Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: OUYA poate fi comandata in editie limitata pe culoarea alba

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

OUYA poate fi comandata in editie limitata pe culoarea alba

Pentru cei care sunt in cautarea unei "microconsole" care sa-i elibereze de nebunia actuala legata de lupta next-gen, cei de la OUYA ofera in continuare o solutie alternativa si la un pret extrem de decent (99.99$), cu un numar de peste 500 de jocuri disponibile. Mai mult, cei care sunt pasionati de culoarea alba (printre care din pacate nu ma regasesc si eu), OUYA poate fi comandata in varianta "OUYA White Hot Limited Edition". Pe langa culoarea mai speciala, aceasta varianta va veni si cu spatiu dublu de storage (16GB in loc de 8GB). Nu exista alte diferente, cu exceptia pretului. In timp ce varianta neagra se poate achizitiona la 99.99$, varianta limitata alba se poate pre-comanda la pretul de 129.99$. Livrarea pentru cei care au facut pre-order se va face "before December 8"... desi nu as putea sa va ajut in privinta achizitionarii din Europa (momentan nu gasesc decat pe amazon.com si shop-ul oficial OUYA).

Va reamintesc ca in pachet veti regasi consola, un gamepad wireless, un cablu HDMI, 2 baterii si un power adapter. Mai jos voi posta si specificatiile.
    Spor la cumparaturi!

OUYA White Hot Limited Edition
    CPU: nVIDIA Tegra 3 - T33 Quad-Core Processor
    Memory: 1GB RAM
    Console Dimensions: 75mm x 75mm x 82mm
    Storage: 16GB Internal Flash Storage (expandable via USB Port)
    USB: One USB 2.0 port, One Micro USB port
    Connectivity: WiFi (802.11 a/b/g/n), Ethernet port, Bluetooth
    Video Output: HDMI (up to 1080p HD)
    Connectivity: Bluetooth
    Dimensions: 163mm x 109mm x 53.5mm
    Attached Images Attached Images ouya_white_limited_edition.jpg

2. #2 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Cea mai proasta inventie ever este aceasta "consola" - jocurile merg execrabil de prost (pana si in GUI s-a intamplat sa am lag) uneori al 2 lea controler se desincronizeaza aleator (o nebunie cand joci ceva multiplayer), exista un lag permanent care apare aleator (in special daca ai 2 controlere) si lipsa preciziei joypadurilor face controlul sa fie o experienta groaznica.

Din partea mea un mare minus acestui "avorton" - cel mai prost device EVER pe care am avut ocazia sa il testez, consider ca va trebui un major upgrade pe partea de procesare in momentul de fapta e ca si cum te-ai juca un joc de Galaxy 4 pe un Galaxy mini, pur si simplu experienta e FRUSTRANTA.

3. #3 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Lasa asta cu consola, cum ai dat reply din anul 1970 Darky?

4. #4 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    la naibi m-am dessconspirat ...

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Darkie, asa cum am discutat... aproape sigur ce ai testat tu era un "developmer version", care avea probleme cu al doilea controller. Stiu ca s-a rezolvat via updaet. La urma urmei, e un Tegra 3 "overclockat"... nu are cum sa se comporte mai prost decat un Nexus 7 de exp. (care totusi ruleaza cam orice joc decent).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.