Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: Demo FIFA 09

1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

Demo FIFA 09

EA ne-a bucurat astazi. Demo-ul pentru FIFA 09 va fi disponibil pe Xbox Live si pe PlayStation Network pe data de 11 Septembrie. Jocul este programat sa apara pe 3 Octombrie si va aparea pentru Ps3,360,Wii,PC,PS2,PSP si DS si pe platformele mobile ( il astept si pe iPhone). Sunt curios care sunt acele 250 de imbunatiri de care se tot vorbeste. Am aflat doar despre : suturile din prima au fost finisate, AI portarului modificat si multiplayer va insemna acum 10 vs 10. Asta suna incredibil de bine. Asadar mai trebuie sa asteptam vreo 3 saptamani si il vom juca. De abia astept concursul de FIFA 09.
    Attached Images Attached Images fifa09_1.jpg fifa09_6.jpg fifa09_2.jpg fifa09_3.jpg fifa09_4.jpg fifa09_5.jpg

2. #2 SP

3. #3 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    ... De abia astept concursul de FIFA 09.
    Dap! Me 2!

4. #4 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Imi place ca au bagat din nou posibilitatea sa joci pe zapada La versiunile anterioare ma jucam numai pe zapada cu minge rosie In sfarsit il vad pe Ronaldinho la Milan

5. #5 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Arata binisor,sper ca va fi si bine optimizat.

6. #6 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    E super....dar de ce a trebuit neaparat sa ia Chelsea...gol...a?....o fi ceva...

7. #7 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Cat de bine poate arata

8. #8 SP
    @dumy : este o conspiratie impotriva celor de la Chelsea

9. #9 SP
    Oricum daca se baga Spike, nu mai castigam nici un meci...

10. #10 SP
    Sa nu dati thanks

11. #11 SP
    Nu dam...

12. #12 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Oricum daca se baga Spike, nu mai castigam nici un meci...
    Spike a avut norocul la EURO 2008 ca jocul i s-a potrivit ca o manusa stilului lui. El joaca in forta cu mincigarie multa din stick si profita la maximum de glichurile din joc. De exemplu FIFA 2008 l-a tinut o luna si l-a vandut ca-si lua bataie mereu si nu intelegea jocul. Daca-l iei la tactica si pressing, cedeaza psihic si incepe sa faca greseli. Daca jocul iti da posibilitatea unei aparari bune ai sanse mari sa-l faci. Am fost impreuna la FIFA PGL si acolo ori batea cu 7-0 ori manca bataie cu 7-0. Nu prea facea scoruri normale. Recomand multe amicale cu el pana-l invatati. Nu zic ca este usor de batut, dar puteti face meciuri echilibrate cu el. Si atentie! Este un FAN FIFA. Deci trebuie sa munciti ca sa-l bateti (mai are si noroc cu carul). Punctul lui slab este ca nu stie sa revina cand este condus. In rest, daca vreti sa va perfectionati, il recomand. Si fara nervi, ca rade de voi.

@Bobby: ti-am mai zis-o si o repet. Ma deranjeaza imprastierea noutatilor despre FIFA in atatea locatii. Nu poti sa faci ca la Leipzig sa comasezi intr-un singur thread (sau sectiune de stiri) toate informatiile? Nu sa modifici, ci sa adaugi ceva nou in permanenta. Si tu si noi. Ma rog, e o sugestie, faci cum vrei, dar parca se pierde ceva.

13. #13 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Eh...nu stiu ce veti face si cum veti juca , dar va promit zile grele la 1v1 (atat cat imi permite timpul)

Poate facem si un "Be A Pro" ...
    Teaming up is fun...

Clar ca...concursul e most welcome.

Chifteluta - Nu stiu cine e Spike asta...insa tare mult as vrea sa-l vad in actiune
    Cu riscul de a fi usor arogant (hehe) - daca zici ca are flaw-urile prezentate de tine....should be more than just fun
    Asteptam totusi 2009 si vorbim atunci din "controllere"

14. #14 SP
    @Chifteluta: Nu am zis-o in sens rau, ca nu vreau sa joc cu el, sau ca ma dispera. Doar ca stiu ca e bun! O sa il facem pana la urma iti dai seama, numai ca persoane normale, ca mine si ca tine, nu au timp sa stea la fiecare joc tzaspe zile sa-l invete bine... Astia mai micii, au o gramada de timp liber si devin maestrii!

15. #15 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Nu va mai cereti scuze , gata
    Challenge accepted !

16. #16 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    @Chifteluta: Nu am zis-o in sens rau, ca nu vreau sa joc cu el, sau ca ma dispera.
    Nu m-am gandit nicio clipa ca ai zis ceva in sens rau. Si eu vreau sa-l bat sa-i scot FIFA din cap. Apropos! Nu l-am vazut pe Nonelito pe aici (alt jucator bun de FIFA, dar saracul nu s-a adaptat la EURO). Stie ca existam?

17. #17 SP
    Member Snake's Avatar
    Yuhuuuu, de-abia astept sa-l joc ! Thx Bobby !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.