Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: E3 2009: Black Wii si Red DSi

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

E3 2009: Black Wii si Red DSi

In 2006 inainte de lansarea consolei Wii, Nintendo ne-a aratat culorile disponibile pentru consola la lansare: alb, rosu, argintiu, verde-galbui si negru. Insa cand a fost lansata consola singura culoare disponibila, pana acum, a fost culoarea alba. Astazi Nintendo a anuntat ca incepand de 1 august in Japonia va fi lasnata o consola Wii de culoare neagra la pretul de �25,000 (US$260). Pe langa consola, Nintendo va vinde si componente periferice in neagru.
    � Black Wii Remote �3,800 (US$40)
    � Black Nunchaku �1,800 (US$19)
    � Black Classic Controller Pro �2,000 (US$21)

Si DSi primeste o noua culoare. In 11 iulie in Japonia vor putea fi achizitioante noile console DSi in rosu, la pretul de �18,900 (US$197).
    Attached Images Attached Images wii_black.jpg reddsi.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am Wii Black de vre-o 2 ani... cam tarziu se trezeste si Nintendo (care in totate reclamele de la lansare a prezentat Wii in n culori)... Dar, mai bine mai tarziu decat niciodata...

3. #3 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    MonkY - l-ai vopsit? sau ce?

4. #4 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Nu, si-a cumparat carcasa 3rd party, ca e plin netul de ele .

5. #5 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    A ...lol...

Anyways, is too late for Wii , sa mai faca vreo miscare, cu sistemele de motion prezentate de Sony si Microsoft

6. #6 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Cel de la MS are potential , "metoda" Sony se foloseste de ceva vreme pe diverse siteuri si functioneaza cu un simplu webcam...cat despre Nintendo stai tu linistit ca era "too late" inca de cand s-a lansat Wii pt. unii si totusi guess who's on top ?

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Nu, si-a cumparat carcasa 3rd party, ca e plin netul de ele .
    Corect ! I-am schimbat carcasa si gata... all is good in black
    Gasisem case-uri si pentru wiimote-uri, dar din pacate erau foarte prost finisate... si le-am donat...

8. #8 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Pot sa aflu si eu de unde le-ai luat?
    Ca albul ala nu-mi place deloc...

9. #9 SP
    Member dexx's Avatar
    Nu pot sa spun ca nu imi place noul black wii ... dar parca il defineste mai mult albul

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by pwwj5 View Post
    Pot sa aflu si eu de unde le-ai luat?
    Ca albul ala nu-mi place deloc...
    De pe ebay.com. Erau cativa zeci de selleri cu asa ceva.

11. #11 SP
    Member Leni's Avatar
    i love the black wii...looks hot...ar fi fain daca ar fi cu iluminare rosie in loc de albastra....that would be awsome

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Leni View Post
    i love the black wii...looks hot...ar fi fain daca ar fi cu iluminare rosie in loc de albastra....that would be awsome
    La fel, gasesti case-uri cu ce lumina vrei... rosie, verde, albastra, alba...

13. #13 SP
    Member Leni's Avatar
    stiu, dar am o bibilica in cap, care imi zice sa nu ma ating de nici una din console din punctul asta de vedere ...ptr ca sunt perfecte -> pot numai sa le imperfectionez.....stupid, i know...dar de-aia nu-mi modez consolele, chiar daca au alte avantaje pe langa jocuri piratate(cand aduc ca motiv ca nu joc jocuri piratate, mi se zice ca sunt multe alte lucruri avantajoase )...oricum nu-mi voi schimba consola cu una neagra.....cel mult cand imi permit sa-mi mai iau una (another policy of mine, i don't sell what i buy....because i only buy stuff i love and get attached to )

ziceam chestia aia doar ca....ar arata mult mai misto, si daca mi-as lua consola acum si as putea alege mi-as lua-o pe aia neagra.....dar imi iubesc consola actuala, ptr ca n-am avut in 2 ani nici o problema cu ea....

14. #14 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Deci negru sigur apare . Dar celelalte culori ? Silver , rosu , verde .si nu am vazut nicaieri un loc unde sa compar preturile . Consolele colorate is mai scumpe fata de cele normale ? Ii ca la Flanco de ex la psp . Un PSP silver i cu un milion mai scump decat unu Black

15. #15 SP
    Member Leni's Avatar
    teoretic n-ar trebui sa fie mai scump(zic asta ptr ca nici DS-urile colorate/negre nu sunt mai scumpe decat cele albe)
    ....iar de aparut....pai au fost inca aratate lumii doar ca si idee ....mai e de asteptat pana sa apara pe piata....sa apara preturi etc.

16. #16 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    Deocamdata Wii Black este lansat numai in Japonia.. nu si in restul lumii. Intrebati daca il vor aduce si in US si EU, Nintendo au raspuns cu: "Nu exista planuri pentru lansarea altor culori in afara Japoniei".

17. #17 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Hmm...ar fi fain sa faca un wii rosu+galbe..si cu luminitza verde (Metroid version)
    Sau unul Rozzzzzzzz :X

18. #18 SP
    Member Leni's Avatar
    ai dreptate....ar putea sa faca mai multe combinatii, sa ai de unde alege....sau, cred eu, sa fie fiecare cu lumini de mai multe tipuri, setabile din meniu....si tu iti cumperi wii de care culoare iti place...si setezi culoarea luminii...si ai un wii pe gustul tau personal nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.