Member winkus's Avatar
    Nu imi place in general ideea de "exclusive" desi le inteleg rolul din punct de vedere al promovarii vanzarilor. Asa ca pentru mine orice exlcusiv care nu mai e exclusiv e un lucru bun, iar o serie cu un nivel calitativ asa ridicat merita savurata de cat mai multi gameri.

14. #14 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Tavitzu, vezi ca este doar un zvon neinteles in totalitate. Ideea este ca afirmatia " vad GT 5 pe toate platformele" nu inseamna ca va fi pe toate ci ca jocul le face fata cu brio. Asa ca opreste-te din incercarea de a face un gest necugetat
    Rasism, te reportez adic pc fanboyu de sus are voie sa se exprime si eu nu?(si vad ca m'ai sunt niste 360)

Anyway este first party singurele platforme ce pot fi vizitate sunt ps2-psp-ps3 si poate pc (doar daca vrea sony deoarece este un studio scee din cate stiu eu)

P.S N-am nimic inportriva unui port pe pc , nu afecteaza varianta ps3 vor pierde doar bani daca sony va decide sa faca asta dar jocu tot va fi frumos

15. #15 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Lol, bine pregatiti tehnic sunteti. Console fanboy. Un PC de 800 de euro zapaceste ca performanta grafica orice PS3, asa ca nu mai aberati de quad-uri si 7 placi grafice. GT5 daca va iesi pe PC va arata net superior [asa cum arata orice joc in versiunea de PC] si va rula linistit pe orice masina de 700-800 euro. Vezi cazul Burnout Paradise, care merge pe o gama foarte larga de sisteme si arata spectaculos in versiunea de PC fata de cea de consola. La fel s-a speculat ca va avea nevoie de 10 quad-uri. Si el saracu merge cu totul la maxim pe un 8800gtx care acuma e 4 milioane. BUSTED!!!

Daca va iesi in versiunea de PC va dovedi ca orice joc din ultima vreme, superioritatea platformei si posibilitatea implementarii unui alt nivel de detaliu grafic. Referitor la aberatia cu 2000 de euro vezi ce am scris colegului de mai sus. Si pe sistemul ala de 800 euro merge orice joc in 1080p cu very high details. Mitul miilor de euro cat costa un PC pe vremea cand erai si tu pasionat de PC Gaming a murit de mult timp. Acum un PC de gaming fara monitor variaza intre 500-800 de euro fara display.

Eu inteleg ca sunteti console fanboys. Dar nu mai exagerati si denigrati partea aialalta numai ca sa va sustineti voi platforma. Faceti-o cu afirmatii inteligente si tehnice nu cu aberatii si batai de joc gen "Adicatalea ma gandesc ca vor scoate GT5 pe PC doar de dragul de a arata ca e mai simplu sa dai 350 USD pe un PS3 decat 2000 USD pe un PC care sa ruleze in 1080p cu toate detaliile la maxim".

Ti-am mai spus dar tu nu vrei sa intelegi ca nu exista toate detaliile la maxim in versiunea de consola. Jocul are rezolutia texturilor coborata pana la nivelul la care face fata procesorul grafic si latimea de banda din GPU-ul din consola respectiva, rezolutia este 720p in marea majoritate si 600p unde nu se mai poate [COD4/5 si altele], filtrele de calitate gen AA/AF sunt 2xAA la xbox si 0xAA la PS3 si asa mai departe... asa ca pastreaza aberatii gen detalii la maxim in 1080p ptr fanboy's care cred orice spui. Pe forum insa fi tehnic si impartial cand judeci 2 platforme.
    Ohoho mestere...tu numai impartial nu ai fost .Ai fost avertizat de atatea ori Scaraoschi sa nu-ti mai bagi codita ta fanboy-ista si facatoare de flame pe unde nu-ti fierbe oala.Uite eu detin ambii colosi ai consolelor actuale si am si un pc,a carui performante imi permite sa-i zic gaming-rig.Da,spre deosebire de tine,eu am si PC,si 360,si Ps3 si nici in ruptul capului nu imi voi cumpara vreodata jocuri multi-platform pe PC.De ce?deoarece consolele sunt facute numai si numai pentru gaming (with a little multimedia on the sides) si sunt optimizate pentru acest tip de distractii.Am pc-ul din 2000,si pana acum am bagat in dansul aproximativ 3000 de euro,ca sa poata face fata noutatilor.Din experienta iti zic (chestia aia pe care tu nu o ai) ca jocurile multi-platform,arata,se misca si au mai putine buguri fata de versiune de PC (sau super-mega-ultra-hightech-gaming-thingie cum o consideri tu).Eh,tu ramai cu ale tale,dar pana nu iti iei un 360 si un Ps3,n-ai nici o treaba cu discutiile de tip versus.

