Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: Street Fighter IV persoanje identice pe Xbox360/PS3

1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

Street Fighter IV persoanje identice pe Xbox360/PS3

Ca tot a pus Monky un video dragut pe HOME cu Street Fighter vin si eu repede cu o stire. Spre deosebire de Soul Calibur IV ( ps: am spus ca nu mi-a placut deloc jocul?! ) al carui personaje difereau intre versiunea de Xbox 360 si PlayStation 3 (faptul ca disc-ul de Xbox 360 are personajul de PS3 pe el este partea a2a), jocul celor de la CAPCOM Street Fighter IV nu va avea nicio diferenta intre cele doua console. Asadar, acum cei ce au ambele console si nu stiu pentru care sa il cumpere vor avea si mai multe probleme.
    Attached Images Attached Images street_fighter_4_1.jpg street_fighter_4_2.jpg street_fighter_4_3.jpg street_fighter_4_4.jpg street_fighter_4_5.jpg street_fighter_4_6.jpg street_fighter_4_7.jpg street_fighter_4_8.jpg street_fighter_4_9.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    [fanboyism] Nu cred ca vor avea probleme in alegerea versiunii, crucea de la xbox spune tot [/fanboyism]

Fanboyismul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare, daca ati avut antecedente epileptice este recomandat sa va consultati medicul inainte vizualizarii fanboyismului.

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    [fanboyism] Draga Uziwood, la jocul Street Fighter 4 Microsoft va oferi un bundle cu un controller care are Digitalul refacut si mult mai functional decat actuala versiune. Cei care au ambele console cu siguranta o aleg pe cea de 360 pentru controller-ul inclus in pachet care e binevenit la orice alt joc [/fanboyism]

Enjoy!

4. #4 SP
    Link or it didn't happened. Eu am cautat si n-am gasit nimic in legatura cu bundle-ul asta. Stiu ca M$ o sa faca un nou controller editie limitata de culoare verde care va avea crucea modificata in bine, controller care va fi disponibil doar in SUA parca. Dar ca vine cu SF IV nu gasesc niciunde.

5. #5 SP
    daca asta ai inteles tu din stirea cu controller-ul verde (NU va di distribuit in SUA) inseamna ca stii foarte bine sa te documentezi si debordezi de un simt al orientarii deosebit.

Si in tocmai pentru ca de acest controller sa profite toata lumea inclusiv cei din US, va veni un nou bundle cu Street Fighter IV.

Citeste ultima parte a stirii. Sunt sigur ca ai "cautat"

The new controller is expected to debut alongside Pro Evolution Soccer 2009 and is thought to have been prompted by the upcoming release of Street Fighter IV.
    Tu chiar crezi ca vor lasa pe cei din US fara un revised controller? E clar ca va mai veni un bundle si e si mai clar ca pentru Street Fighter 4. Tot ce inseamna "editie limitata" se va opri la culoarea verde.

Probabil faci parte din oamenii care nu cred in Dumnezeu pentru ca nu l-au vazut pe youtube. Unele chestii sunt evidente si ajungi usor la o concluzie.

6. #6 SP
    Vad ca tot in flame o dai de fiecare data cand vezi un post de-al meu. Daca te uiti atent am scris ca am citit ca va fi distribuit DOAR in SUA, lucru care l-am gresit, avand in vedere ca va fi disponibil mai peste tot inafara Americii de nord.

Faptul ca va fi vre-un bundle cu street fighter tot nu vad. AceyBongos' Xbox Life: New Green Xbox 360 Controller - Win One to Try Out! aici e o stire. Nu spune nimic despre vre-un bundle cu SF doar ca va oferi o experienta imbunatatita celor obisnuiti sa joace cu d-padul.

