Este pentru copii sau pentru oameni batrani?
Ai dreptate. O sa imi las copilul sa joace Ryse si DR3... sangele abundent si membrele smulse cica ajuta la dezvoltarea intelectuala.
Nu mai plange. Esti victima propriului comportament.
Este pentru copii sau pentru oameni batrani?
Ai dreptate. O sa imi las copilul sa joace Ryse si DR3... sangele abundent si membrele smulse cica ajuta la dezvoltarea intelectuala.
Nu mai plange. Esti victima propriului comportament.
Imi permit sa te contrazic pentru DR3. Inainte nu l-as fi considerat un joc foarte interesant, dar m-am jucat doar 5-7 minute si m-am distrat mult mai mult decat ma asteptam vreodata pentru un joc in care doar calci/omori zombie(era o coada imensa in spate si practic m-au luat cu forta din fata ecranului)
Este ciorba domnu... cel putin threadul asta. De fapt toate threadurile xbox au ajuns o ciorba. Daca s-ar lua la puricat si s-ar lasa doar informatia esentiala, nu mai raman nici jumatate din paginile scrise.
E bine, macar cei care intra aici sa ia niste informatii despre xbone o sa se duca sa-si faca o ciorba dupa ce termina de citit![]()
Ce amuzanti sunteti, ba.
Pentru mine, review-urile nu sunt niciun fel de surpriza. In proportie de 80%, se vorbeste despre Netflix, Skype si alte cele pentru care niciun om normal nu si-ar cumpara o consola. Dar, de, hai sa le faca Microsoft pe toate, de-aia ii zice "all-in-one entertainment system". Modul in care ma raportez la compania asta a evoluat de la neutralitate, usoara antipatie si in final, dispret. Incepand de la ce au facut cu Windows-ul si pana la varianta initiala de X1. Nu ma intereseaza launch day titles deloc, indiferent despre cine e vorba. Asta nu inseamna ca nu o sa cumpar un PS4, ci doar ca nu o sa o fac in prima zi. Poate la trei, la sase luni sau la un an dupa. Pana la urmatoarea generatie de console ( vorbim de 2020, probabil ), o sa apara mii si mii de titluri pentru X1 si PS4. Deci de ce m-ar interesa ce iese in primul minut? Asta nu anuleaza achizitia, in cel mai rau caz, o amana.
Ca utilizator de hardware si software Microsoft ( Windows, X360 ), ma simt lezat cand vad ca executivii spun enormitati pe Twitter, creeaza restrictii imbecile si incearca sa impuna niste standarde aberante, intarite prin afirmatii gen " This is the future. " Dupa ce li se urca lumea in cap si la presiunea exercitata de produsul concurentei, modifica aproape in intregime consola. De fiecare data cand au atacat sau jignit in vreun fel clientii, au spus ca declaratiile lor au fost scoase din context. Si asta e legat exclusiv de povestea cu XBOX-ul.
Din review-uri arata bine, probabil ca e reliable, desi e prea mult social stuff, sports etc. Cine stie, poate chiar au eliminat problemele gen RROD. Dar nu pot sa trec peste atitudinea lor mizerabila, care m-a indepartat atat de mult de ei. Refuz sa le mai dau bani. Spuneti-mi nebun, dezaxat sau cum vreti voi, dar la mine a devenit deja o chestiune de principiu. Ar insemna ca rezonez cu ideile lor si ca le-as alimenta modul asta fundamental gresit de a trata cumparatorii.
Si inainte sa-mi puna cineva ochelarii de cal...eu am ales de data asta consola next-gen IMPOTRIVA a ceva, nu PENTRU ceva. Imi place PS4, dar in afara de PS+, nu ma da pe spate nimic. Nici nu ma deranjeaza ceva si reprezinta alternativa la X1. Asa ca , next time , Microsoft !![]()
DJ MS, Ce ai jucat anul asta exclusiv pe 360?
A da, nimic (sau penibilitatea aia de Judecata a aparut in 2013?) Asta s-a intamplat si cu ps3-ul si 360-ul, exclusivitati pt platforma microsoft in primii 2-3 ani, dupa pa si pusi. Asa o sa se intample si acum. Logic ca microsoft tre' sa si arate coltii acum (scotand multe exclusive at launch), la consola mai scumpa cu 25% decat concurenta si cu 50% mai slaba.
Salut.
Cu mine te certi? Continuam ciorba? Ok. In 2013 am jucat 3 jocuri mari si late... doua pe 360 si unul pe PS3.
Tu ce ai jucat? Depanam niste amintiri?
