Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Tekken 6 - complete roster

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Tekken 6 - complete roster

Tekken 6 este un fighting game dezvoltat de Namco Limited care a fost lansat pentru prima data pe Japanese arcades in Noiembrie 2007. Jocul va fi lansat si pe consolele next-gen, PS3 si Xbox 360, fiind pentru prima oara cand un joc din seria Tekken va aparea pe o consola de la Microsoft. Tekken are ca data de lansare 27 Octombrie 2009. Tekken 6 va avea cel mai mare character roster din istoria jocului, 40 de personaje.

Personajele: Anna Williams, Armor King, Alisa Bosconovich*, Asuka Kazama, Baek Doo San, Bob*, Bruce Irvin, Bryan Fury, Christie Monteiro, Devil Jin, Dragunov, Eddy Gordo, Feng Wei, Ganryu, Heihachi Mishima, Hwoarang, Jack-5, Jin Kazama, Julia Chang, Kazuya Mishima, King, Kuma, Lars Alexandersson*, Marshall Law, Lili, Lee Chaolan, Lei Wulong, Leo, Marduk, Miguel Caballero Rojo*, Mokujin, Nina Williams, Panda, Paul, Phoenix, Ravan, Roger Jr, Steve Fox, Wang Jinrey, Ling Xiaoyu, Yoshimitsu, Zafina*.
    character bios

*personaje noi.
    Attached Images Attached Images tekken_6_2.jpg

2. #2 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Good rival for Street fighter 4 .

3. #3 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Cred ca va fi peste Street Fighter 4 cu mult. Bine depinde si de gusturile fiecaruia acum. Can't wait for Takken 6.

Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Good rival for Street fighter 4 .

4. #4 SP
    Junior Member sSrzsN's Avatar
    o sa fie peste street fighter 4 mereu mi`a placut teken chiar dak eu prima oara m`am jucat pe super nitendo street fighter 2

5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Yep . Can't wait for Tekken 6 :X

6. #6 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    It's gonna be BiG

7. #7 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Jocul asta trebuia sa ramana exclusivitate PS3.

8. #8 SP
    La fel si Final Fantasy sau Metal Gear Solid...in ritmul asta, singurele exclusivitati care vor ramane sunt cele marca SOE. S-a ajuns in situatia de a pierde 3 exclusivitati in doar cateva luni si din cauza (intr-o oarecare masura) celor de la Sony...

9. #9 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Vreti sa dezvoltati de ce anume trebuiau sa ramana jocurile astea exclusivitati?

10. #10 SP
    Banned cryyo's Avatar
    "Da mai bine" la funii PS3.

11. #11 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Jocul asta trebuia sa ramana exclusivitate PS3.
    Seria Tekken, niciodată n-a fost o exclusivitate Sony.

12. #12 SP
    "Da mai bine" la funii PS3.
    Ma asteptam si eu la un reply elocvent, nu la comentarii fanbotiste ...
    Precum zice Ronan, Tekken n-a fost exclusiv Sony, asa cum nici FF n-a fost.

Daca exclusivitatea le-ar fi adus ... nu stiu ... un plus de calitate sau orice altceva, atunci da, as fi fost de acord cu afirmatia ca ar fi fost mai bine sa ramana exclusive. Dar asa ... doar hating.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ma asteptam si eu la un reply elocvent, nu la comentarii fanbotiste ...
    Precum zice Ronan, Tekken n-a fost exclusiv Sony, asa cum nici FF n-a fost.
    Si Tekken si FF au fost dezvoltate de developeri "independenti" (respectiv Namco si Square Enix). Dar datorita evolutiei pe piata consolelor si datorita refuzului celor de la Sony, cel putin pana acum, de a micsora preturile pentru consolele lor, (ajutand in acest fel si dezvoltatorii de jocuri) developerii au inceput din ce in ce mai serios sa ia in calcul si release-uri pt consola celor de la Microsoft, iar unii chiar sa renunte la dezvoltarea jocurilor pentru PS3. (Activision)

14. #14 SP
    Banned cryyo's Avatar
    GreyhounD, nu ti-ar strica sa fii mai indulgent, ce-s cu expresiile astea "fanbotiste"?!

15. #15 SP
    Quote Originally Posted by digw33d View Post
    Si Tekken si FF au fost dezvoltate de developeri "independenti" (respectiv Namco si Square Enix). Dar datorita evolutiei pe piata consolelor si datorita refuzului celor de la Sony, cel putin pana acum, de a micsora preturile pentru consolele lor, (ajutand in acest fel si dezvoltatorii de jocuri) developerii au inceput din ce in ce mai serios sa ia in calcul si release-uri pt consola celor de la Microsoft, iar unii chiar sa renunte la dezvoltarea jocurilor pentru PS3. (Activision)
    Corect, asta e explicatia pentru care unele exclusivitati nu raman exclusivitati. Eu ii intrebam pe stimabilii de ce anume ar fi preferat ei sa ramana exclusive, ce ar fi adus in plus jocului aceasta exclusivitate?

GreyhounD, nu ti-ar strica sa fii mai indulgent, ce-s cu expresiile astea "fanbotiste"?!
    "fanbotiste" = atribut pentru expresiile folosite de "fanboti", fanbotii fiind cei ce iubesc la maxim un lucru, dragostea aceasta facand sa urasca orice altceva, devenind astfel niste fan-bots. Daca te-ai simtit lezat si vizat de aceasta expresie inseamna ca te-ai revazut cumva ca fanboy, daca nu este cazul, nu cred ca era necesar un post fanbotic ca cel de mai sus. (numarul 7)
    Mai ales ca am crezut initial ca ar fi fost un lucru bun daca Tekken ramanea exclusiv. Din cauza asta am cerut si explicatii, in schimb...

16. #16 SP
    Probabil pentru ca sunt fani ai PS3 si tot ce vor e ca doar posesorii acestei console sa se poata bucura de jocurile respective. Poate ca se cred mai speciali avand aceste exclusivitati si poate ca subestimeaza puterea celorlalte console. Fiecare are motivele lui pentru care prefera o consola sau alta dar comentariile rautacioase pe care le-am vazut peste tot la adresa unora sau altora...nu cred ca pot aduce ceva bun...

17. #17 SP
    Member Rblood's Avatar
    Am o gramada de amintiri placute cu Tekken, a fost primul meu joc pentru PlayStation... Abia astept sa apara, ma bucur ca va fi lansat si pe 360, now everyone can enjoy it... including me

18. #18 SP
    Member cristian77's Avatar
    Pacat ca e 3D , that's sucks imo

19. #19 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Tocmai am dat peste Tekken 1 pentru One lol (e �n perfectă stare discul ) - memories!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.