Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Zvon: Inca doua noi DLC-uri pentru GTA4 in lucru

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

Zvon: Inca doua noi DLC-uri pentru GTA4 in lucru

Todd Mitchell, analist Kaufman Bros. Equity Research, a declarat ca anticipeaza lansarea a doua noi DLC-uri pentru Grand Theft Auto 4. Aceste doua noi DLC-uri ar putea ajunge si pe Playstation 3, deoarece Microsoft a avut un contract de exclusivitate doar pentru primele doua episoade. De asemenea, el mai anticipeaza lansarea unui noi joc GTA in anul fiscal 2011 si un port al jocului GTA: Chinatown Wars pe Playstation 2.
    Attached Images Attached Images gta4.jpg

2. #2 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Daca ar mai aparea un GTA pe PS2 cred ca ii va creste popularitatea PS2-ului

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Astept versiunea de PSx

4. #4 SP
    Member collector's Avatar
    daca scoate dlc sa mai ''bage'' inca o insula a orasului ..

5. #5 SP
    Member dexx's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    daca scoate dlc sa mai ''bage'' inca o insula a orasului ..
    Asta zic si eu . Deja ma mir...pana unde or sa continue cu dlcurile astea ?!

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by dexx View Post
    Asta zic si eu . Deja ma mir...pana unde or sa continue cu dlcurile astea ?!
    Pai gata, eu zic ca DLC-ul este "viitorul". Ce rost are sa piarda tone de bani pe manufacturare diskuri, etc... cand pot scoate DLC-uri ? Ce rost are sa lucreze 5-10 ani la un joc, cand pot lucra 2, si in rest scot DLC-uri ?

7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu e un viitor si mai degraba o regandire a modului in care jocurile isi prelungesc existenta.
    Inainte aveam expansion packs, addins, addons etc. Acum toate se unesc sub un singur nume: DLC.
    Singurul lucru care difera e modul de achizitie, inainte era tot de pe rafturi iar acum e de pe net.

Imi aduc aminte de un prieten care si-a luat un expansion pentru un Battlefield (imi scapa acum care). Ii venise jocul in carcasa frumos, doar ca atunci cand a desfacut-o a avut o mare surpriza: carcasa era goala! A aflat mai tarziu ca in carcasa se afla un cod de unde sa downloadezi addon-ul.

Ce rost are sa piarda tone de bani pe manufacturare diskuri, etc... cand pot scoate DLC-uri ?
    Ballad of Gay Tony si Lost & Damned vor fi lansate pe disc.

8. #8 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Le cumpar si apropo Felicitari GTA IV pentru cel mai complex si mai bun story din istoria gamingului
    Apropo am citit undeva (nu mai tin minte unde) foarte demult pe cand nici nu se stia de TLAD ca vor aparea 5 DLC pentru GTA 4(sursa fiind Rockstar). Pe atunci nu stiam ce sunt alea DLC si apoi cand a aparut TLAD am cautat cu disperare sa mai citesc odata stirea insa nu am gasit-o
    Cred ca in urmatoarele DLC-uri vei juca , ca protejatul lui Phil Bell

9. #9 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Astept versiunea de PSx
    Si DLC-urile aferente.

10. #10 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Le cumpar si apropo Felicitari GTA IV pentru cel mai complex si mai bun story din istoria gamingului
    Tu de pe ce planeta ai aparut? Best story ever? Ha haaaaaaaaaaaaaaaaa

11. #11 SP
    Parerea mea

12. #12 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    GTA IV pentru cel mai complex si mai bun story din istoria gamingului
    Ce-ai luat? Da si mie nu fi zgarca!

13. #13 SP
    Banned Xmen88tl's Avatar
    E normal ca pentru MrIacob GTA4 sa fie cel mai cel joc daca numai asta a jucat poate o sa-si schimbe parerea cand o sa joace al doi-lea joc din viata lui.

14. #14 SP
    Member Szergiu's Avatar
    unul din lucrurile care nu imi plac la gta 4 e ca nu pot lua remorci(cisterne platforme.........) chiar daca acestea exista
    daca ar iesi un astfel de "update" sau DLC sau....as fi multumit

15. #15 SP
    Quote Originally Posted by Xmen88tl View Post
    E normal ca pentru MrIacob GTA4 sa fie cel mai cel joc daca numai asta a jucat poate o sa-si schimbe parerea cand o sa joace al doi-lea joc din viata lui.
    Asa e.! N-am mai jucat nici un alt joc
    (Apropo ai inteles gresit ceva---iti dai seama unde?---)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.