Cheers

16. #16 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Ohoho mestere...tu numai impartial nu ai fost .Ai fost avertizat de atatea ori Scaraoschi sa nu-ti mai bagi codita ta fanboy-ista si facatoare de flame pe unde nu-ti fierbe oala.Uite eu detin ambii colosi ai consolelor actuale si am si un pc,a carui performante imi permite sa-i zic gaming-rig.Da,spre deosebire de tine,eu am si PC,si 360,si Ps3 si nici in ruptul capului nu imi voi cumpara vreodata jocuri multi-platform pe PC.De ce?deoarece consolele sunt facute numai si numai pentru gaming (with a little multimedia on the sides) si sunt optimizate pentru acest tip de distractii.Am pc-ul din 2000,si pana acum am bagat in dansul aproximativ 3000 de euro,ca sa poata face fata noutatilor.Din experienta iti zic (chestia aia pe care tu nu o ai) ca jocurile multi-platform,arata,se misca si au mai putine buguri fata de versiune de PC (sau super-mega-ultra-hightech-gaming-thingie cum o consideri tu).Eh,tu ramai cu ale tale,dar pana nu iti iei un 360 si un Ps3,n-ai nici o treaba cu discutiile de tip versus.

Cheers
    Are sau a avut si 360 si ps3 dar refuza sa cumpere unele titlrui bune si toate jocurile care chiar daca arata bine tot le gaseste un punct negativ...
    Este logic sa nu fie la fel de performanet ca un pc adica duh tu dai 1000eu pe el trebuie sa scoata niste performante ca este o diferenta de 600 de eu intre el si consola..chiar daca la un moment dat se vindea cu mai putin decat costa productia.

17. #17 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cut the fanboy flamewar offtopic crap. Aceleasi discutii de fiecare data cand iese cate un anunt de genul asta.
    Ce am inteles eu din declaratia respectivului este ca Sony este deschisa in a explora si pietele altor platforme pentru a vedea cat de mult profit ii pot aduce astea. El doreste ca franciza Gran Turismo sa fie vanduta mai bine si pe mai multe platforme. De aici incep insa speculatiile, declaratia sa nu inseamna ca GT5 va veni pe PC sau pe 360, ci doar ca este luat in calcul acest lucru. Eu cred ca trebuie citite asemenea declaratii cu mintea limpede, altfel rezulta tot felul de posturi ca cele de mai sus.

18. #18 SP
    Member dogdan's Avatar
    ok am citit si eu pe net si din cate am aflat sony owns the game.ce nu inteleg eu daca este jocul lor dece fac astfel de afirmatii , la fel a fost si cu metal gear pentru iphone unde era sigla verde pe site si se zvonea ca va aparea pe xbox , adica inloc sa spui clar si raspicat "daca vrei sa joci jocul X cumparati ps3 " ei dau apa la moara cu alte plaforme si chestii de genul asta .sincer nu inteleg

19. #19 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    tphase, in masura in care si tu esti PC fanboy, te rog, nu ii mai jigni pe ceilalti, chiar daca gresesc sau pur si simplu au o parere diferita de a ta. e clar aici ca parerile sunt impartite. asta nu este un motiv sa ii jignesti pe ceilalti.

ontopic, nu cred ca se poate compara experienta unei plasme/lcd in 1080p cu nici un monitor fie el si de 24' sau 26' la 1920x1200. nu poti sa-mi spui ca majoritatea posesorilor de PC au acum monitoare de 30' la cit costa unu in momentul de fata INSA multi dintre posesorii de console au asa ceva (display 1080p adica) sau macar o plasma/lcd 720p insa de marime destul de mare (de la 81cm in sus). lasand la o parte problema banilor (asta ptr ca multi dintre posesorii de console nu iau in calcul si displayul plus eventual alte accesorii), personal cred ca experienta unui display mare nu se poate compara cu cea a unui monitor de PC. da, nu e 4X AA si 16X AF, poate e la jumatate si nici texturile nu sunt super hi-res insa in multe cazuri (pentru ca si pe console calitatea unui joc variaza asa cum variaza si pe PC, de la un producator la altul) experienta este astfel construita incit ti se da exact cantitatea de calitate de care ai nevoie. da, in multe cazuri nu e maximul posibil insa nu ai nevoie de maximul posibil. cine vrea asa ceva sa isi cumpere PC si sa astepte jocul X sau Y pe platforma respectiva. e grafica versus game(play). vrei sa te joci acum, iei versiunea de console. vrei sa te joci la o rezolutie mai mare cu nu stiu cit AA si toate detaliile pe max, astepti versiunea de PC care poate iese peste 6-8-12 luni, poate never. jos palaria pentru cei care au rabdarea asta. eu nu o am. am trecut de asemenea peste perioada cind imi cautam cele mai bune componente de PC ca sa il overclockez cit pot de mult cu o investitie minima. am un E6600 din momentul in care au aparut in Romania (2 ani si jumatate daca nu ma insel) si care a mers cu cooleru default la 3GHz de atunci si pina weekendul trecut. cum eu nu ma mai joc pe PC, i-am scos overclockingu, i-am activat EIST din bios si acum sta cuminte intre 1.6GHz si 2.4GHz la o temperatura de 35C in idle sau 42-44C cind lucrez (batch conversion de poze, arhivare/dezarhivare, editare text, etc). am tinyVista (nu imi e rusine sa recunosc) si 2GB RAM iar PC-ul efectiv zboara asa ca nu planuiesc nici un upgrade in viitorul apropiat.

