Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Zvon: Naughty Dog lucreaza la un IP nou

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Naughty Dog lucreaza la un IP nou

Eytan Zana, un concept artist la Naughty Dog, a dezvaluit prin intermediul unui blog cateva imagini si detalii dintr-un nou proiect. Acesta este un joc in stilul ICO la care Naughty Dog lucreaza impreuna cu thatgamecompany, producatorul din spatele flOw si Flower. La momentul actual thatgamecompany lucreaza la Journey, in timp ce despre Naughty Dog nu se stie nimic, doar se zvoneste ca ar lucra la Uncharted 3. Asteptam un anunt oficial din partea SCE/Naughty Dog. Imaginile le puteti vedea aici.
    Attached Images Attached Images naughtydogf6nt.jpg

2. #2 SP
    Member tsuby's Avatar
    Mii de scuze pentru noobism, dar ce inseamna IP? Singurul inteles pe care il stiu pt IP este internet protocol.

3. #3 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Asta vroiam sa intreb si eu. Ce dracu inseamna IP ?

4. #4 SP
    IP = Intellectual Property

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tsuby View Post
    Mii de scuze pentru noobism, dar ce inseamna IP? Singurul inteles pe care il stiu pt IP este internet protocol.
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    IP = Intellectual Property
    Poti sa o iei si ca pe "O noua idee", "Un noua creatie"... New IP insemnand ceva ce nu a mai fost facut pana acum. Thx God for new IP's, ca altfel ne plictiseam de moarte cu sequels

6. #6 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Din moment ce au spus ca Uncharted va fi trilogie,e clar ca "deja" se lucreaza la parea a 3-a.O serie apreciata si care a generat vanzari bune,nu se pune la spate,sau pe lista de asteptari....se mulge
    Sa speram ca prin 2011 ,toamna,ne vom bucura de partea a 3-a Eu unul abia o astept.

7. #7 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by reltih_floda View Post
    Din moment ce au spus ca Uncharted va fi trilogie,e clar ca "deja" se lucreaza la parea a 3-a.O serie apreciata si care a generat vanzari bune,nu se pune la spate,sau pe lista de asteptari....se mulge
    Sa speram ca prin 2011 ,toamna,ne vom bucura de partea a 3-a Eu unul abia o astept.
    se apre ca nu ai inteles prea bine. un nou IP nu inseamna doar un nou joc, inseamna o noua franciza, o serie noua de jocuri. asa ca nu prea are cum sa fie un nou Uncharted, pentru a fi muls

8. #8 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Unde ai citit tu ceva despre un joc?

Este doar un proiect al unor oameni care intamplator lucreza pentru 2 companii diferite de jocuri video. Companiile nu sunt implicate.

Kotaku:

Before you get carried away, this isn't some official Ico project. Hell, it's not even an official game; it may just be an artistic collaboration between two guys who just really dig Ico, and will result in nothing more than some pretty paintings.
    Nici in link-ul pus de tine nu spune ceva de vre-un joc.

9. #9 SP
    Member taz@'s Avatar
    Artistic collaboration sau nu,sa lase seria noua de jocuri si sa se apuce naibii de Jak

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Unde ai citit tu ceva despre un joc?

Este doar un proiect al unor oameni care intamplator lucreza pentru 2 companii diferite de jocuri video. Companiile nu sunt implicate.

Kotaku:

Nici in link-ul pus de tine nu spune ceva de vre-un joc.
    Acum am vazut, se pare ca am inteles eu gresit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.