Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: Nintendo lansează DSi �n America de Nord pe 5 Aprilie

1. #1 SP
    Senior Member eXist's Avatar

Nintendo lansează DSi �n America de Nord pe 5 Aprilie

Daca adorati tot ce tine de next-gen puteti sa va asezati la coada de pe acum �n fata magazinului preferat pentru ca Nintendo a anuntat data lansarii DSi-ului. A treia varianta a fabricii de bani numita Nintendo DS va ajunge pe rafturile magazinelor pe 5 Aprilie, si mai mult ca sigur ca tot atunci se va epuiza. Data lansarii fusese anuntata pe 4 Aprilie luna trecuta, dar av�nd �n vedere cum se modifica lansarile �n lumea gamingului, noua ni se pare ok.

Pentru cei care locuiesc �n pestera (noi credem ca e cam greu sa va faceti poze acolo), va reamintim ca aceasta versiune de consola va avea 2 camere foto integrate, un voice recorder interactiv si va fi capabila sa redea melodii de pe cardul SD. Software-uri downloadabile vor fi disponibile prin intermediul aplicatiei DSiWare, cu preturi �ncep�nd de la 200 Puncte. Nu se stie �nca daca software-urile vor fi disponibile �nca de la lansare, dar pretul consolei este anuntat ca fiind �n jur de 170$. Nintendo DS va fi disponibil �n toate culorile curcubeului, adica albastru si negru.
    Attached Images Attached Images template_stiri.jpg showfile-1.jpg showfile-2.jpg showfile-3.jpg showfile-4.jpg showfile-5.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Nu prea cred eu ca va fi asa de next-gen ..

3. #3 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Wooohooooo ce bine arata.Deci ma pun sa strang bani si poate reusesc sa iau unu de la WebPredator daca aduce.

Intrebareana acum Ds-ul nu avea cum sa ruleze muzica?

4. #4 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by crysty View Post
    Nu prea cred eu ca va fi asa de next-gen ..
    Nu va fi. O comparatie intre cele doua, aici! Eu tot o sa o cumpar, deoarece vor iesi jocuri compatibile numai cu aceasta versiune. Sper sa nu fie doar jocuri care sa foloseasca camera sau mike-ul... Din pacate, nu va mai avea slot de GBA, si cred ca va deschide noi orizonturi in materie de piraterie, prin slotul SD...

5. #5 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Oricum, se merita de 10 ori fata de un PSP,numai pt. multimea de jocuri disponibile gen: Fifa street 3 si piratii din caraibe.

6. #6 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Wooohooooo ce bine arata.Deci ma pun sa strang bani si poate reusesc sa iau unu de la WebPredator daca aduce.

Intrebareana acum Ds-ul nu avea cum sa ruleze muzica?
    Nu in mod oficial. Se putea doar prin utilizarea unui flashcart.

Si e putin probabil sa se lanseze jocuri doar pentru DSi, ar fi considerat practic DS2 ceea ce n-ar fi prea sanatos. Maxim vor fi prezente anumite optiuni de genul imagine wide a suprafetii de joc, atasarea unor imagini facute cu ajutorul camerei unui item, unei harti whatever.

7. #7 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Eu am sa raman la lite-ul meu pt. ca practic si functional nu se merita. Nu-mi trebuie camere naspa in ds, gradul de luminozitate in plus ii just stupid(considerand ca va avea baterie de 840mAh care este un downgrade si fata de nds-ul original de 860 si lite de 1000 mAH) si scoaterea slotului de gba practic omoara backward compatibility-ul pt. un slot sd care pt. mine cel putin ii useless(plus ca nu mai ai unde sa bagi adaptorul de guitar hero). Deci in concluzie mi se pare o revizie mai putin decat inspirata si m-am hotarat s-o ignor cu totul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.