Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 99 of 99

Thread: Au aparut primele reviews pentru noua consola Xbox One!

1. #81 SP
    Junior Member radufirstro's Avatar
    Quote Originally Posted by BlueLightning View Post
    ...De ce nu imi place? Controllerul desi il ridica toata lumea in slavi, mie mi se pare prost...Avand in vedere ca nu prea l-au schimbat banuiesc ca afirmatia ramane valabila si pt One.
    Permite-mi sa te contrazic, controllerul este mult schimbat fata de cel de la x360 desi nu pare (la ps4 a fost total invers), triggerele au un feeling placut, arcurile sunt mai usor de apasat acum, iar joystickul este un pic mai mic si mai bine facut (cu grip super bun). D-padul este schimbat in bine, desi pentru fanii de fightere probabil inca nu e perfect (dar hei, nici la sony nu e)

Mie personal ,in scurta mea joaca cu FM5, cel mai schimbat lucru mi s-a parut gruparea de butoane LB+RB (in cazul asta ambreiajul pt LB), care acum fac un fel de parte integranta cu triggerele, senzatie un pic dubioasa in primul minut pana cand mi-am dat seama ca pot sa apas pe ele mai inspre extremitati (fiind de altfel mult mai comod si mai la indemana), dar la x360 trebuia sa apesi mai central-butoanele fiind separate.

2. #82 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    ^ Mersi pt informatii n-am stiut, o sa-l incerc si eu la un prieten, sau poate o sa-mi iau unu pt pc

3. #83 SP
    Pentru mine insa cea mai mare schimbare este faptul ca au venit cu solutia "inovatoare" de a integra bateriile inauntru si ai sa vezi ca sta mult mai bine in maini acum din cauza asta. ( acum fanii ps o sa-mi sara in cap, ca la ei asa a fost mereu.... aici le dau dreptate)

LE: ai sa mai observi de asemenea ca partea care iti sta in podul palmei (habar n-am cum sa o denumesc) nu mai este asa ascutita si 'agresiva' pe dedesubt, ci este mai rotunjita si mai 'soft'

4. #84 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Sunt incantat de cum arata consola in interior, detalii foarte clare din interior aici: Xbox One Teardown - iFixit , ma bucur ca nu i-au pus ventilatie de laptop.

Singurul minus care ma deranjeaza este inferioritatea jocurilor 3rd party, sper ca pe viitor sa se lege de acel sdram(?) sau ce dumnezeu au pus ei in plus si are legatura cu bandwidth-ul, sa speram ca acea inferioritate a fost datorata timpului scurt pe care l-au avut producatorii.

Iar gamepad-ul, serios, se apropie de perfectiune.

5. #85 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Mie se pare mie sau o parte din voi sunt in denial de nu a postat nimeni notele luate de Ryse nici aici, nici pe topicul dedicat XO?

6. #86 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu zic sa te uiti mai atent pe topicul dedicat.

7. #87 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    aaaa, ok, thanks, eu intrasem numai pe club.

8. #88 SP
    Junior Member bicepsul's Avatar
    de parca ar fi o surpriza notele luate de Ryse. Eu am avut sperante pana am vazut primul gameplay - QTE, clunky movement, eye-candy. Asta mi-a ramas in minte si mi-am dat seama ca nu o sa fie laudat.
    Eu unu nu m-am hotarat pe ce merg next-gen. Mai astept sa vad jocurile ce se vor anunta la anul. Dar nu inteleg de ce unii sunt asa de panicati ca "Li se baga kinect-ul pe gat". Da, a fost optional la xbox360, dar a aparut la ani buni diferenta de la lansarea consolei. Dupa mine s-a vazut clar de la x360 ca vor sa faca din kinect ceva must-have pe consola de asta s-au si integrat cu o gramada de servicii. Pentru mine a fost evident ca next-gen va avea kinect-ul cumva inclus.
    O alta problema ridicata de cineva - power brick-ul..adica serios, faptul ca are sursa externa te face sa nu o cumperi? nu e ca si cum ai tine ala in brate, oricum o sa stea pe undeva pe sub mobila si probabil ca o sa ai contact cu ea doar daca muti consola dintr-o parte in alta.
    Mi se pare un motiv doar asa ca sa fie, dar e lipsit de orice logica.
    Pana o sa decid ce vreau sa iau am zis sa imi cumpar un PS3, mai ales ca s-au ieftinit mult, ca sa joc exclusivitatile.

9. #89 SP
    Hello!

Vin inapoi cu feed-back dupa o zi de folosire intensa de Xbone!

Consola sta destul de inghesuita in locasul pe care i l-am facut (are blat si deasupra si dedesubt) si nu prea are aer sa isi traga, dar chiar si dupa 5-6 ore de joaca ramane rece si silentioasa. Aici big up!

Jocurile momentan incercate in varianta full sunt Forza5 si Cod:Ghost, ambele ruland fara nicio problema si aratand fantastic. Aici, singura problema este ca desi a aparut deja primul DLC pentru forza, marketplace-ul nu este activ, deci nu il poti cumpara momentan.

