Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Highlander: The Game

1. #1 SP
    VIP Member Donely's Avatar

Highlander: The Game

In vara anului 1986 se lansa pe marile ecrane filmul Highlander, care avea sa devina repede un mare succes . Dupa 22 de ani in care au iesit nu mai putin de patru serii pe marile ecrane, doua serii pe micul ecran si doua serii animate, iata ca acum Eidos Interactive va scoate pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 jocul Highlander. Drepturile de autor au fost obtinute inca din 2004. In joc iti asumi rolul lui Owen MacLeod, care este de fapt o ruda a lui Conor MacLeod si Duncan MacLeod. Actiunea jocului incepe undeva cand Roma cucerea Galia. MacLeod descopera ca de fapt nu este un om normal, un muritor de rand ci un om nemuritor atunci cand este ucis. Dupa ce revine la viata scopul lui este sa gasesca sabia in care ii sta puterea si maiestria si sa lupte impotriva unui nou Nemesis. In joc are chiar si un mentor nemuritor pe nume Methos care il va instrui sa dobandeasca abilitatile de luptator. Aceste puteri ii vor da un val de energie care se va descarca spre adversarii sai. Scenele de combat se vor concentra pe lovituri directe si pe diferite tipuri de sabii de la Katana pana la Claymore si Twin gladius. Jocul va folosi engine de Unreal 3 si promite a fi un joc de avangarda.

Eidos Interactive
    WideScreen Games
    Action
    Release: Q1 2009
    Attached Images Attached Images 3.jpg 1.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

2. #2 SP
    VIP Member Donely's Avatar

3. #3 SP
    Junior Member Nashicu's Avatar
    Pare superb jocul. Oricum Eidos sunt si au fost niste maestrii. Sa asteptam sa iasa.
    Thx !

4. #4 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da, super jocul. si eu il astept de cind s-a anuntat. mai pun si eu niste ss, dar vin si cu ceva related updates.

SCi care este compania mama a lui EIDOS are mari probleme financiare insa, cu toate acestea se pare ca ei incearca sa reziste eroic. Ei au propus schimbarea numelui SCi in EIDOS PLC, practic o preluarea a numelui EIDOS pentru ca acesta este deja un nume cunoscut worldwide. In decembrie au adunarea actionarilor unde se va decide schimbarea (la fata) si probabil viitorul companiei. Concluzia e ca ei NU isi permit sa o dea in bara nici cu titlul acesta, nici cu TR: Underworld sau cu ce mai au ei in portofoliu (asta dupa ce Kane and Lynch si Conflict Ops parca nu au facut prea multe vanzari). So, sa speram ca titlurile EIDOS din viitorul apropiat isi vor merita banii si lumea le va cumpara, pentru ca altfel, intr-un an sau poate maxim doi o sa vedem sigur stire cu RIP EIDOS. Nu vreau eu sa fiu ala rau, insa situatia lor nu e roz deloc. daca as fi p'acolo intr-un post de conducere eu as reinvia seria Legacy of Kain si asta repede de tot.
    Attached Images Attached Images hi02-08.jpg hi02-14.jpg hi02-16.jpg ny6_01.jpg ny6_06.jpg ny6_07.jpg ny6_09.jpg pompei03_02.jpg pompei03_04.jpg pompei03_13.jpg

5. #5 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    irish trhe highlander...interesant.. cred ca o sa fie reusit jocul

6. #6 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    EIDOS,nu s-a ocupat si de seria Commandos???Eu parca asa stiu.Ce joc superb (din punctul meu de vedere) a fost commandos.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.