poate nu am fost destul de clar. ronan, eu am vrut sa spun ca exagerezi, pe forum, cu trimiterile catre nazism. that's all. nu am nici o problema cu WW2, resident evil sau freedom for lazy people.
Printable View
poate nu am fost destul de clar. ronan, eu am vrut sa spun ca exagerezi, pe forum, cu trimiterile catre nazism. that's all. nu am nici o problema cu WW2, resident evil sau freedom for lazy people.
Categoric, dar nici macar asta nu a facut omuletul. A pus o simpla intrebare legata de un joc si imediat a fost etichetat, daca e sa ne luam dupa elemente similare care au dus la aceasta concluzie, de un criminal si o masina. :)) Sorry guys, n-am putut rezista!
And btw, eu sunt italo-japonez crescut de tigani si tin cu "U" Craiova!
Copii democratiei se gasesc oripilati in fata unei poze cu o zvastica. Probabil un bully chel, mare si rau imbracat in camuflaj si cu o zvastica pe el le fura banii de pachet in scoala generala. Ce rai sunt nazistii astia.
Si ca sa vedem cat de ipocriti sunt copii democratiei, ii admiram si cum sar sa ingradeasca dreptul cuiva la exprimare. Adica dau la o parte masca de deschisi la minte si isi manifesta meschinariile demne de un regim totalitar.
Democratic era sa-l lasati in durerea lui, nu sa simtiti ca e moral sa interveniti cu o parere care nu-si are rostul.
V-ati castigat dreptul la replica dar asta nu inseamna ca trebuie sa scoateti pe gura (sau pe tastatura in cazul asta) tot ce va trece prin cap. Asta-i lectia democratiei pe care multi romani n-au invatat-o inca.
P.S. Comunist all the way baby. Toata lumea sa aiba Xbox 360 si sa detii un PS3 sa fie insulta asupra statului.
Hai, atacati-ma! >:)
"In ziua de azi utilizarea svasticii este interzisă �n majoritatea statelor. (�n Rom�nia se pedepseşte cu p�nă la 6 ani de �nchisoare acest lucru)... Svastica este un simbol blamat şi interzis, fiind un simbol indubitabil al identităţii naziste"
ON: Din motivele de mai sus, nu cred ca va aparea nici o svastica in nici un joc prea curand...
PS: Nu mai confundati fascismul cu nazismul sau ideologiile cu sistemele politice...
Nu ai voie sa iesi cu ea pe strada insa noi nu avem inca un sistem de ESRB. UE ne-a somat pentru ca nu avem un departament gen CNA pentru industria gameristica.
Return to Castle Wolfenstein avea destule din cate-mi aduc aminte..
DonAdryan eu nu as lua ca litera de lege ce e scris pe wikipedia. Adica al doilea Razboiul Mondial s-a incheiat in 1945, asa ca asemenea legi nu cred ca sunt de ieri, de azi iar cum Wolf3D a putut contine in 1992 asemenea simboluri atunci eu nu vad sa-i opreasca cineva astazi daca vor neaparat sa-l distribuie necenzurat. Insa singura mea grija ar fi daca nu au ei sira spinarii sa il scoata cum trebuie si sa aleaga varianta usoara.
:evil:Quote:
SS-Gruppenf�hrer Hermann Fegelein: Eva! You're going to die!