Nu ma cert cu nimeni, da copilul din mine se simte jignit ca vrea sa joace Knack si Resogun :'(..
Atunci ai inteles gresit. Nu am spus nimic de knack, resogun etc. Doar nu le-am reamintit in lista de exclusive pentru "oameni batrani". Cum nici la Xbox, nu am pus kinect stuff.
Ar trebui sa se faca curat pe aici. Pe mine, chiar ma intereseaza sa cumpar xbone si sa citesc strict despre ea pe forum si nu despre certuri puerile starnite de oameni cu comportament de clasa a 7-a. Daca te comporti asa , atunci ar trebui sa ti se puna un tag sub nick "copil de clasa a 7-a", pedeapsa in loc de warn pentru flame si offtopic. Stai cu tag-ul 7 zile si poate te mai linistesti, iti vezi de consolele tale, de jocurile tale si nu intri pe topicurile "adverse" cu idei de genul xbone e mai slab cu 50% decat ps4, cand nici macar nu stii cum arata xbox, ce e aia consola si cand toata viata ai jucat doar call of duty
---------- Post added 20-11-2013 at 20:03 ----------
Si ca sa incheiem odata subiectul cu console wars, recomand acest articol, care surprinde perfect esenta:
Xbox One or PS4?
Sh*it, the console wars have begun and i'm late. To the horses men! Draw your swords and send them to their graves. Arrrgh
![]()
Cum a zis si Mo, esti victima propriei analogii. Nu e nimeni vinovat ca tu compari jocurile favorite ale unor gameri cu cremwurstii... Pe mine ma distreaza ca genul asta de posturi nu exista decat la adresa Xbox din partea fanbotilor PlayStation. Invers, daca zice cineva ceva... paraseste forumul, isi da foc la valiza, mananca toata viata numai prosciutto... si alte nebunii de genul acesta.
Stai linistit. Gamerii adevarati nu pleaca asa usor. Hell yes, un gamer serios nu da niciodata quit!
Serios acum, despre Xbox One aveti ceva de spus? Sau schimbam titlul in "Cat de bun e PS4?" O sa incerc eu on-topic, pana nu mai face cineva vreo analogie intre salam si parizer:
Mie unul imi place cum se prezinta consola, chiar si asa, cu hardware-ul sau "lovit de soarta". Forza Motorsport 5 arata impecabil. Eu imi luam consola si doar pentru jocul acela. Cred ca firmele mari (gen BMW, Mercedes, etc...) deja vor folosi jocul in showrooms, ca arata masinile acelea incredibil, se aude engine-ul fiecarei masini intrun mare fel si se misca mai bine decat ce vad in realitate. Din punctul asta de vedere, pt. mine e cu adevarat un joc next-gen. 60FPS, 1080p, super design, super sunet... la gameplay ma decid dupa ce testez.
Al doilea lucru de care nu s-a dezmintit nimeni in review-uri, este gamepadul. Microsoft a dat lovitura si de data asta si a reusit sa faca cel mai bun gamepad, si mai bun (opinie personala - nu dati cu cremwursti). Pana acum, pe toti cei care i-am vazut in reviews ca au testat DS3, DS4, Xbox 360 gamepad si cel de Xbox One... au tras aceeasi concluzie: cel de X1 e cel mai ergonomic, iar triggerele noi fac toti banii. De-abia astept sa-l butonez. Singurul downside ar fi acela ca nu are touchpad... Asta e. Zici ca s-au vorbit intre ei, ca niciunul sa nu aiba toate functiile.
Dead Rising 3 e fun fun fun... Nu cred ca am mai vazut asa macel pana acum. Nu stiu in ce rezolutie ruleaza si nici nu-mi pasa. I want it!
Ryse, inca n-am vazut un review full... din cate am inteles maine se ridica NDA-ul pt. el... insa inca sper, pt. ca vizual mi s-a parut impecabil (chiar daca e in 900p or whatever).
Crimson Dragon am inteles ca a esuat... pacat, pentru ca imi doream un Orta mai bun. Restul pentru mine nu sunt atractive (Lococycle si Golf). La Killer Instinct mai astept sa vad si eu mai mult de un personaj ingame.
Despre Kinect nu comentez nimic. Ca si vechiul Kinect, s-ar putea sa ajunga sa se puna praful pe el. Nu-mi convine ca mi l-au bagat pe gat, dar stiindu-ma pe mine destul de bine, sunt ferm convins ca oricum as fi ajuns sa-l cumpar, macar de dragul de a testa doua-trei joculete cu prietenii. Si de ce sa mint, in afara de Wii cu ale sale party games, Kinect-ul a fost cel mai fun de folosit cu prietenii. Dupa care PS3 cu al sau SingStar.