my point is....am trecut de virsta la care visam sa am quad core, SLI, raid de raptoruri (sau mai nou de SSD-uri ca e la moda), tzispe GB RAM si alte nebunii. acum pretuiesc o tastatura buna de exemplu. nu se mai fac tastaturi finisate asa cum trebuie. ultima tastatura buna cu adevarat dpdv build quality a fost un microsoft desktop elite (mi nu imi plac tastele cu cursa scurta asa ca tastaturile respective la scot din calcul). cochetez cu ideea de a-mi lua un das keyboard sau ceva similar. prefer un mouse laser wireless bun. am un LX8 si driverii Logitech sunt la pamant. microsoft nu a mai scos nimic notabil (am avut doi ani un laser mouse 6000 cu fir, un mouse excelent). astept mamba de la razer. daca am invatat ceva de la console a fost faptul ca trebuie sa apreciez lucrurile care imi fac viata mai usoara, nu cele mai scumpe lucruri sau cele mai performante. pe mine asta m-au invatat consolele prin principiile pe care le promoveaza asa ca din punctul asta de vedere cred ca le datorez fff multe celor de la Nintendo, Sony si Microsoft. da, asta nu inseamna ca ei nu incearca sa profite de consolistul de rand cit pot de mult, insa asta nu afecteaza in nici un fel principiul promovat la baza.

hai sa va marturisesc o observatie facuta de mine. ne-am mutat de curind intr-un apartament nou (unul din motivele pentru care nu am fost prea activ in ultimul timp este ca nu am avut net acasa insa de azi, cu putin noroc, voi avea, din pacate numai RTL pentru ca sunt singurii in zona dar deh, traim in Romania). so, nefiind net/cablu nevasta-mea a inceput cu de la sine putere si dorinta sa aprinda PS3-ul (consola ei favorita pentru ca controllerul de X360 ii da cosmaruri). a terminat flower...a doua oara si acum joaca Sudoku. cind avea TV, destul de rar o prindeam jucandu-se insa acum aproape ca nu mai am loc de ea. so, cu toate ca consolele fac jucatul extrem de facil si de accesibil pentru foarte multa lume, inca nu s-a ajuns la stadiul in care sa avem one-click gaming. ca sa te uiti la tv, apesi butonul de ON de pe telecomanda si apoi incepi sa navighezi pe diverse canale. ca sa te joci pe consola tre sa aprinzi tv-ul, sa aprinzi consola, sa aprinzi sistemul de sunet daca detii asa ceva, sa scoti discul din carcasa si sa il bagi in consola (daca e nou jocul tre sa il si instalezi), etc. toate astea fac gamingul pentru ffffff multa lume mai complicat decit a vedea o emisiune pe animal planet sau discovery. numai in momentul in care aceasta mentalitate va putea fi combatuta, dpdv tehnic, atunci gamingul va deveni fenomenul media nr.1.

deci, tphase, din punctul asta de vedere nu mai conteaza platforma, nu mai conteaza detaliile tehnice ale unui PC sau ale unei console (Nintendo DS se vinde in draci chiar daca posibilitatile tehnice mai ales dpdv grafic sunt ffff limitate). ceea ce conteaza cu adevarat este accesibilitatea, varietatea titlurilor si pretul iar momentan, daca iei in calcul toate trei variabilele, consolele cistiga hands down.

20. #20 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Pun pariu ca Monky face asta pentru ,,rating'' OTV style

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks