Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 14 of 14

Thread: Red Faction Demo

1. #1 SP
    Member zNowkid's Avatar

Red Faction Demo

Daca vreti sa va faceti o parere despre noul joc de la THQ, inregistrati-va pe site-ul oficial.Odata inregistrati pe site, veti gasi o pagina dedicata jocului Red Faction.Alegeti consola pe care o detineti (XBOX360/PS3) si veti primi un key, cu ajutorul caruia veti putea descarca jocul dupa XBL/PSN.Jocul nu este prea lung, dar aveti ocazia de a vedea cum functioneaza Geo-Mod 2.0.Jocul full va fi lansat pe data de 12 iulie.Si sa nu uit site-ul oficial THQ.
    Attached Images Attached Images rf.jpg

2. #2 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    O porcarie de joc... parerea mea.

3. #3 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    O porcarie de joc... parerea mea.
    Te inseli amarnic , am jucat demo-u si este unu din cele mai bune titluri pe care am pus mana de ceva timp bun.
    Il voi cumpara sigur.

4. #4 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Pe pc nu sunt sanse de demo, k nu am decat PS2 si am trecut tot ce ii Red Faction pana acuma, nu as vrea sa il pierd pe asta.

5. #5 SP

6. #6 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Am facut si eu rost de key!
    Thx 4 the news

7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    e vreo diferenta intre versiunea de X360 si cea de PS3? eu am ales X360 si imi e cam lene sa imi fac inca un cont

8. #8 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Si eu m-am gandit la fel ca exist dar am incercat demo-ul cu o minte deschisa, si acum il astept mai mult ca pe infamous

9. #9 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Am jucat si eu demou' azi noapte. Nu e chiar de first-day-buy dar merita cumparat sh macar. Cateva aspecte observate de mine:
    -grafica draguta
    -fizica e destul de bunicica
    -gameplay-ul bun (chiar m-a surprins intr-un mod placut)
    -optimizare buna
    -sunet cam slabut (se mai putea lucra la el)
    Per total e un titlu ok ce reuseste sa sara peste categoria jocurilor mediocre

10. #10 SP
    Manager paul's Avatar
    Pentru un joc facut special pentru fizica are grafica foarte buna. L-am jucat si eu. Ce frumos e sa distrugi o casa plantand remote mines pe coloanele de sustinere. Tot timpul am vrut un joc ca asta. Sper sa fie si un free-mode numai tu si cladiri.
    In demo zice ca se lanseaza in iunie 2009, nu iulie.

11. #11 SP
    Member zNowkid's Avatar
    asa e.12 iunie.my bad .

12. #12 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    SORRY - NO PLAYSTATION 3 KEYS LEFT

puteau sa anunte inainte sa-mi fac cont, nesimtitii. e sa vezi ce mail le dau eu acum.

13. #13 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    SORRY - NO PLAYSTATION 3 KEYS LEFT

puteau sa anunte inainte sa-mi fac cont, nesimtitii. e sa vezi ce mail le dau eu acum.
    De ce, contul il faci pentru a avea acces la site, la forum si ce mai au ei acolo. Key-urile sunt bonus
    N-ai pierdut mare lucru oricum.

14. #14 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    De ce, contul il faci pentru a avea acces la site, la forum si ce mai au ei acolo. Key-urile sunt bonus
    N-ai pierdut mare lucru oricum.
    de acord, dar eu am dat sign-up de pe un banner in care scria GET YOUR FREE KEY. in general nu ma agit dupa demo-uri, trials, etc., dar ma enerveaza la culme cand sunt prostit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.