Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Urmatorul Mortal Kombat va fi Rated M

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Urmatorul Mortal Kombat va fi Rated M

Nu stiu cati dintre voi cunoasteti faptul ca se lucreaza la un nou joc din seria Mortal Kombat, insa cu totii ne asteptam la un com-back. Stiu ca franchisa si-a cam pierdut din fanii dupa ultimele jocuri aparute, unul din motive fiind lipsa fatalities-urilor sau mai bine zis lipsa violentei din joc. Se pare ca acest lucru se va schimba in urmatorul joc. Ed Boon, creatorul seriei, a dezvaluit prin intermediul programului twitter ca jocul va fi rated M.
    "U r absolutely right. People want an M-rated MK....dammit we will give them an M-rated MK,"
    Acesta a mai zis ca noile fatalities vor pline de violenta, asa cum isi doreste orice fan al serie MK. Jocul nu va mai avea super-eroi, continund doar personaje din universul MK.
    "Motion capturing special moves & fatalities today....they are kind of sick !!," he wrote. Carlos & Rick O. doin some kool fatalities. I hope we aren't taking these too far. "
    Attached Images Attached Images 943566_20080902_screen002.jpg

2. #2 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    suuupeerrr
    are dreptate,jocul a cam pierdut din fani..pe mine de exemplu

3. #3 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ar fi superb sa fie asa (fara eroii din Dc Universe si mult mai violent cum era pe la inceputurile seriei: gen Mk2, Mk3). Dar din cate stiu eu Midway a fost cumparat in mare parte de Warner Bros. Printre ce a cumparat Warner Bros se numara si franciza de la Mortal kombat. Intrebarea mea este Ed Boon creaza pentru Warner Bros acum? Si daca da mi se pare destul de ciudat ca Warner Bros nu si-ar baga din nou personajele(Batman, Superman, etc.) in noul MK.

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Can't wait!

5. #5 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    nice... in screenshot sunt scorpion si sub-zero sau mi se pare mie

6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    5 Ways Mortal Kombat 9 Can Devastate
    Though I have not been a long-term fan of the Mortal Kombat series, only getting into the first MK a couple of years back, but I would have to say it�s one of my all-time favourite series, and definitely sits next to Tekken at the top of my favourite fighting series. Mortal Kombat: Armageddon was the first MK that I picked up -for a bargain price too!- and I have to say I was blown away. Soon after I ventured into the classic Mortal Kombat (MKII), and though I didn�t like it as much -probably due to the gruelling difficulty- the game gave me an adamant idea of how far the series had come through and what values it adhered to from its ancient roots. After the slight blunder that was Mortal Kombat vs. DC Universe, a lot of fans were left hurt, and with the sudden decimation of Midway there was a sudden panic that Mortal Kombat 9 wouldn�t ever occur. Luckily, Ed Boon says it will, and here�s what the series can do to adopt to the current console climate�

7. #7 SP
    Member zaice's Avatar
    Super stirea.Sper sa fie o continuare a shaolin monks, adica sa fie si partea de story.Ideea de tournament este super ok,dar mie cel putin story mode de la shaolin monks mi-a placut la nebunie

8. #8 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by no_m3rcy View Post
    nice... in screenshot sunt scorpion si sub-zero sau mi se pare mie
    Dupa cum arata poza as zice ca este Mk vs Dc .

9. #9 SP
    este poza din MKvsDC...asta pt ca inca nu sa dezvaluit nici o imagine sau teaser pt noul mortal...

10. #10 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Nu am jucat MK vs DC inca (spre rusinea mea) dar din cate vad in acest screenshot, asta e fatalitatea lui Scorpion si din MK4, deci inseamna ca si in acesta au fost Fatalitati.

Corectati-ma daca gresesc, dar mie tot M Rated mi se pare si MK vs DC din screenshotul de mai sus

11. #11 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Nu am jucat MK vs DC inca (spre rusinea mea) dar din cate vad in acest screenshot, asta e fatalitatea lui Scorpion si din MK4, deci inseamna ca si in acesta au fost Fatalitati.

Corectati-ma daca gresesc, dar mie tot M Rated mi se pare si MK vs DC din screenshotul de mai sus
    Singurul motiv pentru care Mk vs Dc nu e rated M este pentru ca in acest joc sangele nu is prea face aparitia si fatalitatile nu sunt deloc brutale cum erau in Mk 2 de exemplu . Uitate pe youtube sa vezi fatalitatile si brutalitatile din Mk vs Dc si vei vedea de ce nu este rated M .

12. #12 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Rated M for mature The only way a MK game should be b-)

13. #13 SP
    pai,MK vs DC nu este un joc care sa merite M,lipsa de goore..practic este o rusine pt seria Mortal..unul din putinele motive pt care se merita este grafica(detalii etc..),si un gameplay inovativ..in rest lipsa aproape totala de sange,fatalele sunt groaznice,asa ca cine nu a jucat Mk vs DC nu a pierdut mare lucru

14. #14 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Asta spui tu sekhemet. Dar daca esti un fan al seriei MK cu siguaranta nu esti de aceiasi parere. Desi fatalitatiile sunt "asa si asa" si au cam bulit-o bagand caracterele din Dc Universe jocul ofera un fighting excelent, combos-uri bine elaborate, un online mode exceptional. Deci parerea mea este ca nu trebuie ratat MK Dc Universe daca esti fan si ai trecut prin toata seria cum am trecut eu si am astept de la MK1 continuarile pana in prezent.

15. #15 SP
    Member Vami's Avatar
    Eu eram mare fan MK si acum mai sunt dar ultimul joc m-a cam dezamagit.. sper ca asta sa fie mai stralucit. " Get over here ! "

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Asta spui tu sekhemet. Dar daca esti un fan al seriei MK cu siguaranta nu esti de aceiasi parere. Desi fatalitatiile sunt "asa si asa" si au cam bulit-o bagand caracterele din Dc Universe jocul ofera un fighting excelent, combos-uri bine elaborate, un online mode exceptional. Deci parerea mea este ca nu trebuie ratat MK Dc Universe daca esti fan si ai trecut prin toata seria cum am trecut eu si am astept de la MK1 continuarile pana in prezent.

ei bine eu sunt un fan al seriei...pt informatia ta am avut marea majoritate a mortaluriilor in original pe ps1,si inca mai tot ce a iesit de ps2 plus versiunea psp... plus pc...
    si crede-ma pe cuvant am intalnit fani mortal mai infocati ca mine care sunt de aceiasi parere..nu e placut sa vad schema lui kabal la flash,doar ca putin imbunatatita,pumnii lui motaro la lex luthor samd sa nu mai zic de fatale care sunt total neinspirate
    daca esti fan mortal si ai jucat tot vei stii cat de neinspirat este si cat de lipsit de violenta este..prin asta a iesit seria mortal in evidenta...nu prin genuri dead or alive sau eu mai stiu

17. #17 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Asa da. Asta e MK-ul pe care il stiu de mult...rated M

18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu am jucat MK vs DC, dar din ce am vazut este o dezamagire. Sper ca MK 9 sa semene cu primele jocuri ale seriei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.