Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: SSX: Deadly Descents anuntat

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

SSX: Deadly Descents anuntat

VGAul din acest an a adus destule surprize, printre acestea numarandu-se si SSX: Deadly Descents, joc a carui aparitie este zvonita de ceva timp. SSX: Deadly Descents ne prezinta povestea unei echipe care incearca sa intre in istorie, fiind prima echipa care sa coboare unii dintre cei mai inaccesibili versanti ai planetei. Printre locatii se numara muntii Himalaya sau Antarctica. Jucatorii vor infrunta atat natura, cat si o alta echipa, dornica sa realizeze acelasi lucru. Obiectivul jocului este sa supravietuiesti, si sa o faci cu stil. SSX: Deadly Descents este produs de EA Canada si va fi lansat pe PS3 si Xbox 360.
    Attached Images Attached Images sc98318780.jpg

2. #2 SP
    Member romey's Avatar
    SSX este o serie super a celor de la EA. Eu le-am jucat toate. Ma bucura vestea asta

3. #3 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by romey View Post
    SSX este o serie super a celor de la EA. Eu le-am jucat toate. Ma bucura vestea asta
    Daca le-ai jucat pe toate si ti-au placut cat de cat ar trebuii sa fi dezamagit de aceasta veste deoarece jocurile SSX intotdeauna au fost jocuri prietenoase,arcade iar din acest trailer pare ca jocul nu este asa prietenos si devine "Hardcore" cum s-ar zice.

4. #4 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by pIDGEI View Post
    Daca le-ai jucat pe toate si ti-au placut cat de cat ar trebuii sa fi dezamagit de aceasta veste deoarece jocurile SSX intotdeauna au fost jocuri prietenoase,arcade iar din acest trailer pare ca jocul nu este asa prietenos si devine "Hardcore" cum s-ar zice.
    N-ai de unde stii tu ce-mi place mie... dar hop si noi .Tot timpul se gasesste cite unul asa cum esti tu acum sa-ti dea peste nas asa numa sa se afle in treaba.

5. #5 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by romey View Post
    N-ai de unde stii tu ce-mi place mie... dar hop si noi .Tot timpul se gasesste cite unul asa cum esti tu acum sa-ti dea peste nas asa numa sa se afle in treaba.
    Nu te supara pe mine dar avand in vedera ca le-ai jucat pe toate si este o serie super,inseamna ca,cat de cat ti-a placut,mi-am dat cu parearea,imi pare rau daca te-am deranjat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.