Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Resident Evil 5: 4 milioane de unitati (aproape) vandute

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Resident Evil 5: 4 milioane de unitati (aproape) vandute

Capcom au anuntat azi ca ultimul joc din seria Resident Evil a fost trimis spre vanzare pana in prezent in peste patru milioane de exemplare. Desi nu inseamna copii vandute clientilor, acestea au ajuns in magazine si la ce note bune a primit jocul, cel mai probabil acestea vor pleca destul de repede de pe rafturile magazinelor. De asemenea, Capcom s-a laudat ca demo-ul jocului a fost descarcat de peste 4 milioane de ori atat pe X360 cat si pe PS3.
    Attached Images Attached Images resident-evil-5_2008_09-26-08_03.jpg re5sc3.jpg re5sc2.jpg re5sc5.jpg re5sc6.jpg re5sc7.jpg

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Una din aia e și la mine (mă rog la poștă...ajunge ea zilele astea). Can't wait!

3. #3 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ma bucura stirea! Desi
    , e o aventura extraordinara care nu trebuie pierduta de nici un detinator de console.

4. #4 SP
    ...legat de spoiler: păi aia se știa �ncă de pe vremea lui Resident Evil 4. De c�nd s-a terminat cu Raccoon City totul s-a dus...acolo (era să zic un cuv�nd ur�t) lol

5. #5 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Here we go again...

Nush daca tii minte in RE4, chiar la inceput cand ajungi in sat si trebuie sa dai gata vreo 30-40 de zoombies pana sa sune clopotul ala... belive me: IT'S HORROR! Nu ai decat vreo 10 gloante la pistol si vreo 5 la shotgun, si nu poti sa rezisti decat daca te baricadezi in/pe una din casele din sat! Sau
    unde vin vreo 50 pe geamuri, pe usi, prin pod, etc... Nu e survival - horror? Nu inteleg ce legatura are story-line-ul cu gameplay-ul...

6. #6 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    trebuie sa imi ajunga si mie RE 5 debea astept ! RE 4 nu mi sa parut cine stie ce, grafica a fost jalnica rau de tot

7. #7 SP
    Member zaice's Avatar
    Ronnie's game.Nice one....Sunt curios de diferentele intre R5 pe consola si PC.

8. #8 SP
    Pe PC o să-l poți �ntoarce cum vrei și edita cum vrei (costume exclusive, etc) La fel cum s-a �nt�mplat și cu Resident Evil 4.

9. #9 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by HeatoN View Post
    trebuie sa imi ajunga si mie RE 5 debea astept ! RE 4 nu mi sa parut cine stie ce, grafica a fost jalnica rau de tot
    Nu prea sunt de acord cu tine...in 2005 cand a aparut RE4 nu mi s-a parut deloc o grafica jalnica rau de tot (vb de Ps2 ca pe asa ceva jucam atunci)...probabil ca tu l-ai jucat anu trecut si atunci normal sa ti se para o grafica jalnica dar ma repet...pt 2005 si Ps2 la acea vreme era ok.

10. #10 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    are multe puncte slabe jocul.cu parere de rau pentru fani...dar pe mine m-a dezamagit.dupa 2 misiuni l-am abandonat.

11. #11 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by reltih_floda View Post
    are multe puncte slabe jocul.
    Detaliaza...

12. #12 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    @Tibikimi : poate pe ps2 ti s-a parut altfel , eu vorbeam de versiunea de pc a lui Resident Evil 4 ca mi sa parut jalnica , l-am jucat in 2006 mi s-a parut jalnica deoarece parca se vedea cu purici s-au cam asa ceva
    reltih_floda:de ce zici ca are multe puncte slabe jocul?mi se pare unul dintre cele mai bune jocuri scoase vrodata,parca presimt ca jocul asta slab o sa fie Game Of The Year

13. #13 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    nu ma intelegeti gresit,e doar punctul meu de vedere.poate sa fie jocul anului,nu am nimic impotriva.pe mine cel putin m-a dezamagit.cel mai mult ma enerveaza ca nu pot merge si trage in acelasi timp.asta e un mare dezavantaj.restul ,va las pe voi sa le descoperiti.
    just enjoy it.

14. #14 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    chestia asta m-a cam enervat si pe mine.dar odata ce te obisnuiesti nu o sa ti se mai para un dezavantaj

15. #15 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by zaice View Post
    Sunt curios de diferentele intre R5 pe consola si PC.
    PC:
    Grafica, control (mouse + keyboard), moduri facute de comunitate..

16. #16 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    vrei sa spui ca resident evil 5 pe pc o sa aiba grafica mai buna ca pe ps3 sau 360? ma indoiesc , cred ca va fi o portare oribila ca la gta 4 .incercati jocul pe una din aceste console si vedeti si voi ce grafica are zici ca e film .si ma descurc mai bine cu padul de cat cu mousul si tastatura

17. #17 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    la care RE ai vazut u sa mergi si sa tragi in acelasi timp???

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    la care RE ai vazut u sa mergi si sa tragi in acelasi timp???
    ...ai auzit de Resident Evil: Outbreak File #2? No �n ăla.

19. #19 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Trebuie totusi sa recunoastem ca seria Resident Evil a pus accentul pe trasul de pe loc. Probabil asa cred ei ca te sperii mai repede cand te intorci un pic si dai nas in nas cu un manji.

20. #20 SP
    Manager paul's Avatar
    Si treaba asta e de obisnuinta. Ca si noi-venitii in lumea consolelor cand pun mana pe un controller.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast