Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Zvon: Splinter Cell Trilogy si PoP Trilogy dezvaluite

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Splinter Cell Trilogy si PoP Trilogy dezvaluite

Conform Amazon France, Ubisoft se pregateste sa lanseze 2 dintre cele mai mari francize ale lor pe PS3, sub forma unor remake-uri. Desigur ca ma refer la Splinter Cell si trilogia Prince of Persia. Singurele lucruri dezvaluite pana acum, tot neoficial, sunt pretul (40$) si o data de lansare, 2 Noiembrie. Pana la confirmarea acestui zvon va puteti bucura de primul remake pentru PS3, GoW Collection. In toamna va fi lansat si Sly Collection.
    Attached Images Attached Images splinter-cell-chaos-theory_20050303093118_7405_original.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    si pe X360 de ce nu ?

3. #3 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca nu e si Conviction pe PS3 tot degeaba.

4. #4 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    si pe X360 de ce nu ?
    Uite ca ti-a raspuns istrategie de ce...

Abia le astept si le-am si trecut in carnetelul cu achizitii.

5. #5 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    OMG si ce vroiam sa joc Warrior Withing in HD

6. #6 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Withing ?
    Ma rog, Ubisoft e un fel de ciorap. Mai devreme era cu Microsoft, la Xbox 360, acum e cu Sony si face exclusivitati pentru ei. (ma rog, semi-exclusivitati). Naiba ii mai intelege.

7. #7 SP
    Member wolverine's Avatar
    Si eu ma bucur ca o sa apara trilogia pop pe ps3.si daca scot si splinter cell...si mai bine!

8. #8 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Nu inteleg de ce nu vor sa le scoata si pe X360, dar pute a ceva... aceste '' editii '' sunt si pe PS2 + GRAW + Rayman. Se pare ca Sony umbla la cutiuta cu maimute.

+1 pentru iStrategie

9. #9 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Momentan nu e nimic oficial. Totul e doar pe Amazon si eu sper sa apara trilogia PoP si pe 360 ca nu am jucat-o niciodata pana la capat.

10. #10 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Foarte buna ideea ! Chiar daca nu cred ca o sa le iau, PoP le-am jucat si SC nu prea imi place ( nu prea ii plac Tom Clancy's-urile).
    Inca sper la MGS Collection.

11. #11 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    ( nu prea ii plac Tom Clancy's-urile).
    Cui nu ii plac?

12. #12 SP
    Member vTGS's Avatar
    Abia astept sa vad cum imbunatateste Ubisoft d.p.d.v grafic seria PoP pt PS3, macar asta s-o faca calumea(nu a iesit bine deloc PoP: The Forgotten Sands ). Am terminat trilogia pe PC acuma urmeaza pe PS3 .

13. #13 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Se pare ca zvonul incepe sa se adevereasca.Prince of Persia:Trilogy si Splinter Cell:Trilogy au fost adaugate pentru precomanda pe zavvi.com.Cred ca o sa schimbe data de lansare pentru Spliner Cell(26 noiembrie).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.