Astept opiniile voastre despre XBOX ONE, nu despre PLAYSTATION 4. Thx!
MonkY, fara suparare, dar tu ai fost primul care a adus in discutie PS4 in acest thread:
Koba doar si-a exprimat parerea in legatura cu consola si reviewurile postate de tine, nefacand nici o referire la PS4. Apoi totul a degenerat.No offense, dar in momentul de fata PS4 nu ofera niciun joc gen Dead Rising 3 sau Ryse. La fel cum nu are niciun fel de rival pentru Forza Motorsport 5.
Chiar era nevoie sa se ajunga la apelative de genul celui de mai sus? Fix asta trebuia in threadul asta pentru a calma spiritele...Pe mine ma distreaza ca genul asta de posturi nu exista decat la adresa Xbox din partea fanbotilor PlayStation.
Eu am raspuns doar ca replica la N-am vazut nimic legat de TV TV SPORTS... Eu nu-mi iau consola (si cred ca nimeni de aici nu face asta) pentru TV. Pentru Sports, poate unii da (FIFA 14 & Co)... Dar sa spui ca atat poate noua consola, e cam exagerat.
Fara suparare, dar in niciun review nu se vorbea de jocuri atat de proaste incat sa primeasca apelativul de "cremwursti". Eu zic ca de acolo a degenerat.
Ceva despre Xbox One (on-topic) doresti sa ne impartasesti? Mai ales daca atragi atentia asupra calmarii spiritelor...
aceste mici "flame-uri" au existat dintotdeauna si nu cred ca vor disparea prea curand, dar pana la urma face parte din farmecul acestei lansari si a gamingului in general, cum ar fi un meci de fotbal fara rivalitate sau o emisiune de talk-show fara 2 partide politice? unele discutii de aceste gen in contra-dictoriu sunt foarte interesante si afli mai multe puncte de vedere si iti poate deschide ochii, bineinteles atata timp cat sunt in limitele bunului simt. asa ca pana la urma hai sa nu ne dam in cap ca avem vreo preferinta si cred ca stim cu totii ce preferam fiecare de pe forum
![]()
AndRewqp: sincer eu nu stiu inca ce prefer. Tocmai de aceea ma uit la toate minusurile si plusurile fiecareia... Din pacate unii cred ca s-au decis inainte de a pune mana pe consola care e "castigatoare". De fapt, unii cred ca de vreo 10 ani au decis care a invins. De parca am face o competitie aici. Mie unul mi se par a fi niste prejudecati la fel de urate precum cele de pe computergames... unde toti urau orice nu era PC si nu se putea pirata. Incet incet vad ca multi de aici au devenit exact ca haterii de dincolo. Nu mai poti sa spui nimic de bine de altceva in afara de Sony, ca iti sar in cap. E pacat daca incepe sa se intample asta... Daca nu pot renunta la hating-ul respectiv, nu-i tine nimeni aici cu forta.
Eu incerc sa vorbesc despre jocurile bune de Xbox One... pe thread de Xbox One. Vad ca unora le e foarte greu sa admita ca exista jocuri bune si pe "porcaria" aceea, pe care unii o asteapta de ani buni. Si chiar nu inteleg de ce... castigati ceva daca ii faceti pe altii sa se simta prost cu "jucaria" lor?
Ma uit ca din cand in cand mai posteaza cate un user singuratic: "guys, vroiam si eu sa aflu informatii despre consola mea favorita aici... si vad doar discutii pro ps4"... Lasati-i si pe ceilalti sa se simta bine. Inteleg ca nu va place Xbox One, dar nu trebuie ca toti sa cante in cor la aceeasi masa (so to speak).
Now please... va mai rog odata sa postati on-topic, despre Xbox One. Multumesc!
Ca jocuri de lansare, Xbox One ma atrage cel mai mult. Forza e principalul, mi-au placut toate de pana cum si va fi motivul pentru care voi cumpara consola la un moment dat. Ryse desi se speculeaza ca e un epic fail, e un genul de joc pe care mi-l doresc de mult si il voi cumpara pana la urma. Iar Dead Rising e pure fun.
Nu iau consola la lansare pentru ca unde sunt eu acum au amanat-o pentru cateva luni. In felul asta mi-a fost mai usor sa fac o alegere in legatura cu ce sa cumpar weekend-ul viitor.
Bookmarks