Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 5 of 5

Thread: Fifa Interactive World Cup 2009 - FIWC09

1. #1 SP
    Banned Chifteluta's Avatar

Fifa Interactive World Cup 2009 - FIWC09

In urma cu doua zile s-a activat optiunea de inscriere in competitia organizata sub auspiciile FIFA si Sony Computer Entertainment. FIWC este o competitie la nivel international al carui scop este desemnarea FIWC Player, adica a viitorului campion mondial. Stabilirea invingatorului se va face ca urmare a unor turnee de calificare live ce se vor tine in diferite locatii ce vor fi anuntate, sau in urma calificarilor din joc online FIWC mode. Dupa calificari, un numar de 32 de jucatori vor fi invitati in FIWC09 Grand Final. Castigatorul va obtine un premiu in valoare de 20.000 $ precum si un autoturism KIA "Soul". Cum sunt aproape convins ca turnee de calificare live nu se vor tine in tara noastra, insist asupra unor aspecte in ceea ce priveste calificarile online. Calificarea in finala va avea urmatoarea structura:

UEFA - 5 jucatori
    CONCAF - 2 jucatori
    AFC - 2 jucatori
    CONMEBOL - 2 jucatori
    CAF - 1 jucator
    OCEANIA - 1 jucator

Restul pana la 32 de jucatori vor proveni din calificarile live.

Toti participantii la marea finala vor primii premii in functie de locul ocupat si se vor intalni cu vedete ale fotbalului mondial. Costurile de deplasare vor fi suportate de EA, Sony sau FIFA separat sau in parteneriat. Minorii vor fi obligatoriu insotiti de o persoana adulta.

Cu convingerea ca utilizatorii PS3 (putini dar buni) si iubitorii de FIFA din tara noastra, cu putina pasiune si antrenament vor reusi sa faca o figura frumoasa in turneul de calificare, de ce nu poate chiar cineva sa devina campion mondial, am deschis acest thread pentru discutii, meciuri jucate (fara a se considera o lauda) sau alte probleme legate de FIWC.

Obligatoriu sa va inregistrati si sa jucati de pe un cont valid, cu adresa valida, altfel riscati sa fiti eliminat din competitie sau chiar banat. Mai rau, puteti indeplini conditiile de calificare dar din cauza adresei sa ramaneti acasa. Mai multe amanunte in atasamentul de mai jos.
    Attached Images Attached Images fifa09_fiwc2009.jpg fiwc2009_tc.pdf

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Super buna treaba realizata de Sony si FIFA. Din pacate, nu stiu daca noi putem trece de partea cu "Obligatoriu sa va inregistrati si sa jucati de pe un cont valid, cu adresa valida, altfel riscati sa fiti eliminat din competitie sau chiar banat" avand in vedere ca nu avem Live Romania. Poate cineva mai pasionat face un test sa vada daca este acceptat.

Merci de news Chifteluta (sper ca nu te superi ca l-am pus pe homepage) !

3. #3 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    La inregistrare are Romania ca optiune de tara. Daca iesi in primii cinci eu cred ca o sa primesti invitatia. Normal ca nu ma supar, dar nu cred ca este o stire de portal. Ma rog!

4. #4 SP
    Junior Member ady27tdi's Avatar
    Woow !Super.Poti sa faci bani si din fotbalul virtual

5. #5 SP
    Junior Member neapuiu's Avatar
    am si eu o problema , am jucat o gramada de meciuri in FIWC dar cand dau sa vad ce punctaj am zice ca n-am jucat niciun meci si ca n-am clasament,va rog ajutati-ma

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.