Controllerul este genial cum am mai spus si mai sus, dar jucand COD am realizat ca uneori este destul de greu sa apesi pe joystick (pt alergare)- sunt sigur ca e o chestie de obisnuinta, mai ales ca vechiul controller de x360 era destul de uzat, asa ca ma astept sa se mai rodeze si sa fie mai usor de apasat.

Pe partea cealalta, am observat niste mici probleme de gandire cu software-ul, probabil o chestie pe care MS nu au luat-o in calcul ca fiind importanta, dar care pe mine ma deranjeaza: ca sa imi setez regiunea pe FR (pentru jocuri si marketplace) sunt obligat sa am limba franceza peste tot (inclusiv vocile din joc-aka Clarkson acum e francez), iar daca setez limba pe engleza ma obliga sa am si marketplace-ul pe uk/usa- stupid!-

Un alt lucru, cu care inca nu m-am obisnuit insa este kinectul. Cateva functii sunt exclusive pentru kinect, drept urmare nu le gasesti in meniu decat daca folosesti comanda vocala. Cum inca nu este niciun ghid cu toate functiile vocale (cel putin MS mie nu mi-au furnizat niciunul), mi-a luat cam 10 minute pana sa gasesc cum sa fac anumite chestii super simple. Sunt sigur insa, ca pe viitor kinectul o sa ne ajute super mult, pentru ca deja am inceput sa ii dau comenzi vocale pentru unele chestii in loc sa utilizez maneta

In tabara jocurilor, COD se vede mult mai bine ca pe x360 (in rest fiind acelasi joc), iar Forza este si mai apropiat de realitate in ceea ce priveste handlingul (dar ca sa ajungi aici trebuie sa lucrezi mult la fine tuning). Singurul down momentan pentru forza este faptul ca au limitat masinile disponibile la 200 (fata de ~600 din FM4). Pe partea subiectiva, meniul mi se pare un pic stupid si mult mai casual (+ incepe sa arate a GT): de exemplu nu mai poti sorta masinile in functie de pret iar campionatele nu iti afiseaza direct limitarea (clasa C de ex.), ci te anunta abia atunci cand masina ta nu este in clasa corespunzatoare. De asemenea in free play nu mai poti sa iti alegi orice masina vrei, ci doar sa inchiriezi o masina din cele disponibile ( nu stiu daca se schimba in functie de progresul facut in cariera sau nu)

10. #90 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Salut, de ce ai ales market de FR ? Nu ai cont de Uk/US ? Marketul de ce este down ?

11. #91 SP
    Admin MonkY's Avatar
    radufirstro: uite aici toate comenzile vocale de Kinect (voi face un Ghid pt. X1 asa cum am facut si pt. PS4 - sorry pt. delay)
    Attached Images Attached Images xbox_one_kinect_voice_commands.jpg

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Salut, de ce ai ales market de FR ? Nu ai cont de Uk/US ? Marketul de ce este down ?
    Salut. Am ales market de FR pentru ca momentan sunt in FR deci am ip local si nu am vrut sa ma mai complic cu vpn pentru jocurile moka oferite cu live gold.
    Marketul nu este down, doar cel din forza momentan este inactiv.

@Monky: mersi de comenzi, le-am gasit si eu pe net dimineata

13. #93 SP
    Deci vpn este obligatoriu pt jocurile gratuite ?

14. #94 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    NU este obligatoriu, dar unele jocuri de la GoG sunt region-locked si probabil vrea sa fie safe.

15. #95 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Teoretic lucrul asta ar trebui sa dispara acum, odata ce Xbox One nu mai are region lock... desi parca era un mic paragraf prin care Microsoft specifica faptul ca "depinde de publisheri".

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Teoretic lucrul asta ar trebui sa dispara acum, odata ce Xbox One nu mai are region lock... desi parca era un mic paragraf prin care Microsoft specifica faptul ca "depinde de publisheri".
    Exact asa stiam si eu. Voiam doar o confirmare de la cine are consola

17. #97 SP
    Hmm, aveti dreptate, am omis acest lucru. Momentan este o ciudatenie ceea ce se intampla cu contul meu. Pe x360 am ramas cu marketul de FR, meniul si restul fiind in engleza ca si inainte (pentru ca am ales sa trec pe market de FR cand am ajuns aici, ca sa fiu in "legalitate" si momentan nu au trecut 3 luni ca sa pot sa schimb regiunea), insa pe Xbone imi apare acum ca marketul ar fi de uk (am schimbat limba si tot pe engleza) + daca incerc sa downloadez ceva nu am nicio problema

18. #98 SP
    Member dilibau666's Avatar
    Bine, bine o iei şi? Am înţeles că la prima folosire trebuie activată online şi nu se poate activa decât în unele dintre ţări... s-a rezolvat problema? Că să o iei şi să te uiţi la ea ... deci legal merge? Nu să stau să ma loghez cu adrese false ca la psn sau printr-un proxy...

19. #99 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu de unde ai aflat tu ca nu se poate activa decat in unele tari... dar e complet fals. Consola o poti activa de oriunde, doar ca nu ai Store pe Romania, asa cum nu ai nici la Nintendo sau Sony. Iti faci un cont de UK si aia e. Culmea, este chiar solutia recomandata de tech supportul Microsoft, deci nu stiu cat de "ilegal" e...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5