Redesigned Xbox 360 Controller Has Better D-pad, Is Not Arriving in North America - Shacknews - PC Games, PlayStation, Xbox 360 and Wii video game news, previews and downloads inca o stire care nu spune despre vre-un bundle. Gizmodo UK : Xbox 360 Getting New Controller: Ugly Green Too aici e inca un articol si in final, pe gamespot GC 08: New Green Xbox 360 Controller - GameSpot Preview Blog - Gaming News and Videos

Este ultima oara cand iti raspund pe forumul acesta. Eu incerc sa vorbesc frumos, ca-ntre prieteni, relaxat dar tu tot timpul sari la gatul meu.

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Both of you, shake hands and makeup ! It's an order !

8. #8 SP
    GC 2008: Revised 360 controller is 'limited edition,' 'promotional item' - Joystiq

Cand am citit eu stirea, in partea de jos continea un mare zvon conform caruia se spunea ca si cei din US vor avea parte de controller dar ca bundle la Street Fighter IV. Acum insa apare doar:
    \"We've contacted Microsoft in the hopes of ascertaining its US plans for the improved controller, if any.\"
    Totusi stirea tine sa aminteasca de SF IV asa cum am citat mai sus. Si dupa cum am incercat sa-ti spun si eu, este destul de evident ca Microsoft nu va lasa lucrurile sa ramana la nivelul de "limited edition" cu controller-ul.

De parca ti-as fi cerut eu vreun raspuns vreodata sau ti-am cerut vreo justificare. Daca tie ti se pare ca te-am atacat in vreun fel doar pentru ca am tinut sa te contrazic in doua randuri, nu cred ca eu sunt ala cu problema. Daca nu-ti convine modul in care eu tin sa contrazic (tin sa recunosc, sunt prea acid cateodata, deh abia ma mai suport )

Oricum, esti liber sa faci ce vrei, dar ai grija ca dupa ce-ti iei buletin poti sa faci parnaie, scoala de corectie, chestii grele

9. #9 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Meh nu conteaza pt ce consola apare va certati ca la gradinta ce dzeu o sa fie la fel pe amandoua sistemele idenitc 100% asa ca chill out ....

Ps .O sa il iau pt ps 3 cat si pt xbox asa de al dracu ca sunt fanboy ( la amandoua sistemele)
    Asa ca chill out si ps 3 si xbox sunt console de jocuri care au acelasi scop sa te joci pe ele sa te simti bine .
    Suntem aici pt a vb de jocuri nu pt flame si alte copilari care nu isi au locul pe un forum ..

Play on !

10. #10 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    La un momentdat aparuse pe piata niste gamepaduri pentru PS2 ca cel de mai jos.

s24032_ps2_3.jpg

Asta sau un Hori arcade stick 41wwjooiixl._ss500_.jpg cred ca sunt cele mai bune. Eu personal nu ma descurc mai deloc cu dualshockul.

11. #11 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Collector's Edition pentru Europa si Australia

- jocul
    - 2 figurine, Ryu si Crimson Viper
    - bonus disc (trailere si un film animat de lung metraj)
    - strategy guide pentru pesonajele noi si DLC exclusiv
    Attached Images Attached Images sfivcollectors.jpg streetfighterxboxbox.jpg

12. #12 SP
    Sper ca artworkul ala de pe spatele cutiei e improvizat, ca arata groaznic.

13. #13 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Sper ca artworkul ala de pe spatele cutiei e improvizat, ca arata groaznic.
    Pai din cate vad eu, personajele de pe spatele cutiei sunt chiar figurinele, care se vad printr-un plastic transparent, in relief. Artwork pare a fi doar fundalul.

P.S.: Eu problemele d-padului le-am rezolvat cu un controller ca cel din imagine.
    Attached Images Attached Images 560995-arcadestick_super.jpg

14. #14 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Totusi pachetele Collector's Edition nu sunt identice, singura diferenta o fac figurinele. Pt. PS3 avem figurina Ryu, iar pt. varianta XBOX360 avem Viper. Eu ma consider norocos, avand in vedere ca detin un PS3 si tocmai ce-mi doream o figurina Ryu

15. #15 SP
    sunt identice pentru Europa. Doar in US sunt separate pe consola.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.