Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: VidZone vine pe Playstation 3

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

VidZone vine pe Playstation 3

SCEE au lansat o groaza de imagini din noul serviciu pe care il vor oferi posesorilor de Playstation 3, si anume VidZone. Acest nou serviciu ne va oferi posibilitatea de a viziona clipuri video ale melodiilor marca Sony BMG si EMI, precum si de la case de discuri independente. Probabil cel mai atragator lucru la acest nou serviciu este faptul ca VidZone va fi gratis. Asteptam mai multe detalii la E3. Imaginile pot fi vizionate pe computerandvideogames.com.

News: PS3 VidZone screens - ComputerAndVideoGames.com
    Attached Images Attached Images vidzone_on_ps3.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca e gratis, atunci e bine

3. #3 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Dupa cum zice vorba "there is no such thing, as free *****", il vom plati intr-un fel sau altul. Important este sa fie de calitate. Desi as fi preferat acces la VideoStore, este bun si acest serviciu.

4. #4 SP
    Ex: phat_sua amermofo's Avatar
    ffocus parca esti de la CNA sau OPC (joke).. cateodata gratis e chiar gratis pt multi. ca are costuri ascunse prin faptul ca PS3 costa mai mult ca xbox sau esti obligat sa vezi o reclama nu inseamna nici ca e cu bani .. atata timp cat totul e gri nu are rost sa zicem noi ca e alb sau negru

mie imi place idea foarte mult si orice tip de content nou e binevenit, mai ales daca e HD (la noi e lipsa mare de HD ps: se pricepe cineva la DVB-S HD ca m-am hotarat sa-mi pun).
    singura mea frica este legata de copywright si de faptul ca nu au inclus si Romania in lista de tari acceptate asa ca probabil se face filtrare dupa IP si la noi nu va merge

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata, l-au anuntat oficial pe 11 Iunie. Aproximativ 10.000 de videos din start... more to come. All for free !

6. #6 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Gata, l-au anuntat oficial pe 11 Iunie. Aproximativ 10.000 de videos din start... more to come. All for free !
    Inca cateva ore, cant wait. Lool Monky cine te-a banat?

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Inca cateva ore, cant wait. Lool Monky cine te-a banat?
    Niste oameni rai... care nu vor sa doneze sa-mi iau si eu jocuri frumoase

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Meriti bannul.

http://www.consolegames.ro/forum/f15...ne/#post116657

9. #9 SP
    Vidzone is up live, acuma mi se dld.

P.S. Mare suspriza si foarte placuta, deci noi Romania nu facem parte din zona pal, nu facem parte din Europa? Sa le fie rusine la toata conducerea Sony, VIDZONE nu merge, se pare ca face ip checking.

10. #10 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pacat ca nu merge. Oare se va putea rezolva cu asta?

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La mine spune doar ca este mare aglomeratie pe server... try again later

12. #12 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ce magarie!!!
    Spre cunostinta lor si surprinderea unora in Romania sunt chiar foarte multi cu PS3, care au "cotizat" cu bani grei in cotul Sony.
    M-am saturat pana peste gat de discriminarea asta...
    RUSINE !!!

13. #13 SP
    La mine spune doar ca este mare aglomeratie pe server... try again later
    La fel si la mine. Il incerc mai tarziu. Trebuie sa mearga!

14. #14 SP
    La mine paremise ca imi aparea semnu exclamarii si o eroare, imi zicea ca nu am trecut de country checking si ca serviciu e available doar pt italia,germania,spania,uk,irlanda. Acum am incercat din nou si imi da eroare cu serverele, cine stie sa vedem dar cred ca daca se cupleaza pe servere apoi face checking de ip.

15. #15 SP
    Nu merge! Mare pacat.

16. #16 SP
    Ok cum facem sa mearga? Sa ne setam cumva routerel sau pc-urile sa mearga prin VPN? Sunt free acount de vpn pt uk? Nu stie nimeni?

17. #17 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Ok cum facem sa mearga? Sa ne setam cumva routerel sau pc-urile sa mearga prin VPN? Sunt free acount de vpn pt uk? Nu stie nimeni?
    daca ei nu ne vor, noi de ce i-am vrea? macar aveau bunul simt in a pune o * unde scria "in Europe". sa-i ia dracu, cu vidzone-le lor cu tot.

18. #18 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Nu merita stresul VPN. Eu l-am incercat, desi pare interesant, m-a plictisit foarte repede. Majoritatea clipurilor sunt la melodii mai vechi (mi-a facut placere sa revad Thriller), iar meniul este putin cam lent. Eu oricum (precum majoritatea de pe aici) am melodiile care-mi plac pe HDD-ul consolei.

19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Apropos... sunt FullHD, 1080i, 720p... sau sunt si SD ? Pentru ca daca sunt doar SD... preferam youtube

20. #20 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Calitatea lor lasa de dorit, de multe ori a trebuit sa reglez volumul pt. fiecare in parte. Ori se auzea prea tare, ori prea incet.. Nu am vazut nimic care sa para HD, ci numai SD, dar incarcarea lor si seek-ul se face foarte repede, aproape instant (cel putin pe conexiunea mea). Ma rog, e gratis, cu reclame fara batai de cap and so on, dar si eu prefer "Youtube for Playstation"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.